revolver1990 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μεγάλο ψέμμα η έρευνα, δείχνει τους πολωνους στη δευτερη κατηγορια αντι πρωτους και καλυτερους. I can semi-confirm this.Συγγενικό πρόσωπο πήγε τον χειμώνα.Όντως πίνουν τουλάχιστον αλόγιστα. Vipaahhhhhhh υπομονή. Για πρωινό ξύπνημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 R u drunk? hahahah! Επίσης μπορεί να μην ήμουν εγώ αυτή που είδες τόσο σίγουρος είσαι; Ωραιότατη η μπύρα πάντως. Βρε συ, αφού εσύ μου είπες ότι ήσουνα εσύ..! Με τρολλάρς??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ είσαι mod.Καλοδιατηρημένο Ενταξει ρε ρηβολβα ειπαμε δε βλεπω ηλικια (κατα το δε βλεπω χρωμα) αλλα αυτο παραπαει. Αν κ. αι εχει ωραια χαρακτηριστικα, μοιαζει και στη Μιρρεν. Ασχετο αλλα εχω μια φιλη πολωνη. Πινει απειροελαχιστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ ξέρω έναν που δεν ξέρει να κάνει κοντρολ σαν τον βαζέχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Και μείναμε χωρις νερό. Μπράβο τοπικοί άρχοντες, μπράβο... Σπερες παρήγγειλε μια 6άδα νερά να ρθουν σε δεματάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Βρε συ, αφού εσύ μου είπες ότι ήσουνα εσύ..! Με τρολλάρς??? Σαφώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ασε στορμ. ενα χρονο ειχα πολωνη συγκατοικο, που ειχε πολωνους και πολωνες φιλες. επισης 25 μερες επαγγελματικο ταξιδι με πολωνο, που καταλήξαμε στο λας βεγκας. Οι ιρλανδοι που ειναι γενικα ποτες, δεν ειναι ουτε καν κοντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αν κ. αι εχει ωραια χαρακτηριστικα, μοιαζει και στη Μιρρεν. Υπόσχομαι να μην ξαναγράψω τίποτα παρόμοιο.Οι γνώσεις ενός μοντ περί gilf με ξεπερνάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ ξέρω έναν που δεν ξέρει να κάνει κοντρολ σαν τον βαζέχα. Ναι ρε παιδι μου απλως εγω λατρευω τα στερεοτυπα. Ρηβολβα βλεπω τι πας να κανεις @παντελ περα απο την πλακα ναι ςχω ακουσει πως ισχυει καργα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Σαφώς. Για μια στιγμή σκέφτηκα να σου φωνάξω '' Νένηηηηη'' αλλά ειδικά η τελευταία σου φώτο τότε (αυτή με τα μπούτχια..) ήταν αρκετή για να με μπερδέψει.. Είπα εντάξει δεν παίζει.. πώς θα αποκαλέσεις νένη μια ξένη..! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Berthold Woltze - The Irritating Gentleman 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω νερό για να φτιάξω καφέ. #life is suffering Χρησιμοποίησε ένα βουνό. Σε κάθε βουνό υπάρχει μια πηγή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 ^επίσης όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις