Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Λολ Νενη οταν παω παλι Ιταλία στανταρακι. Δεν θελω καν να υποθεσω τι εννοεις της ηλικιας μου Οποτε θα αρκεστω απλως στο να διευκρινίσω πως η ηλικια ειναι απλως ενας αριθμός 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 γαμησε τα στορμ. ερχονται τα πρωτα αντα το δεκεμβρη. Ο στοχος ειναι να ειμαι πιωμενος 2 μερες πριν και 2 μετα ωστε να μη νιωσω οτι μας μπηκε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimxxZe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ρε παιδιά στις εργασίες όταν βάζουμε κάτι π.χ ένα γράφημα το οποίο το φτιάξαμε εμείς, στην πηγή έχω δεί βάζουνε Ίδια επεξεργασία ή ιδίου επεξεργασία και κάτι τέτοια... πως μπορώ να το γράψω ώστε να ξεφύγω λίγο από αυτά τα συνηθισμένα; Να βάλω προσωπική δημιoυργία - επεξεργασία; κάτι ωραίο έχετε να προτείνετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 γαμησε τα στορμ. ερχονται τα πρωτα αντα το δεκεμβρη. Ο στοχος ειναι να ειμαι πιωμενος 2 μερες πριν και 2 μετα ωστε να μη νιωσω οτι μας μπηκε. Ιt gets worse. It gets much worse.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Χώσου Storm XD (σε καμία της ηλικίας σου ε!) Εδώ είσαι mod.Καλοδιατηρημένο μωρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Αααααχ ο Leto το κουκλί <3 <3 <3 η μανούλα του είναι αυτή; wow! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Άντε όλοι ικανοποιημένοι In other news Mother Russia? http://www.businessinsider.com/maps-showing-the-drunkest-countries-in-the-world-2014-9?utm_content=buffer2ed36&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Έχω αλλάξει photo προφίλ και τη εμφανίζει μόνο στο προφίλ μου.Γιατί έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
black_rabBiT Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω πολύ να βγω στο μπαλκόνι να φωνάξω "ΧΑΜΗΛΩΣΕ ΤΗ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΟΓΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ" αλλά πολύ φοβάμαι οτι δεν θα με ακούσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Εδώ είσαι mod.Καλοδιατηρημένο μωρό. Φέρνει στη νενυα μετά απο 40χρονια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Και μείναμε χωρις νερό. Μπράβο τοπικοί άρχοντες, μπράβο... Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Φέρνει στη νενυα μετά απο 40χρονια Ωωω με σκλαβώνεις! Μακάρι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι, ήμουν αυτή με την βάρκα. Γιατί δεν μίλησες ρε συ; Λελ, γω κυκλοφορώ incognito. Οk σοβαρά τώρα.. πες μου τί σχέση έχει αυτή η παιδική αθωότητα που είδα, αυτή η ανεπιτήδευτη σεμνότητα (!) με την κινκιά που βγάζεις στις φώτο.. όχι πες μου δηλαδή... Να το πω κι αλλιώς και ας πέσουν τα τσιμέντα?? Θα το πω (σε σπόηλα φυσικά..) Ήσουνα... μοναστηριακή...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 In other news Mother Russia? http://www.businessinsider.com/maps-showing-the-drunkest-countries-in-the-world-2014-9?utm_content=buffer2ed36&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer Μεγάλο ψέμμα η έρευνα, δείχνει τους πολωνους στη δευτερη κατηγορια αντι πρωτους και καλυτερους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Λελ, γω κυκλοφορώ incognito. Οk σοβαρά τώρα.. πες μου τί σχέση έχει αυτή η παιδική αθωότητα που είδα, αυτή η ανεπιτήδευτη σεμνότητα (!) με την κινκιά που βγάζεις στις φώτο.. όχι πες μου δηλαδή... Να το πώ κι αλλιώς και ας πέσουν τα τσιμέντα?? Θα το πω (σε σπόηλα φυσικά..) Ήσουνα... μοναστηριακή...! R u drunk? hahahah! Επίσης μπορεί να μην ήμουν εγώ αυτή που είδες τόσο σίγουρος είσαι; Ωραιότατη η μπύρα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν εχω νερό για να φτιάξω καφέ. #life is suffering Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις