Pantelwolf Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 εχει λιωσει το κορμι μου, κανα 4ωρο 5ωρο παλευω
black_rabBiT Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Με τις διαφημίσεις μια ζωή τι παίζει; Δεν μπορούν απλά να κάνουν ένα διάλειμμα κατα τη διάρκεια της ταινίας με λίγες διαφημίσεις; Και μόλις τελειώσει γάμησε του τη μάνα. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
gatokoritso Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 <p>τηνμπουταναμουγαμω άντε να τρέχεις για νέα ταυτότητα και μετά σε ΟΛΕΣ τις γαμωυπηρεσίες για αλλαγή... #fml</p> μανίκι...καλό κουράγιο. <p>Με τις διαφημίσεις μια ζωή τι παίζει; Δεν μπορούν απλά να κάνουν ένα διάλειμμα κατα τη διάρκεια της ταινίας με λίγες διαφημίσεις; Και μόλις τελειώσει γάμησε του τη μάνα. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;</p> διαφωνώ. είναι ωραία τα διαλείμματα. στο πρώτο σετ ετοιμάζεις τα μπιχλιμπιδια, στο δεύτερο refill, στο τρίτο τουαλέτα κτλ. υγ. γαμανε οι πειρατές
revolver1990 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Sugata it's not bad...... Οργανωμένο το gatokoritso. bLACK RABBIT να δω τι θα πεις στο next level...όταν στα διαλείμματα θα σου χώνουν 20λεπτα τηλεμάρκετινγ.
nicoc89 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 μίλαγα με μια γνωστή που γνώρισα πριν κανα μηνα @gym κ υποτίθεται οτι θα πήγαινα σπίτι της να της περάσω κάτι στο pcειχαμε πει για αυτη την εβδομάδα και παίζει να το ξέχασε. κ εγώ ειχα όρεξη απόψε της λέω να έρθω αυριο απο κει ? (σπιτι της)μου λέει τι να κάνουμε?κάτι θα βρουμε της λέωμ λέει οχι αυτό που σκέφτεσαι πάντως -γιατί ?εισαι περίεργο φρούτο-δηλαδή?τι δηλαδή ? δεν εισαι ώριμος -κάτσε να με φας πρώτα και μετά μ λες αν σε ξίνισα . να ειδες , εγώ σου μιλάω σοβαρά κ εσύ μου κάνεις πλάκα -.--δηλαδή σε χαλάει το χιούμορ? μπας κ εισαι λιγο ξενέρωτη ?το τι ειμαι και τι δεν ειμαι άσε να το ξέρω εγώ -ναι καλά οτι πεις , μας έπεισεςτι σε κάνει να νομίζεις οτι με ενδιαφέρει η γνώμη σου ?? -.--σε ενδιαφέρει δεν σε ενδιαφέρει το ίδιο μου κάνει , δε θα σε παρακαλάω κ όλας , χάρη θα σου έκανα Τι θύμωσες τώρα..??.γιατί δεν μιλάς??????? ..--------------------περιμένει ακόμα να της απαντήσω κοιτάω το chat και γελάω χρυσόψαρο απ τα λίγα ααχχαχααχ 3
michael92 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 μίλαγα με μια γνωστή που γνώρισα πριν κανα μηνα @gym κ υποτίθεται οτι θα πήγαινα σπίτι της να της περάσω κάτι στο pc ειχαμε πει για αυτη την εβδομάδα και παίζει να το ξέχασε. κ εγώ ειχα όρεξη απόψε της λέω να έρθω αυριο απο κει ? (σπιτι της) μου λέει τι να κάνουμε? κάτι θα βρουμε της λέω μ λέει οχι αυτό που σκέφτεσαι πάντως -γιατί ? εισαι περίεργο φρούτο -δηλαδή? τι δηλαδή ? δεν εισαι ώριμος -κάτσε να με φας πρώτα και μετά μ λες αν σε ξίνισα . να ειδες , εγώ σου μιλάω σοβαρά κ εσύ μου κάνεις πλάκα -.- -δηλαδή σε χαλάει το χιούμορ? μπας κ εισαι λιγο ξενέρωτη ? το τι ειμαι και τι δεν ειμαι άσε να το ξέρω εγώ -ναι καλά οτι πεις , μας έπεισες τι σε κάνει να νομίζεις οτι με ενδιαφέρει η γνώμη σου ?? -.- -σε ενδιαφέρει δεν σε ενδιαφέρει το ίδιο μου κάνει , δε θα σε παρακαλάω κ όλας , χάρη θα σου έκανα Τι θύμωσες τώρα..??. γιατί δεν μιλάς??? ???? .. -------------------- περιμένει ακόμα να της απαντήσω κοιτάω το chat και γελάω χρυσόψαρο απ τα λίγα ααχχαχααχ α? 1
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 το τι ειμαι και τι δεν ειμαι άσε να το ξέρω εγώ ...καλύτερα, μωρή πουτάνα. 3
leftermann Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ο Σλιπκνοτ ξέρει απ'έξω όλο το γιουτιούμπ! 2
slipknot Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2014 ο Σλιπκνοτ ξέρει απ'έξω όλο το γιουτιούμπ! Ναι, που να δεις να κάνω αναπαράσταση με full διαλόγους. Δε σου κρύβω πως έχω σκεφτεί να ανεβάσω πειραματική παράσταση με τίτλο "Κι άλλα έχω ωραία, Βαγγελιώ" βασισμένη σε μονολόγους του Τσουκαλά. Γιατί όμως γράφετε το nick με κεφαλαίο Ess/Σιγμα; Με κάνει να νιώθω μεγαλύτερος απ' ότι είμαι.
leftermann Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί όμως γράφετε το nick με κεφαλαίο Ess/Σιγμα; Με κάνει να νιώθω μεγαλύτερος απ' ότι είμαι. αν μου ξαναμιλήσεις στον πληθυντικό θα σε βρίσω ε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις