katiepie Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Καλημέρες! Ευλόγησον πάτερ φαμίλια καταραμένε εσπρέσσο, τι ήθελα και σε ήπια, τσίτα το μάτι 02.20 τα ξημερώματα σε πειράζει και σένα,ε? αν πιω οποιονδήποτε καφέ μετά τις 5-6 το απόγευμα το βράδυ ολονυχτίες... Τι παθαινει ο οργανισμός ειπαμε οταν πηγαινεις 2 σερι καθε βδομαδα για ενα μηνα?!?!?!?Εεε Τιιι??!! Πω ρε φιλε οταν κατεβαζω το Monster νερο, νοιώθω λες και μου κανανε ολα τα buffs, songs, dances του L2!! είπαμε θα πάθεις έναν πυρετούλη και θα στρώσεις, τα παθαν κι άλλοι, σκατά συμβαίνουν μέχρι και φίλος μπουζουκόβιος που το χει συνηθίσει δεν άντεξε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Γκροαααρ. Ωραία είναι να μην έχεις σχολείο. Ξυπνάς και εννιάμιση η ώρα αμαλάχειναούμ. Από ότι κατάλαβα, άμα κάνεις λάηκ μπορείς να το ξε-κάνεις για λίγη ώρα, αν περάσει αυτή η ώρα μετά δεν μπορείς. Δεν ξέρω πόση είναι αυτή η ώρα ακριβώς... Καλημέρα και μποντζόρνο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 "Στις καλύτερες μετοχές παγκοσμίως η μετοχή της alpha" All of my wat.jpg Μερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ποιάς άλφα, της μπύρας; Μουχαχαχα. Και έχω και κάτι ξεχασμένες μετοχές, από τότε που μας κοροϊδέψαν με το χρηματιστήριο. Όχι πολλές. Μιας τράπεζας ήταν θυμάμαι, αλλά δεν θυμάμαι ποιάς, λες να είναι της άλφα; Λες να είμαι τόσο γαμάτος και να μην το ξέρω; Ουου, κορίτσια, έχω μετοχές της Άλφα! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ΕΥΔΑΠ nabs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ποιάς άλφα, της μπύρας; Μουχαχαχα. Και έχω και κάτι ξεχασμένες μετοχές, από τότε που μας κοροϊδέψαν με το χρηματιστήριο. Όχι πολλές. Μιας τράπεζας ήταν θυμάμαι, αλλά δεν θυμάμαι ποιάς, λες να είναι της άλφα; Λες να είμαι τόσο γαμάτος και να μην το ξέρω; Ουου, κορίτσια, έχω μετοχές της Άλφα! αγαπούλα, πούλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Γιατί δεν μπορώ να πάρω πίσω ένα like που έκανα; Από πότε εξαφανίστηκε αυτή η επιλογή; Εμπρός πίσω στο insomnia? μάλλον γιατί έπεφτε trollάρισμα με τα notifications, πχ σου έκανα like και στα καπάκια "unlike" κι εσύ έβλεπες για το like στο notification αλλά όχι στο post... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 http://www.gofundme.com/fund-my-research-at-mit Καλημέρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 παίζω ντονκι κονγκπαίζω ντονκι κόνγκστα αλήθεια σε αγαπάωκαι παίζω ντονκι κόνγκ τιποτα άλλο στη ζωή αυτη δε βρήκα να αγαπάωπαίζω ντονκι κονγκπαίζω ντονκι κονγκπαίζω ντονκι κονγκστα αλήθεια σ αγαπαω πιθικιμ παιζω ντονκι κονγκκ την ώρα που γαμaw η άλλη μοιάζει ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκτην ώρα που κοιμάμαι σε θυμάμαι και δακρύζωξυπνω πλευρο γυρίζω κ αρχινάω πάλι βρίζωκαι παίζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκστο δρόμο οταν μαλώνω βγάζω το τηλεφωνο μουεμουλάτορα φορτώνω και παιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκπαιζω ντονκι κονγκθα επικοινωνήσω με τον YEAH BEATS - Hip Hop Instrumental | Rap Beats | 2014να δω πόσο πουλάει το μπιτάκι να προχωρήσει η ηχογράφιση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 http://www.gofundme.com/fund-my-research-at-mit Καλημέρα. Αφήστε τα τρολαρίσματα και ξηλωθείτε ώστε να ενισχυσουμε τον μεγάλο χακερ, επιστήμονα, εραστή και φιλόσοφο Δελαπόρτα να ζήσει το όνειρο του! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 υπεργαμάτη ολοκαίνουρια καινούρια ΔΙΣΚΑΡΑ Tankard. rest in beer! https://www.youtube.com/watch?v=oVgwmdIafME όσο παλιώνουν, τόσο πιο καλοί γίνονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zaknafein Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 "Στις καλύτερες μετοχές παγκοσμίως η μετοχή της alpha" All of my wat.jpg Μερες Μωρέ ας της δώσουν και χρυσό μετάλλιο, τραπεζικές μετοχές & ΧΑΑ never again. Σπέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μωρέ ας της δώσουν και χρυσό μετάλλιο, τραπεζικές μετοχές & ΧΑΑ never again. Σπέρες next level παράγωγα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 μάλλον γιατί έπεφτε trollάρισμα με τα notifications, πχ σου έκανα like και στα καπάκια "unlike" κι εσύ έβλεπες για το like στο notification αλλά όχι στο post... Δεν έχει όμως σχέση αυτό, με αυτό που είπα. Btw σου έκανα like και το πήρα πίσω. Πρέπει όντως να μπήκε χρονικός περιορισμός αλλά πρέπει να είαι μικρός. Εχθές μετά από καμιά ώρα δεν μπορούσα να το πάρω πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις