Pantelwolf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι μανα ειναι κι αν εισαι μανα ξερεις.
black_rabBiT Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω παιδιά, το fabulous είναι ->εδώ<- και η Lady Gaga είναι ->>>ΕΔΩ<<<-.
Valerie_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Παίζει να χες πάρει καμιά "προσφορά" γιατί εδώ και κάτι χρόνια είναι 8... Καλά ούτως ή άλλως στο νησί δεν έχει ελέγχους σε κιλά ,ούτε καν τις ανοίγουν να φανταστείς.\Αν μου βγει 10κιλά ,μου βγήκε.
black_rabBiT Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Στο star έχει τον Ψάλτη. Αυτες οι ταινίες πρέπει να γυρίστηκαν μέσα σε 2 απόγευματα του στυλ "πάμε για τσιγάρα στο περίπτερο, γυρνάμε κωμωδία και μετά για καφεδάκι".
Miracle Worker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ προστυχόλογα και σεξουαλικά υπονοούμενα πάντως, ακόμα και σε κλασσικές όπως το 'Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ', δεν το είχα παρατήρησει παλιά. Έβαλε μία την προηγούμενη βδομάδα που ήταν πλούσιος γέρος και έπαθα πλάκα. Τι γκέι φιλιά και πράσιν' άλογα, αυτή ήταν χειρότερη και από τσόντα... 1
slipknot Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Πολύ προστυχόλογα και σεξουαλικά υπονοούμενα πάντως, ακόμα και σε κλασσικές όπως το 'Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ', δεν το είχα παρατήρησει παλιά. Έβαλε μία την προηγούμενη βδομάδα που ήταν πλούσιος γέρος και έπαθα πλάκα. Τι γκέι φιλιά και πράσιν' άλογα, αυτή ήταν χειρότερη και από τσόντα... Εσύ γιατί νόμιζες ότι ο aledjo είχε τον Ψάλτη για avatar;
Pantelwolf Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ηταν η γενια του "ειμαι 16ρης σας γαμω τα λυκεια" η γενια που μαζι τα φαγανε στα σκυλάδικα της εθνικής, τις ντισκο της παραλιας και προσευχονταν διαπασων εις το λαχειον συντακτων και το μαριω, αχ το μαριω επισης, πότε ήταν τρέντι ρε πουστη να λέει ο άλλος "πολυ μανουλομανουλο δικε μου η δικια σου"
viper2005 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ γιατί νόμιζες ότι ο aledjo είχε τον Ψάλτη για avatar; http://youtu.be/nRUkaGZfOYQ?list=UUa10nxShhzNrCE1o2ZOPztg
Gtr34 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Ενώ οι σημερινές ταινίες είναι μέσα στην σεμνοτυφία
Valerie_ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2014 ηταν η γενια του "ειμαι 16ρης σας γαμω τα λυκεια" η γενια που μαζι τα φαγανε στα σκυλάδικα της εθνικής, τις ντισκο της παραλιας και προσευχονταν διαπασων εις το λαχειον συντακτων και το μαριω, αχ το μαριω επισης, πότε ήταν τρέντι ρε πουστη να λέει ο άλλος "πολυ μανουλομανουλο δικε μου η δικια σου" πολύ άσχημα μου τη βγαίνεις ρε δικέ μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις