Valerie_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ζησε επικίνδυνα, άσε το κινητό χωρίς 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ζησε επικίνδυνα, άσε το κινητό χωρίς δεν υπαρχει περιπτωση. Δε το χρυσοπληρωσα αλλά το λυπαμαι αν χαραχθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Τα καινουρια γυαλια στις οθόνες πάντως δεν χαράζονταν εύκολα...nexus s(οκ δεν ειναι και τόσο καινούριο) και nexus 4 τα είχα-εχω χωρις και δεν είχαν ίχνος γρατζουνιας πάνω. Επίσης σημειώνω οτι δεν είμαι ο πιο προσεκτικός άνθρωπος του κόσμου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ποιο Nexus ρε κουζκο; Για ενα απλό ταπεινό Lenovo μιλάμε. Ασε που και την οθοναρα να ειχα, παλι θα εβαζα. Νιωθω ανασφάλεια αν δεν έχει μεμβράνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Οχι και ταπεινά οι Λενοβάρες. Σε παρακαλώ δηλαδή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 <p>Ποιο Nexus ρε κουζκο; Για ενα απλό ταπεινό Lenovo μιλάμε.</p> <p> </p> <p>Ασε που και την οθοναρα να ειχα, παλι θα εβαζα. Νιωθω ανασφάλεια αν δεν έχει μεμβράνη.</p> πάρε μια θήκη με καπάκι να τελειώνεις.και καλή προστασία και δεν παίζουν φουσκαλες. ΓΚΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 πάρε μια θήκη με καπάκι να τελειώνεις.και καλή προστασία και δεν παίζουν φουσκαλες. Ειχα παρει για το παλιο. Δε με βολεψε καθολου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Εγώ τον γαλαξία τον 2ο τον έχω χωρίς. Αλητεία.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 σήμερα προβλέπω ρεκόρ. Χλωμό να κοιμηθώ πριν ξημερώσει. Φακ. Και έχω πλακωθεί και στις μπύρες, με βλέπω να κατεβαίνω στο γκαράζ για αναγόμωση. Ναι. Ματσάρα πάντως το Μέχικο σήμερα. Άντε και Ελλαδάρα αύριο, μουχαχαχα. βοήθειά μας, εν Χριστώ αδελφοί. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitra_m3 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ευλόγησον πάτερ φαμίλια καταραμένε εσπρέσσο, τι ήθελα και σε ήπια, τσίτα το μάτι 02.20 τα ξημερώματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Unreal Tournament 2004 Τι πορωση ειναι αυτή θεέ μου; Μπήκε ένας διάβολος στο πισί μου. Έχω να σηκωθώ και να πανηγυρίσω για παιχνίδι, δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια. Και ήταν και Single. Φαντάσου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Γιατί δεν μπορώ να πάρω πίσω ένα like που έκανα; Από πότε εξαφανίστηκε αυτή η επιλογή; Εμπρός πίσω στο insomnia? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Νούμπη παίζεις με τον πόνο μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Τι παθαινει ο οργανισμός ειπαμε οταν πηγαινεις 2 σερι καθε βδομαδα για ενα μηνα?!?!?!?Εεε Τιιι??!! Πω ρε φιλε οταν κατεβαζω το Monster νερο, νοιώθω λες και μου κανανε ολα τα buffs, songs, dances του L2!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αυτό που με το που σηκώνεσαι πρώτο πράγμα να φας παστίτσιο. Και καπάκι φραπέ. Σαπίλα. Μέρα^. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις