Pantelwolf Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 εγω το θεωρω παρανομο λογω του οτι η αλληλογραφια, ακόμη και σε ανήλικο είναι προσωπικο δεδομένο. parental control υπάρχουν λογιών λογιών. άλλα για τσόντες άλλα είναι ευφημισμένα εργαλεία παρακολούθησης. αλλά γενικά, με 13 χρονων κάνεις κουβέντα, όχι τζεημσμποντιλικια. Και πες οτι ανακαλύπτεις κατι, και της το λες, και καταλαβαινει οτι την παρακολουθουσες. Θα σου ξαναμιλήσει στη ζωη της; η απλά θα σε κοντράρει για πάντα;
black_rabBiT Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τι περιμενει να ανακαλύψει από το φεησμπουκ, πραγματικά. Προσπαθω να ερθω στην θεση του παιδιου και με φανταζομαι να με παρακολουθει ο πατερας μου που την παιζω με τσοντα. Αισχος. Η κανω τσατ ξερω 'γω. Τι να πεις. Εν τω μεταξυ θυμαμαι εμενα μου ελεγε οτι δεν χρησιμοποιω τον υπολογιστη παραγωγικα. Επρεπε να ειμαι ολη την ημερα στο MS Office. Αν το ειχα κλειστο, τοτε τελος!
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Συγγνώμη ζει ακομα η ΓκαΓκα; Εννοω δισκογραφικα. Πειτε λιγο ποσο κανει το εισιτήριο ετσι να γελασω λιγο. Από 38.5€ ξεκινάνε, της Αρένας έχουν 49.5€ αν και βάλανε εξτρά -ακριβότερη προφανώς- κατηγορία Αρένα μπροστά απ' τη σκηνή, σε αυτό δε φταίει η ΘΕΑ όμως, αλλά οι εταιρίες που ξεκίνησαν να χωρίζουν την αρένα στα 2 για να βγάλουν λεφτά. Λογικότατες τιμές αν σκεφτείς ότι, τουλάχιστον πριν λίγα χρόνια, ήταν στάνταρ το 35άρι για όνομα πολύ μικρότερου βεληνεκούς, σε μικρό club, χωρίς την παραγωγή που έχει από πίσω αυτή. Τώρα για κάτι golden vip, κερκίδες κλπ δεν ξέρω τιμές, άμα πας εκεί είσαι gay.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Από 38.5€ ξεκινάνε, της Αρένας έχουν 49.5€ αν και βάλανε εξτρά -ακριβότερη προφανώς- κατηγορία Αρένα μπροστά απ' τη σκηνή, σε αυτό δε φταίει η ΘΕΑ όμως, αλλά οι εταιρίες που ξεκίνησαν να χωρίζουν την αρένα στα 2 για να βγάλουν λεφτά. Λογικότατες τιμές αν σκεφτείς ότι, τουλάχιστον πριν λίγα χρόνια, ήταν στάνταρ το 35άρι για όνομα πολύ μικρότερου βεληνεκούς, σε μικρό club, χωρίς την παραγωγή που έχει από πίσω αυτή. Τώρα για κάτι golden vip, κερκίδες κλπ δεν ξέρω τιμές, άμα πας εκεί είσαι gay. Ω θεε μου. Νταξ για κανέναν λογο. 1
Gtr34 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Κλασικα θα πανε ολες οι δικες μας φωναρες και τυχαια θα βρεθουν μπροστα στον φακο της καμερας.
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 @pantel γενικα συμφωνώ μαζί σου στη φαση συζήτησης. Απο την αλλη ενα peak look ίσως να μπορω να το δικαιολογησω γενικα. Ειδικα τωρα, μαλλον υπερβολικό το βρίσκω το real time surveillance απο τη στιγμη που εχει τους κωδικους για το φου μπου.
black_rabBiT Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Μα τι θα βρεις; Δηλαδή άμα θελει να στειλει sms στο γκομενακι όπως καναμε εμεις; Απλως αλλάζει το μέσο επικοινωνίας;
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καλό είναι, αν θέλετε ασφαλές browsing για το παιδί σας, να κρεμάσετε καμιά εικόνα στον χώρο που βρίσκεται και το pc, σαν φυλαχτό. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ω θεε μου. Νταξ για κανέναν λογο. Από κάποιους(πολλούς) που πάνε και δίνουν 120€+ το μπουκάλι σε ρέμους, γονίδιδες, καράδες κλπους καλύτερα να πήγαινα στην λαίδη να έχει και λίγο χαβαλέ
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 !Έχει κανείς να τσοντάρει να την πάρουμε;!
black_rabBiT Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Καλό είναι, αν θέλετε ασφαλές browsing για το παιδί σας, να κρεμάσετε καμιά εικόνα στον χώρο που βρίσκεται και το pc, σαν φυλαχτό. 1
slipknot Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 black_rabBiT working undercover for Sfakianakis confirmed
Προτεινόμενες αναρτήσεις