cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Και για κάποιον λόγο διεγράφη το θέμα του cockpit. Δεν ξέρω αν θέλω να γελάσω ή να κλάψω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ειναι ενας χοντρός με βυζιά και παίζει diablo στο twitch και σηκώνεται και κλάνει στα ακουστικά του κάθε τρεις κ λίγο και βαθμολογούν απ το chat αν ηταν καλή η τελευταία ακούστηκε σα να χέστηκε lel 6 monitors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 wut? δε θυμάμαι , για πες πριν πόσο καιρό περίπου mmo ηταν ? δε θυμαμαι πριν ποσο καιρο ηταν (παιζει κανα-εναμιση μηνα), το ειχα τσεκαρει στο youtube και ηταν ενα τυπακι με μια σπαθουκλα και το γκειμ πηγαινε οπως πηγαινε το super mario στην ουσια , δλδ μπρος-πισω... και τα εχωνες γιατι η εκδοση που ειχες κατεβασει δεν επαιζε νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Άλλαξα τη μεμβρανη του κινητου γιατι χαρακτηκε και η καινουργια εκατσε χειροτερα απο τη παλια, εχει τουλαχιστον 5 φουσκαλίτσες..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Άλλαξα τη μεμβρανη του κινητου γιατι χαρακτηκε και η καινουργια εκατσε χειροτερα απο τη παλια, εχει τουλαχιστον 5 φουσκαλίτσες..... κι εγώ γι αυτό αν δεν είναι χάλια δεν τις αλλάζω... κι αν δε βρω κάποιον να μου τις αλλάξει, βασικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 2 να αγοράζετε βασικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 2 να αγοράζετε βασικά.. αυτό πάντα... έχω βρει ένα παλικάρι στη βόνταφον στο μολ (όμορφοοος) που πάω και μου τις φτιάχνει, με έχει σώσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τι 2, από ebay παίρνω 2-3 ευρώ η εφτάδα. Και να πάθει κάτι η μία ούτε που με νοιάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ξερετε που μπορω να βρω αεροστεγη σακουλες που βαζουν μεσα οι ξενοι κομικ και διαφορα περιοδικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τι 2, από ebay παίρνω 2-3 ευρώ η εφτάδα. Και να πάθει κάτι η μία ούτε που με νοιάζει.Like a boss 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ξερετε που μπορω να βρω αεροστεγη σακουλες που βαζουν μεσα οι ξενοι κομικ και διαφορα περιοδικα; Βλέπω γαύρος, ποντάρω Αθήνα. Κατεβαίνεις Μοναστηράκι, ανηφορίζεις την Αθηνάς. Χώνεσαι δεξιά είτε στο πρώτο στενό (όπως πάμε για six dogs) είτε στο δεύτερο. Άμα δε τα δεις, ρωτάς, είναι μια στοά γεμάτη με μαγαζιά που φέρνουν τέτοια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Βλέπω γαύρος, ποντάρω Αθήνα. Κατεβαίνεις Μοναστηράκι, ανηφορίζεις την Αθηνάς. Χώνεσαι δεξιά είτε στο πρώτο στενό (όπως πάμε για six dogs) είτε στο δεύτερο. Άμα δε τα δεις, ρωτάς, είναι μια στοά γεμάτη με μαγαζιά που φέρνουν τέτοια. Βλεπω lucifer αρα ή εισαι φανταστικος χαρακτηρας κομικ ή φανταστικος χαρακτηρας απο αρχαιο λογοτεχνικο βιβλιο... Και στις δυο περιπτωσεις δεν υπαρχεις! (Διπλη εννοια. Και οτι δεν υπαρχεις κυριολεκτικα αλλα και οτι εισαι τοσο φανταστικος που δεν υπαρχεις με την αμεση και κατατοπιστικη απαντηση που μου εδωσες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 <p>Άλλαξα τη μεμβρανη του κινητου γιατι χαρακτηκε και η καινουργια εκατσε χειροτερα απο τη παλια, εχει τουλαχιστον 5 φουσκαλίτσες..... </p> Δεν ξαναμπλέκω με μεμβράνες. Σκευάσματα του σατανά (χωρίς παρεξήγηση lucy) Θα ήθελα σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω την ευγενική χορηγία του γείτονα που οπότε μπαίνει γκολ στο Βραζιλία- Καμερούν βγάζει κραυγή και έτσι δεν αλλάζω άσκοπα το κανάλι από το hd 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Αν σου πω πως ειναι τοσο χαλια που θα τη ξαναλλάξω, θα με πιστεψεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις