Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν πρεπει να κουδουναει, σε καμια περίπτωση..

μαλλον κάτι έχει πάρει εκει μέσα.

βαλε τον σε ένα εξωτερικο κουτι, η μεσα και θα δεις.. αν κουδουναει οπως λες με το που τον βαλεις θα αρχισει να τραγουδαει κιολας.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βαλ με πηρε η απορια με το σχόλιο του αλλου και κοιταξα τα ποστ σου στο ινσομνια φωτοζ. Σε περιμενα πιο ανοιχτοχρωμη για καποιο λογο.

Μόνο εγώ είμαι όπως με περιμένετε <3 σμουτς

In other news

Θυμάστε πριν καμιά βδομάδα που σας έλεγα ότι είχαν πεθάνει 8 συγγενείς σε 3 βδομάδες?

Κάντε τους 9.

Έχω αρχίσει να φοβάμαι

scurrd.gif

Δημοσ.

δεν πρεπει να κουδουναει, σε καμια περίπτωση..

μαλλον κάτι έχει πάρει εκει μέσα.

βαλε τον σε ένα εξωτερικο κουτι, η μεσα και θα δεις.. αν κουδουναει οπως λες με το που τον βαλεις θα αρχισει να τραγουδαει κιολας.

Πάει δηλαδή...

Υπάρχει περίπτωση να μου χαλάσει κάτι άλλο στον υπολογιστή όταν τον τεστάρω; Μην κάνει κανα βραχυκύκλωμα πιο πολύ

Δημοσ.

Τραγικο περιστατικο.Οι εικονες εκτος απο την θρησκευτικη τους σημασια, ειναι και εργα τεχνης.

Δε θα μου έκανε εντύπωση να ηταν θαυματουργές και να χέσανε 

έτσι κ αλλιώς για χέσιμο ειμαστε έτσ που γιναμε 

Δημοσ.

^ Τι μαλακίες είναι αυτά;!

Sopranos 2η season και το ίδιο επεισόδιο διπλά και τρίδιπλα γιατί με παίρνει στα μισά! 50' είναι πολλά...

Δημοσ.

:confused: αντεξες να δεις και τη 5η σεζον;;;

ΜΑ ΤΗ ΠΑΝΑΓΙΑ πρωτη φορα που παρατησα σειρα στη μεση. Δεν αντεχονταν άλλο. Το γαμωτο ειναι πως εφετος εχω μεινει με 3 που αρχιζουν τωρα και άλλες 2 απο το νεο έτος....

Δημοσ.

λοιπον, τελειωσαμε τα vampire diaries, τωρα περιμενουμε οκτωβρη τη σεζον 6, ξεκιναμε τα The Originals.

ετοιμάσου για τρομερές καταστάσεις!! Ελπίζω η δεύτερη σεζόν να είναι όσο δυνατή ήταν η πρώτη.

πω ρε γαμωτο αυτή η nx1 τη παρατσιμπησε τη τιμή.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...