Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βαλ με πηρε η απορια με το σχόλιο του αλλου και κοιταξα τα ποστ σου στο ινσομνια φωτοζ. Σε περιμενα πιο ανοιχτοχρωμη για καποιο λογο.

Δημοσ.

θα το μετανιωσω but here goes

με 2 δισκους σε raid0 θα καταφερω να τρεξω 3 win2012 servers οταν εχω ηδη 16gb ram

ή 

να μην το προσπαθήσω καν?

Δημοσ.

για την πλακα σου εννοεις η για δουλεια;

γενικα ανάλογα τι υπηρεσίες θα σηκώσεις σε κάθε σερβερ γινεται. οι ελάχιστες για windows server ειναι 512 ραμ.

αλλα μην περιμένεις επιδόσεις

τι hypervisor θα βαλεις;

Δημοσ.

για την πλακα σου εννοεις η για δουλεια;

γενικα ανάλογα τι υπηρεσίες θα σηκώσεις σε κάθε σερβερ γινεται. οι ελάχιστες για windows server ειναι 512 ραμ.

αλλα μην περιμένεις επιδόσεις

τι hypervisor θα βαλεις;

οχι για δουλεια αλλα θελω

να τρεξω τους servers απο το vmware10.

Προσπαθησα να τα τρεξω απο εναν 5900 δισκο και κολλησε ο δισκος...

:mellow:

Δημοσ.

Βαλ με πηρε η απορια με το σχόλιο του αλλου και κοιταξα τα ποστ σου στο ινσομνια φωτοζ. Σε περιμενα πιο ανοιχτοχρωμη για καποιο λογο.

tumblr_inline_mklapfYBoe1qz4rgp.gif

Δημοσ.

Υπάρχουνε και 2 κυρίες, η Χαρά και η Μελπομένη που θυμούνται το φόρτωμα στο Σείριο. Η μία ήταν υπεύθυνη της φόρτωσης και η άλλη ήτανε πιλότος.

Εγώ είδα στο ιντερνέτ μία βολή ενός Έλληνα στη Συρία που σκότωσε 150 ισλαμιστές, με μία βολή.

Δεν είναι η Εστία που το παίζει γκομενιλίκι...

Δημοσ.

3 σερβερ σε ραιδ0 για δουλεια. μαλιστα. δεν την κλεινετε απο τωρα την εταιρεια μην ταλαιπωρηθειτε κιολας;

οχι για δουλεια

:mellow:

Δημοσ.

Ρε παντελ, είχα πάνω στο γραφείο ένα σκληρό δίσκο και όσο έλειπα ήταν στο σπίτι κάτι μαλάκες.

Τώρα που τον έπιασα στο χέρι κάνει ένα κουδούνισμα όταν τον κουνάω, από μέσα. Παίζει να έκαναν τίποτα και να τον κοπάνισαν ή είναι φυσιολογικό και δεν τοχα προσέξει;

(θέλω να τον κάνω φορματ αλλά το έχω αμελήσει οπότε είναι σκέτος χωρίς κουτί και τπτ)

Δημοσ.

Οι πηγές μου με προμήθευσαν με νέο φιξάκι.

Εχει θυσαυρους αυτο το καναλι μεσα.

Ρε παντελ, είχα πάνω στο γραφείο ένα σκληρό δίσκο και όσο έλειπα ήταν στο σπίτι κάτι μαλάκες.

Τώρα που τον έπιασα στο χέρι κάνει ένα κουδούνισμα όταν τον κουνάω, από μέσα. Παίζει να έκαναν τίποτα και να τον κοπάνισαν ή είναι φυσιολογικό και δεν τοχα προσέξει;

(θέλω να τον κάνω φορματ αλλά το έχω αμελήσει οπότε είναι σκέτος χωρίς κουτί και τπτ)

Δεν ειναι λογικο να κανει κουδουνισμα ενας δισκος. Μηπως τον ριξανε κατω και τον ηπιε η κεφαλη??

• Like 1
Δημοσ.

Μικρό είναι το κουδούνισμα, σα να παίζει ελαφρά κάτι.

Δηλαδή λέτε ότι μου τον γαμήσανε; :fear:

Βασικά έχει win μέσα και ήθελα να τον κάνω φορμάτ για εξωτερικό μετά. Πως να τον ελέγξω; Τον συνδέω απλά και ανοίγω το πισι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...