black_rabBiT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εσύ τι έχεις να πεις; Για ποιον λόγο υπάρχουν οι γύφτοι; Τι μέτρα μπορούμε να πάρουμε για να τους εξαφανίσουμε από την ανθρωπότητα για πάντα;
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ηρεμία, θα έρθουν και αλλα τρολοθεματα
Razor_7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοώ έπρεπε να το 'χαν κλείσει πιο νωρίς Κατά τα άλλα μου θύμισε λίγο από Ελλάδα αυτό μπόνους η γκολάρα του Μενέζ
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μάλλον δεν προλάβατε να δείτε το αναγεννημένο μοναστήρια shaolin. The fire rises.
slevinkelevra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 we had a good run ενα ολοκληρο καλοκαιρι κ παραπανω νικοτς , ηρεμα κ μη μπλεξεις πουθενα. θα στρωσουν ολα ρε adon1s , do ya thing . παντα σεβομουν τυπους που ειχαμε ιδια γουστα στα θυληκα vozi , εχεις την παντοδυναμια των 20κατι, αλλα μη γινεσε κοπανος. ολα καλα θα πανε katiepie , δε ξεχναω τη γρανιτα να ξερεις val , keep being a bad ass chick, το χεις. btw εχεις πολυυυυ ωραια ματια. σοβαρα revolva "shia", trilobite ma bros keep up da good work. κρατηστε ενα επιπεδο δω μεσα storm κρατα τη ταξη εδω οι υπολοιποι να κοιμαστε ησυχοι ρε! μπαινω φανταρος τερμα δαχτυλιδια, σκουλαρικια, λαστιχακια. τωρα μονο κοντο μαλλι κ κοντρα ξουρα να προσευχεστε για μενα να συνηθισω τη βρωμα κ τις τουρκικες τουαλετες σιγα που θα μου λειψετε =P απλα σας ενημερωνω γιατι θα σας λειψω και θα φρικαρετε και θα αδειασει το ΟΟΤ. υπομονη και στη πρωτη αδεια θα περασω να πιουμε ενα καφε και να τα πουμε φιλια ρε
Pa0ki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Θα φας καλααααα..... Γιώτα Γιώτα ζωή και κότα!!
revolver1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Υπομονή Slevin ο 1ος μήνας είναι δύσκολος.
Gtr34 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καλός φαντάρος!! Πάτους σιλικόνης για τα άρβυλα μην ξεχάσεις
Pantelwolf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 + υγρα μωρομαντηλα και πλαστικα γαντια, τα χοντρα. θα με θυμηθεις.
black_rabBiT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ναι καλα λεει ο παντελ. θα πεσει η γόπα σύννεφο. ποτε μου δεν καταλαβα γιατι μια ζωη οι μαλακες τις πεταμε κατω. μα τοσο μαλακες;
Pantelwolf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 χμ. τα μωρομαντηλα εκτος της τουαλετας για τις μερες που δε θα μπορει να κανει μπανιο να παιρνει την πολυ λιγδα απο ποδια μασχαλες γκογκοβια κτλ, τα γαντια για τις καθαριοτητες, ουτε που μου περασε απο το μυαλο το γοπινγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις