slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί κύριε, τι έχει ο Π.Α.Ο.Κ; Είναι against all, αντικοινωνικός. Δεν αποτελεί σωστό πρότυπο για μια ευαίσθητη και αθώα ψυχούλα.
black_rabBiT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Σαν άνθρωποι του πνεύματος οφείλουμε να χαλαρώσουμε και να δούμε πέρα από τα αρνητικά στερεότυπα. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, μπορώ να συνυπάρξω μαζί τους. Εγώ εδώ στο σπιτάκι μου και αυτοί στις καλαμιές με τα τσαντίρια και τα χόρτα τους. Νο προμπλεμο.
Pa0ki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι against all, αντικοινωνικός. Δεν αποτελεί σωστό πρότυπο για μια ευαίσθητη και αθώα ψυχούλα. Καλύτερα να μπαίνουν από μικρά στο νόημα γιατί τις αθώες και ευαίσθητες ψυχούλες θα τις φαν τα λιοντάρια αργότερα
nicoc89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 θα γινω personal trainer και θα προπονώ τις γυναίκες. 2
black_rabBiT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Γίνε μάγειρας. Με τόσες σουβλακερί κάπου θα χωθείς.
nicoc89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 πιστεψατε οτι θα πήγαινα για υδραβλικός κ ετσ ε?αχχαχαu brahs don kno me
linkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνωμη πιασατε κουβεντα για troll και δεν αναφερθηκε ο delaportation?? O τυπος εχει γραψει ιστορια, παιζει να ηταν τοσο χαζος που ηταν troll χωρις να το ξερει ουτε ο ιδιος.
nicoc89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 με ήρθε το ουρους ξανά.10 φορές κατούρημα κ έχω να πιώ νερό απο το πρωί
Pantelwolf Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 άλλαξε το "κενοτάφειο" σε "κενοτάφιο" στο poll ρε λουσι μιας και εισαι εδώ.
revolver1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έλα να σκάνε τα refunds... Αυτά τα κωλοδέματα.
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά τα κωλοδέματα. viper = Nigerian scammer confirmed Με έχετε παρεξηγήσει... In other news G UYANA tends to do disappointingly, but not disastrously, in global rank-ings. It comes 121st out of 187 countries on the UN Development Programme's hu-man-developmentindex; in the World Eco-nomic Forum's latest competitiveness rankings, it comes 117th out of 144. But when it comes to suicide, Guyana is at the worst extreme (see chart). A World Health Organisation (WHO) report published this month gives Guyana an age-standardised suicide rate of44.2 per 100,000 inhabitants.
Razor_7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Valerie_ on 15 Sept 2014 - 4:02 PM, said: slipknot, on 15 Sept 2014 - 3:31 PM, said: Εντάξει, όσον αφορά τα φορολογικά δεν έχω άποψη, αλλά γιατί να μην παντρεύονται στα 13; Προφανώς και για εμάς αποτελεί θέμα taboo για ευνόητους λόγους, εκείνοι όμως έχουν μια διαφορετική παράδοση. Βιολογικά και μόνο, εφόσον υπάρχει δυνατότητα κυοφορίας, μιλάμε για ολοκληρωμένη γυναίκα. Αν μη τι άλλο, το φαινόμενο αυτό υποδεικνύει μια άλφα υπευθυνότητα εκ μέρους τους από τη στιγμή που την αποκαθιστούν την κοπέλα, χαρακτηριστικό προσωπικότητας που παρατηρώ πως τείνει να εκλείψει από άτομα της γενιάς μας. Δεν είναι όμορφο αυτό; Προσωπικά δεν θα το έκανα ποτέ, αλλά μπράβο τους που παίρνουν τη ζωή στα χέρια από τόσο νωρίς. Πρέπει πάντα να υπολογίζουμε και τον παράγοντα της ενίσχυσης των σχέσεων μεταξύ των φατριών φυσικά, είναι μια κυνική πραγματικότητα του γάμου, που λόγω διαφορετικών ρυθμών ζωής έχει ξεχαστεί. Τέλος, οι τσιγγάνικοι γάμοι φαίνονται ιδιαίτερα φαντεζί, σαν ζωγραφιά. Συμφωνώ. επίσης πόσο μπροστά είναι οι τύποι που δεν στέλνουν τα παιδιά στο σχολείο; το έχουν καταλάβει από πολύ πριν πως η μόρφωση είναι άχρηστη. σου λέει θα μάθω στο παιδί μου μια τέχνη θα τα κάνω ανθρώπους του εμπορίου να προκόψουν. __________________________________________________________________________________ Ρε τώρα βρήκαν να το κλείσουν το θέμα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις