viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 after the beards http://boingboing.net/2014/09/15/urban-outfitters-selling-blo.html
*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια η διαφορά μεταξύ γύφτων και τσιγγάνων? Έλα μου ντε! Εμένα όλοι ίδιοι μου φαίνονται. Αν υπάρχει κάποιος γύφτος ή τσιγγάνος στο φόρουμ παρακαλώ να μας διαφωτίσει.
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Η διαφορά είναι ότι ακούς τσιγγάνους τραγουδιστές όπως πίνεις το βίσκι ενώ αράζεις στο εξοχικό σου, πάνω σε πλαστικές καρέκλες που σου πούλησαν γύφτοι. 3
revolver1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Έλα μου ντε! Εμένα όλοι ίδιοι μου φαίνονται. Αν υπάρχει κάποιος γύφτος ή τσιγγάνος στο φόρουμ παρακαλώ να μας διαφωτίσει. http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A1%CE%BF%CE%BC%CE%AC Εδώ λέει ότι είναι το ίδιο.Άντε βγάλε άκρη.
slevinkelevra Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Ποια η διαφορά μεταξύ γύφτων και τσιγγάνων? το 1ο ειναι προσβλητικος χαρακτηρισμος για το 2ο.... duh!!!
Gtr34 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το ίδιο είναι, απλά το να τους αποκαλείς γύφτους είναι σαν να τους κοροϊδεύεις .
revolver1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Υπάρχει πάντως ένα ξέσπασμα στο συμμοριακό τόπικ.Ξεφεύγουμε και προβλέπω κλείδωμα. 1
black_rabBiT Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Η διαφορά είναι ότι ακούς τσιγγάνους τραγουδιστές όπως πίνεις το βίσκι ενώ αράζεις στο εξοχικό σου, πάνω σε πλαστικές καρέκλες που σου πούλησαν γύφτοι. Το βικι λεει οτι υιοθετούν τα έθιμα και παραδόσεις της εκάστοτε χώρας που κατοικούν. Οι τύποι εκτός από ανήθικοι είναι και τοταλ σελαουτς. 2
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το βικι λεει οτι υιοθετούν τα έθιμα και παραδόσεις της εκάστοτε χώρας που κατοικούν. Οι τύποι εκτός από ανήθικοι είναι και τοταλ σελαουτς. Διαφωνώ, είναι ισχυρότατο παράδειγμα κοινωνικής προσαρμογής και ένταξης. 1
Gtr34 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Το κεφάλαιο της μόρφωσης είναι μεγάλο και πολυδιάστατο. Σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη μερίδα που δεν στέλνει τα παιδιά σχολείο γιατί θέλουν να "εργαστούν" και υπάρχουν και εκείνοι που αντιλαμβανονται τις σύγχρονες απαιτήσεις, τα στέλνουν άλλα είναι τόσο έντονος ο κοινωνικός ρατσισμός που δεν τα καταφέρνουν, μερικές φορές δεν τα δέχονται καν .
viper2005 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καταραμένοι tdm owners, ποτέ θα ρίξετε τις τιμες σας;
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 ♪Έκλεισε νωρίς♪ και δεν πρόλαβα να απαντήσω και στις αντισημιτικές σπόντες για τους εμπόρους. Εγώ δεν είπα πουθενά πως ορθώς δεν τα στέλνουν σχολείο, έτσι απομονώνεις πρώτα το ίδιο το παιδί και ύστερα όλη την οικογένεια. Αυτό όμως είναι θέμα κακού parenting, όχι φυλής απαραίτητα. Είναι το ίδιο καταστροφικό με το να μην επιτρέπεις στο παιδί σου να κάνει παρέες ή να το πηγαίνεις από μικρό να δει τον ΠΑΟΚ. Εμείς καθόμαστε εδώ και συζητάμε ήρεμα για διάφορα θέματα όντας προνομιούχοι, άλλοι δεν έχουν αυτήν την πολυτέλεια. Σαν άνθρωποι του πνεύματος οφείλουμε να χαλαρώσουμε και να δούμε πέρα από τα αρνητικά στερεότυπα. στ' αρχίδια μου Μάθε πρώτα για τους τσιγγάνους, γύφτους ή Ρομά τι σημαίνει η μαγκιά μέσα στο Αλάν Κουγιού... Ήρθαν 23 αυτοκίνητα Ρωσοπόντιων και ξέρεις τι πάθανε; Τους εγκλώβισαν μέσα και σήκωσαν όλοι τα χέρια. 3
Pa0ki Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 να το πηγαίνεις από μικρό να δει τον ΠΑΟΚ. Γιατί κύριε, τι έχει ο Π.Α.Ο.Κ;
nicoc89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά κάτι θα γίνω δε ξέρω αν ειναι υδραβλικός θα δω !!!!!!! ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΠΑΩ ΙΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΤΙ !χμμμμμμμμμμμμμμπορεί να πάω φυσικοθεραπευτής η προπονήτής λέτε να γινω κόατσ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις