Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ααααμ τα προσέχουν αυτά, τουλάχιστον το πρόλαβες το θέμα;;;

Επειδή το μάθημα ήταν μόνο διαγράμματα, το γραπτό μου εμπεριέχει άπειρη μουτζούρα.

Φοβάμαι μη το πετάξει αντί να το τσεκάρει.

Θα δούμε.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το μαρούλι είναι πολύ ευαίσθητο...αν είναι να το κρατήσεις 2 μέρες και με τόση ζέστη το βάζεις ψυγείο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Το έγραψα ήδη. 

Αν δεν μιλάς στις σαγιονάρες ή δεν τις χαϊδεύεις όσο οδηγάς δεν μπορώ να βρω καμιά ομοιότητα με το κινητό.

άρα όλα τα άρθρα σε sites τα οποία αναφέρουν έρευνες για οδήγηση και σαγιονάρες λένε μλκιες...

Δημοσ.

Επειδή το μάθημα ήταν μόνο διαγράμματα, το γραπτό μου εμπεριέχει άπειρη μουτζούρα.

Φοβάμαι μη το πετάξει αντί να το τσεκάρει.

Θα δούμε.

μωρέ όλα μουτζουρωμένα θα ναι οπότε έχεις ελπίδες...εκτός κι αν σας κόψει όλους... τι σκατα μίκρο 2 έδινες;

Δημοσ.

άρα όλα τα άρθρα σε sites τα οποία αναφέρουν έρευνες για οδήγηση και σαγιονάρες λένε μλκιες...

Όχι ακριβώς έρευνες. Polls και surveys είναι.

Όχι. Έχουν βάση. Σε αυτό που αμφιβάλλω είναι κατά πόσο φταίνε τα πατούμενα τα ίδια και όχι οι χρήστες τους. 

Είχα και εγώ σαγιονάρες οι οποίες ήταν από τέτοιο υλικό που δεν έκαναν για οδήγηση. Αυτές λοιπόν δεν τις φορούσα. Είτε είχα άλλο ζευγάρι πατούμενα μαζί ή για πολύ μικρές αποστάσεις δεν φόραγα τίποτα. 

Δημοσ.

ειναι ενας χοντρός με βυζιά και παίζει diablo στο twitch και σηκώνεται και κλάνει στα ακουστικά του κάθε τρεις κ λίγο και βαθμολογούν απ το chat αν ηταν καλή

η τελευταία ακούστηκε σα να χέστηκε

lel

• Like 1
Δημοσ.

Πόσο το έψησα να κατεβάσω το unreal tournament 2004; Πόσο;

κ εγώ ψάχνομαι τώρα τι θα παίξω

θα βάραγα μια πενιά αλλα κάνει ζέστη κ φοβάμαι μη πάθω έγκαυμα

Δημοσ.

ειναι ενας χοντρός με βυζιά και παίζει diablo στο twitch και σηκώνεται και κλάνει στα ακουστικά του κάθε τρεις κ λίγο και βαθμολογούν απ το chat αν ηταν καλή

η τελευταία ακούστηκε σα να χέστηκε

lel

νικοτς , ποιο ηταν εκεινο το γκειμ που ειχες πει πριν καιρο οτι βγηκε και η το κατεβαζες και τελικα δεν επαιζε η εκδοση που ειχες?

αν δεν κανω λαθος ηταν 2d μπρος-πισω καταστασει οταν το ειχα τσεκαρει :P

Δημοσ.

νικοτς , ποιο ηταν εκεινο το γκειμ που ειχες πει πριν καιρο οτι βγηκε και η το κατεβαζες και τελικα δεν επαιζε η εκδοση που ειχες?

αν δεν κανω λαθος ηταν 2d μπρος-πισω καταστασει οταν το ειχα τσεκαρει :P

wut? δε θυμάμαι , για πες πριν πόσο καιρό περίπου

mmo ηταν ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...