Razor_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Ο σχολιαστής στον αντ1 τι κόλλημα έχει με τους ομοφυλόφιλους; Δεν φτάνει η ήττα που τρώνε οι ομόδοξοι αδερφοί μας, μας τα έχει πρήξει, και αυτός. Εδώ βλέπετε τον gay, το έβαλε ο gay, "τρίποντο" απτον gay, δεν υπάρχει κάποιος να τον σταματήσει; Τον gay?
leftermann Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 κάμπινγκ τέλος για φέτος. Του χρόνου τον Μάιο πάλι, κλαψ. Επίσης, από αύριο κόβω το φαΐ, το αλκοόλ και το τσιγάρο. Ναι. Και την άλλη Δευτέρα ξεκινάω και γυμναστικές. Ναι. Αλήθεια λέω, μα τον Τζήζους. 1
leftermann Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 μπα, όχι. Στα κιλά είμαι οκ, άντε να φόρτωσα καναδυό κιλά παραπάνω όλο το καλοκαίρι. Τρία ίσως, χουχου.
*nenya* Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Την Τρίτη αργά το μεσημέρι που έβρεχε κατέβαινες την Πατησίων ? Ναι, ήμουν αυτή με την βάρκα. Γιατί δεν μίλησες ρε συ;
Lucifer Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Φλωριές. Τα παλιά καλά τρολ έχουν γεράσει και ακόμα και αυτά δεν ήταν τίποτα μπροστά στην αγνή την ανέγγιχτη, την αμόλυντη, την αμίαντη και άσπιλη ΒΛΑΚΕΙΑ των παλιών καλών χρηστών. Έβλεπες ποστ afentiko7 και έκανες ενός λεπτού σιγή για τα κύτταρα που ετοιμαζόσουν να χάσεις. Πόσταρε ο houston και έτρεμε το δάχτυλό σου στο ποντίκι, άνοιγε θρεντ ο ανδρέας2 και πέθαιναν 20 γατάκια. Και τα πιστεύανε έτσι, ήταν τα σοβαρά τους ποστ αυτά που σε κάνανε απ' αυτούς που σκοτώνουν την οικογένειά τους και καίγονται με βενζίνη. Υπήρξαν κάτι φωτεινά διαλείμματα με το υγρό πυρ και τον άλλο που έψαχνε την μπεημπησίτερ του, αλλά ισχνές σκιές κολοσσιαίων προγόνων. 5
revolver1990 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.insomnia.gr/topic/462226-%CE%B1%CE%BB%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CF%8C/?do=findComment&comment=5020224 http://www.insomnia.gr/topic/406593-%CE%BD%CE%B9%CF%8E%CE%B8%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BC%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%BA%CE%AE/ 1
slipknot Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Θα διαφωνήσω μονάχα ως προς το ότι πίστευαν όσα έγραφαν. Μπορεί που και που να τους ξέφευγε κάποια πραγματικά προσωπική άποψη, αλλά στην ουσία θεωρώ πως πρόκειται απλά για ανθρώπους με τεράστιο πάθος για την τέχνη του trolling. Μέσα από μια προσαρμοσμένη τεχνική method acting κατάφεραν να δημιουργήσουν περσόνες που άφησαν το στίγμα τους στο διαδικτυακό χάρτη και θα μνημονεύονται για χιλιετίες. Διότι, για να γράψεις βλακείες πρέπει να γίνεις ο βλάκας. Μιλάμε φυσικά για άτομα δημιουργικά πρώτα απ' όλα, νούμερο ένα χαρακτηριστικό - κλειδί για οποιοδήποτε σοβαρό troll, αλλά και εργατικά, με αφοσίωση σε ό,τι έκαναν, αφού δούλεψαν σιγά σιγά με σταθερά βήματα για να χτίσουν τους μύθους τους, σε αντίθεση με τους νεότερους που περιμένουν να κάνουν το μπαμ με ένα topic. Τα έργα τους οφείλουν να συγκεντρωθούν σε τόμους και να αποτελέσουν πολύτιμο βοήθημα για τη νεότερη γενιά, αλλά και γενικότερο ανάγνωσμα - ιστορικό ντοκουμέντο. 4
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Damn, πόσταρα και μετά κατάλαβα ότι είμαι σε άλλο σέξιον. Τεσπα, μικρό το κακό
giorgos147 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Καθώς διάβαζα αυτό το θέμα, και μιας που ύπνος δε κολλάει σήμερα, μου δημιουργήθηκε ερώτημα. Άραγε, και ο δικός μας Κωνσταντίνος, ο δικός μας γυναικολόγος, ακολουθεί και αυτός αυτόν τον τρόπο; Έχω την εντύπωση πως κάπου έχει αναφέρει ο ίδιος τι παίζει, αλλά. Απάντα Κωνσταντίνε. Θα σκάσω. Και στο τσατ και στο φόρουμ δεν έχεις δώσει αφορμή για σχολιασμό.
linkin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2014 κάμπινγκ τέλος για φέτος. Του χρόνου τον Μάιο πάλι, κλαψ. Επίσης, από αύριο κόβω το φαΐ, το αλκοόλ και το τσιγάρο. Ναι. Και την άλλη Δευτέρα ξεκινάω και γυμναστικές. Ναι. Αλήθεια λέω, μα τον Τζήζους. Που καμπερωνεις αγαπητε Λεφτερ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις