black_rabBiT Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 μπράβο ρε γατοκόριτσο. να σε γνωρισουμε καλύτερα 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟτι να πάω μηχανικός αυτοκινήτων ηλεκτρολόγος υδραυλικός διοικητής επιχειρήσεων ??????!!!!1δεν ανοίγω θέμα γιατι μάλλον δεν προλαβαίνω να γραφτώ φέτος , οπότε του χρόνουτι λέτε ?????? πείτε πείτε
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Υδραυλικός με κλειστά τα μάτια 1
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ τι να πάω μηχανικός αυτοκινήτων ηλεκτρολόγος υδραυλικός διοικητής επιχειρήσεων ??????!!!!1 δεν ανοίγω θέμα γιατι μάλλον δεν προλαβαίνω να γραφτώ φέτος , οπότε του χρόνου τι λέτε ?????? πείτε πείτε Να πας. Υδραυλικός επιχειρήσεων. 2
Razor_7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΞΑΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ τι να πάω μηχανικός αυτοκινήτων ηλεκτρολόγος υδραυλικός διοικητής επιχειρήσεων ??????!!!!1 δεν ανοίγω θέμα γιατι μάλλον δεν προλαβαίνω να γραφτώ φέτος , οπότε του χρόνου τι λέτε ?????? πείτε πείτε Ηλεκτρολόγος Νικολάτσι, θα προοδέυσεις... 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 έχει λεφτά έχει δουλειά ? ποσα χρονια να ειναι το επαλ χμμμμμμμμμμμμμΤΟΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 έχει λεφτά έχει δουλειά ? ποσα χρονια να ειναι το επαλ χμμμμμμμμμμμμμ ΤΟΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΥΔΡΑΒΛΙΚΟΣ Υδραβλικός επιχειρήσεων να θυμάσαι. Εναλλακτικά γίνε υδραβρικόλακας.
nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 εχω προσπαθήσει ήδη να γίνω βρικόλακας και απέτυχαέχω προσπαθήσει επικοινωνήσω και με συγκεκριμένους δαίμονες και το μονο που κατάφερα ηταν να σκαλώσει κατι σπίτι μου και να μαλακίζεται οποτε το θυμηθείαυτά ειναι χόμπι δεν πέτυχαν να ξενιάσωτώρα λέμε για δουλειά να βγάζω νομιμα φράγκακαλά τα 5μηνα οταν δεν έχεις τιποτα άλλο δε τραβάνε πολυ
viper2005 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 εχω προσπαθήσει ήδη να γίνω βρικόλακας και απέτυχα έχω προσπαθήσει επικοινωνήσω και με συγκεκριμένους δαίμονες και το μονο που κατάφερα ηταν να σκαλώσει κατι σπίτι μου και να μαλακίζεται οποτε το θυμηθεί αυτά ειναι χόμπι δεν πέτυχαν να ξενιάσω τώρα λέμε για δουλειά να βγάζω νομιμα φράγκα καλά τα 5μηνα οταν δεν έχεις τιποτα άλλο δε τραβάνε πολυ Επελεξε ενα πρακτικό επάγγελμα και φρόντισε η σχολή που θα πας να εχει καλα εργαστήρια... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Άλλο βρικόλακας άλλο υδραβρικόλακας.. μην τα μπερδεύεις. Και ναι θα χεστείς στο τάλλλαρο. 1
nicoc89 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2014 ο υδραυλικός σπάει τσιμέντα και πλακακακια ??αν πχ θελει να περάσει το σωλήνα ή βρίσκει έτοιμη την τρύπα και το βάζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις