katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απορώ πως οδηγούν μερικές με τα δωδεκάποντα. Χειρότερα και από σαγιονάρες πρέπει να είναι. αυτό δε γίνεται σε καμία περίπτωση. ούτε λίγο μπροστά δεν το πας. έστω ότι δεν έχει τον κοθόρνο μπροστά που απλά δε νιώθεις αν πατάς πετάλι, λίγο φαγωμένο να ναι το τακούνι θα πιαστεί στο πατάκι και θα σκοτωθείς...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 κοίτα να δεις... αθλητικό καλοκαιριάτικα θα πεθάνω... first world problem? 1
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 first world problem? εντελώς... εδώ κάθε μέρα φοράω φούστες και φορέματα γιατί δεν αντέχω στα πόδια μου παντελόνι, θα φορέσω αθλητικά μες στη ζέστη; nevah 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το μυστικό είναι στον εγκέφαλο. Όσο είσαι συγκεντρομένος σε αυτό που κάνεις ούτε ζεσταίνεσαι, ούτε κρυώνεις (τον χειμώνα). Αν το μυαλό σου είναι στα ρούχα και την ζέστη τότε λογικό.
NickTG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 καλύτερα ξυπόλητη παρά με πέδιλα/σαγιονάρες... Μια χαρά οδηγώ με σαγιονάρες. Απλά είναι στο σωστό μέγεθος και όχι 1-2 νούμερα μεγαλύτερες που βλέπω να φοράνε οι περισσότεροι! Λοιπόν μου δώσατε τρελή ιδέα, ανατομικό παπούτσι για το αμάξι μόνο Θενξ :-* Αν θες για οδήγηση μόνο θα πάρεις παπούτσι που είναι για αυτό το σκοπό. Για παράδειγμα:
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το μυστικό είναι στον εγκέφαλο. Όσο είσαι συγκεντρομένος σε αυτό που κάνεις ούτε ζεσταίνεσαι, ούτε κρυώνεις (τον χειμώνα). Αν το μυαλό σου είναι στα ρούχα και την ζέστη τότε λογικό. κοιτα να δεις... έχω κάτασπρο δέρμα και ως συνέπεια δεν αντέχει τη ζέστη. εδώ κάποια καλοκαίρια έβγαζα σπυράκια αλλεργίας από το σοκ που πάθαινε το δέρμα μου... ε δεν το διακινδυνεύω και όλη μέρα που είμαι στο air condition...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μια χαρά οδηγώ με σαγιονάρες. Απλά είναι στο σωστό μέγεθος και όχι 1-2 νούμερα μεγαλύτερες που βλέπω να φοράνε οι περισσότεροι! μωρέ μια χαρά οδηγούν όλοι με αυτές, αλλά το θέμα είναι η κακιά η στιγμή που δεν θα υπήρχε αν φόραγες κανονικό παπούτσι... γιατί με αυτή τη λογική κάλιστα κάποιος μπορεί να πεταχτεί και να πει ότι οδηγάει μια χαρά μιλώντας στο κινητό...
giorgos147 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δε πέρασα. Μάλλον. Άπειρη μουτζούρα στο γραπτό. Τοπ στιγμή όταν μπαίνει η καθηγήτρια μέσα και λέει "επειδή τη πάτησαν αρκετοί, το τάδε δε θα το λύσετε με αυτό το τροπο". Τότε, με κοιτάει ο διπλανός μου, αρχίζει μου γελάει και τον βλέπω να μουτζουρώνει. Εγώ, με περηφάνια σκεπτόμενος "νταξ, το έκανα σωστά εγώ. Σβήνε μαλάκα εσύ δίπλα", σκύβω στο δικό μου γραπτό και βλέπω ότι και εγώ το έκανα με το τρόπο που δεν έπρεπε. Πόσο μαλάκας ένιωσα; #πόσο; 1
NickTG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 μωρέ μια χαρά οδηγούν όλοι με αυτές, αλλά το θέμα είναι η κακιά η στιγμή που δεν θα υπήρχε αν φόραγες κανονικό παπούτσι... γιατί με αυτή τη λογική κάλιστα κάποιος μπορεί να πεταχτεί και να πει ότι οδηγάει μια χαρά μιλώντας στο κινητό... Προσπαθώ να σκεφτώ πως είναι η ίδια λογική αλλά δεν μου έρχεται. Καμία κακιά στιγμή εκτός αν κουνάς τα πόδια πέρα δώθε χωρίς λόγο. Και σε γρήγορη οδήγηση είναι δοκιμασμένες και σε περιτπώσεις γρήγορης αντίδρασης.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Προσπαθώ να σκεφτώ πως είναι η ίδια λογική αλλά δεν μου έρχεται. ότι μια χαρά οδηγάει κάποιος και με το κινητό, δεν του έχει συμβεί τπτ... Καμία κακιά στιγμή εκτός αν κουνάς τα πόδια πέρα δώθε χωρίς λόγο. Και σε γρήγορη οδήγηση είναι δοκιμασμένες και σε περιτπώσεις γρήγορης αντίδρασης. σε κάποια στιγμή ανάγκης που έχει κάποιος πανικοβληθεί, ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί...
NickTG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Νικ δεν εμφανίζει την φωτογραφία που έβαλες http://www.37puma.com/images/Puma-Drift-Cat-Black-Red-Grey-W_1.jpg ότι μια χαρά οδηγάει κάποιος και με το κινητό, δεν του έχει συμβεί τπτ... σε κάποια στιγμή ανάγκης που έχει κάποιος πανικοβληθεί, ποτέ δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί... Το ένα σου αποσπάει την προσοχή και κρατάει το ένα χέρι απασχολημένο. Σε περίπτωση που δεν τους πιάνεις κουβέντα ή δεν χαϊδεύεις τις σαγιονάρες δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα τι σχέση έχουν. Αν κάποιος πανικοβληθεί μπορεί να το ρίξει και σε τοίχο φορώντας τα καλύτερα παπούτσια οδήγησης. Που θες να καταλήξεις?
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δε πέρασα. Μάλλον. Άπειρη μουτζούρα στο γραπτό. Τοπ στιγμή όταν μπαίνει η καθηγήτρια μέσα και λέει "επειδή τη πάτησαν αρκετοί, το τάδε δε θα το λύσετε με αυτό το τροπο". Τότε, με κοιτάει ο διπλανός μου, αρχίζει μου γελάει και τον βλέπω να μουτζουρώνει. Εγώ, με περηφάνια σκεπτόμενος "νταξ, το έκανα σωστά εγώ. Σβήνε μαλάκα εσύ δίπλα", σκύβω στο δικό μου γραπτό και βλέπω ότι και εγώ το έκανα με το τρόπο που δεν έπρεπε. Πόσο μαλάκας ένιωσα; #πόσο; ααααμ τα προσέχουν αυτά, τουλάχιστον το πρόλαβες το θέμα;;; Ένιωθα κάπως που δεν έχω εξεταστική, βέβαια κάπου μετά βγήκε το πρόγραμμα του ACCA και κατάλαβα ότι θα έπρεπε να λυπούνται εμένα... Αντίο σουκου του Οκτώβρη.. Ποιός μαλάκας πάει και βάζει μάθημα 25 26 που μπορείς να το κάνεις 4 ήμερο με την 28η;;;;; ποιός;;;;;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το ένα σου αποσπάει την προσοχή και κρατάει το ένα χέρι απασχολημένο. θα σου απαντήσει ότι δεν του την αποσπάει testαρισμένο "σε όλες τις συνθήκες"... Αν κάποιος πανικοβληθεί μπορεί να το ρίξει και σε τοίχο φορώντας τα καλύτερα παπούτσια οδήγησης. Που θες να καταλήξεις? να τις χρησιμοποιούν σε F1 & WRC τότε...
NickTG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το έγραψα ήδη. Αν δεν μιλάς στις σαγιονάρες ή δεν τις χαϊδεύεις όσο οδηγάς δεν μπορώ να βρω καμιά ομοιότητα με το κινητό. Ακόμα και με τον διπλανό σου να μιλάς μειώνεται η προσοχή σου στο δρόμο. Τρομερή σύγκριση. Όλοι ξέρουμε άλλωστε πως η F1 έχει τις ίδιες ανάγκες και παραμέτρους με την καθημερινή μετακίνηση ή έστω με μια γρήγορη βόλτα στο βουνό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις