Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Slipknot με έπιασε μια Α περισυλλογή.

Ξάφνου νιώθω στοχαστικά εμετικός.

Με βάση το προηγούμενο σου ποστ έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την δομή της κοινωνίας μας.

Βαθύς λήθαργος

Chiomegarho3AF0sigmaftau3AF0taulambdaomi

Βεβαίως κύριε Νικολάκη Μπρούτζινε.

• Like 2
Δημοσ.

με είχε πιάσει φαγούρα στις μπάλες κ επειδή ειμαι ψυχάκι στην καθαριότητα μου λέει ενα φιλαράκι ρε θα έχεις κολήσει καμια χλαπάτσα τον λέω τι ? νόσος με λέει του λέω καλά ειμαι 

νοσος = phd και καλά βλαχόρια και σπιρουλίνα 

εριμι ρε μάγκες με ενα χράτσα χρούτσα ολα good

πανικός μερικοί , με το παραμικρό στο γιατρό , πονάει κεφάλι γιατρό όχι μη χτύπησες ξερω γω ερρρρρρρρριιιιιιιιιιιμι ρε μαγκα 

Δημοσ.

Slipknot με έπιασε μια Α περισυλλογή.

Ξάφνου νιώθω στοχαστικά εμετικός.

Με βάση το προηγούμενο σου ποστ έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την δομή της κοινωνίας μας.

Βαθύς λήθαργος

Έχουν εκφυλίσει τα πάντα αγαπητέ, οι νεανίες πλέον δεν επιδεικνύουν καμία κλάση.

FhfXA2e.jpg

• Like 1
Δημοσ.

με είχε πιάσει φαγούρα στις μπάλες κ επειδή ειμαι ψυχάκι στην καθαριότητα μου λέει ενα φιλαράκι ρε θα έχεις κολήσει καμια χλαπάτσα τον λέω τι ? νόσος με λέει του λέω καλά ειμαι 

πανικός μερικοί , με το παραμικρό στο γιατρό , πονάει κεφάλι γιατρό όχι μη χτύπησες ξερω γω ερρρρρρρρριιιιιιιιιιιμι ρε μαγκα

Είμαι στο γυμναστήριο και βλέπω κάποιον να δείχνει το στήθος του στους γυμναστές και φίλους του. Κάποια στιγμή καταλαβαίνω οτι εχει μυτερές κόκκινες μαλακίες στο στήθος του (σπυράκια;) και έλεγε στον γυμναστή λες να ειναι απο το ξυράφι; Και φυσικά το αστέρι γυμναστής του λέει δεν ειναι τπτ μην αγχωνεσαι αλλα πήγαινε σε έναν δερματολόγο.

#madness

Δημοσ.

είναι όπως στην εκκλησια λένε, "Σοφία, ορθοί" λες και θεωρούν οτι τα υπόλοιπα που λένε είναι υποθέσεις και μπούρδες και μόνο αυτό το κομμάτι είναι σημαντικό

ενηγουεη

η φαση ειναι http://www.kasetophono.com/2014/02/90s.html

Και βλεπεις 2-3 Σοφίες να σηκώνονται πρωτες

Δημοσ.

Είμαι στο γυμναστήριο και βλέπω κάποιον να δείχνει το στήθος του στους γυμναστές και φίλους του. Κάποια στιγμή καταλαβαίνω οτι εχει μυτερές κόκκινες μαλακίες στο στήθος του (σπυράκια ;) και έλεγε στον γυμναστή λες να ειναι απο το ξυράφι; Και φυσικά το αστέρι γυμναστής του λέει δεν ειναι τπτ μην αγχωνεσαι αλλα πήγαινε σε έναν δερματολόγο.

#madness

εγω δεν εχω σπυράκια , πεντακάθαρο ειναι το πουλι μου , γυαλίζει που σημαίνει οτι δεν έχει phd!
μου κάνει κ εντύπωση δηλαδή τέτοια τελειοτητα στο θέμα κατασκευής γιατι βλέπεις άλλα κ ειναι σα τη μύτη της μάγισσας στο χάνσε και τη γκρέτε, οχι οτι έχω δει πολλά , οτι εχω δει αναγκαστηκά απο τσι τσόντες 

5741359990_1c23ee815e_m.jpg

πες του αμα έχει βγάλει ακμή να κόψει οτι παίρνει κ να πάει σε κανα doctor 

Δημοσ.

Χλαπάτσα=Χλαμύδια?

Υπομονή Νίκο...Σε ρούφηξε κανά περίεργο όν?

Βοζινιωτούλη μου είμαι ο γλυκούλης σου <3

Merkel1.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...