Pantelwolf Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 είναι όπως στην εκκλησια λένε, "Σοφία, ορθοί" λες και θεωρούν οτι τα υπόλοιπα που λένε είναι υποθέσεις και μπούρδες και μόνο αυτό το κομμάτι είναι σημαντικό ενηγουεη η φαση ειναι http://www.kasetophono.com/2014/02/90s.html 1
revolver1990 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Slipknot με έπιασε μια Α περισυλλογή. Ξάφνου νιώθω στοχαστικά εμετικός. Με βάση το προηγούμενο σου ποστ έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την δομή της κοινωνίας μας. Βαθύς λήθαργος Βεβαίως κύριε Νικολάκη Μπρούτζινε. 2
nicoc89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 με είχε πιάσει φαγούρα στις μπάλες κ επειδή ειμαι ψυχάκι στην καθαριότητα μου λέει ενα φιλαράκι ρε θα έχεις κολήσει καμια χλαπάτσα τον λέω τι ? νόσος με λέει του λέω καλά ειμαι νοσος = phd και καλά βλαχόρια και σπιρουλίνα εριμι ρε μάγκες με ενα χράτσα χρούτσα ολα goodπανικός μερικοί , με το παραμικρό στο γιατρό , πονάει κεφάλι γιατρό όχι μη χτύπησες ξερω γω ερρρρρρρρριιιιιιιιιιιμι ρε μαγκα
slipknot Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Slipknot με έπιασε μια Α περισυλλογή. Ξάφνου νιώθω στοχαστικά εμετικός. Με βάση το προηγούμενο σου ποστ έχω αρχίσει να αμφιβάλλω για την δομή της κοινωνίας μας. Βαθύς λήθαργος Έχουν εκφυλίσει τα πάντα αγαπητέ, οι νεανίες πλέον δεν επιδεικνύουν καμία κλάση. 1
viper2005 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 με είχε πιάσει φαγούρα στις μπάλες κ επειδή ειμαι ψυχάκι στην καθαριότητα μου λέει ενα φιλαράκι ρε θα έχεις κολήσει καμια χλαπάτσα τον λέω τι ? νόσος με λέει του λέω καλά ειμαι νοσος = phd και καλά βλαχόρια και σπιρουλίνα εριμι ρε μάγκες με ενα χράτσα χρούτσα ολα good πανικός μερικοί , με το παραμικρό στο γιατρό , πονάει κεφάλι γιατρό όχι μη χτύπησες ξερω γω ερρρρρρρρριιιιιιιιιιιμι ρε μαγκα Είμαι στο γυμναστήριο και βλέπω κάποιον να δείχνει το στήθος του στους γυμναστές και φίλους του. Κάποια στιγμή καταλαβαίνω οτι εχει μυτερές κόκκινες μαλακίες στο στήθος του (σπυράκια και έλεγε στον γυμναστή λες να ειναι απο το ξυράφι; Και φυσικά το αστέρι γυμναστής του λέει δεν ειναι τπτ μην αγχωνεσαι αλλα πήγαινε σε έναν δερματολόγο. #madness
Adon1s Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 είναι όπως στην εκκλησια λένε, "Σοφία, ορθοί" λες και θεωρούν οτι τα υπόλοιπα που λένε είναι υποθέσεις και μπούρδες και μόνο αυτό το κομμάτι είναι σημαντικό ενηγουεη η φαση ειναι http://www.kasetophono.com/2014/02/90s.html Και βλεπεις 2-3 Σοφίες να σηκώνονται πρωτες
nicoc89 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Είμαι στο γυμναστήριο και βλέπω κάποιον να δείχνει το στήθος του στους γυμναστές και φίλους του. Κάποια στιγμή καταλαβαίνω οτι εχει μυτερές κόκκινες μαλακίες στο στήθος του (σπυράκια και έλεγε στον γυμναστή λες να ειναι απο το ξυράφι; Και φυσικά το αστέρι γυμναστής του λέει δεν ειναι τπτ μην αγχωνεσαι αλλα πήγαινε σε έναν δερματολόγο.#madness εγω δεν εχω σπυράκια , πεντακάθαρο ειναι το πουλι μου , γυαλίζει που σημαίνει οτι δεν έχει phd!μου κάνει κ εντύπωση δηλαδή τέτοια τελειοτητα στο θέμα κατασκευής γιατι βλέπεις άλλα κ ειναι σα τη μύτη της μάγισσας στο χάνσε και τη γκρέτε, οχι οτι έχω δει πολλά , οτι εχω δει αναγκαστηκά απο τσι τσόντες πες του αμα έχει βγάλει ακμή να κόψει οτι παίρνει κ να πάει σε κανα doctor
Voziniotis-3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 revolver εσύ είσαι στην φώτο; Ααααααα μωρέ τι γλυκούλης
revolver1990 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 με είχε πιάσει φαγούρα στις μπάλες κ επειδή ειμαι ψυχάκι στην καθαριότητα μου λέει ενα φιλαράκι ρε θα έχεις κολήσει καμια χλαπάτσα τον λέω τι ? νόσος με λέει του λέω καλά ειμαι νοσος = phd και καλά βλαχόρια και σπιρουλίνα εριμι ρε μάγκες με ενα χράτσα χρούτσα ολα good πανικός μερικοί , με το παραμικρό στο γιατρό , πονάει κεφάλι γιατρό όχι μη χτύπησες ξερω γω ερρρρρρρρριιιιιιιιιιιμι ρε μαγκα Χλαπάτσα=Χλαμύδια? Υπομονή Νίκο...Σε ρούφηξε κανά περίεργο όν? Βοζινιωτούλη μου είμαι ο γλυκούλης σου <3
Razor_7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Πουλι με διδακτορικο ; PhD=pretty huge dick revolver εσύ είσαι στην φώτο; Ααααααα μωρέ τι γλυκούλης Γουστάρεις Βόζι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις