kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πόσο επίκουρα ξυλικι το 1 , κατεβάζω και γω απο χθες σε εφτακοσαεικοσιπι. hey εχει βγει το raid 2 σε πχιoτητα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicoc89 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εγώ πραγματικά ζηλεύω αυτούς που έχουν αυτοπεποιθηση με το αμάξι, χωρίς να κάνουν το μάγκα, χωρίς να τα χάνουν κλπ. ειχα πάρει δίπλωμα και δεν ειχα οδηγήσει για κανα 5-6 μηνες , δεν ειχα αμάξι ούτε έκατσε να πάρω κανένα για βόλτα μου λέει ο αδερφός μου , έλα μια να πάμε βόλτα το punto gt που ειχε πάρει για την αδερφή μου , το ειχε πριν ενας πιτσιρικάς κ του ειχε φορέσει πράμα πάνω ε και η αδερφή μου δεν τα ήθελε οπότε θα τα έβγαζε ο bro να τα αλλάξει με του δικού του τα μαμίσια πηγαίναμε κανονικά στο δρόμο, ηταν μια περιοχή που δεν είχε αμάξια , παιρνούσαν σπάνια και δεν ηταν και κατοικημένη και μου λέει ελα ρε μλκ πως πας έτσι ? πάτα λιγο γκάζι οκ του λέω, τον κοιτάω , σκάω ενα χαμόγελο κ πάτησα λιγο ειχα μπει σε μια κατάσταση focus που δεν υπήρχε τίποτα άλλο γύρω , μόνο ο δρόμος κ ένιωθα ένα με το αμάξι , λες και οδηγούσα χρόνια , καμία σχέση με την οδήγηση στα μαθήματα θυμάμαι να μου φωνάζει ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΨΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΨΕ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!! και έκοψα η αίσθηση ηταν πολυ ωραία και μου θύμησε οργασμό, μακάρι να ηταν κανένα αμάξ τσι προκοπής , τότε ήθελα να δω τι θα ένιωθα απο τότε έχω να οδηγήσω , cant wait να μπουν τα λεφτά απο το πρόγραμμα να πάρω καμια μεταχειρισμενη moto 600cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εχω πιάσει τον εαυτό μου πάντως κατα τη διάρκεια ταξιδιού , τη μια έτρεχα και την άλλη οδηγούσα βράδυ στον autobahn που λέγεται Αθηνών-Πατρών να εχω σταματήσει σε Olympus plaza φάση για καφέ κλπ και πηγάινωντας τουαλέτα εκατςε να με δώ στον καθρέφτη και η μάπα μου να ειναι στην τσιτά...σαν άγριος μαο μαο απο την ένταση και το focus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ενα λόγο που θες παπούτσια μόνο για το αυτοκίνητο.Πραγματικα. υπάρχουν καμένοι με την οδήγηση, οπότε μην νομίζεις ότι είναι "παράλογο"... με σαγιονάρες ναι, με πέδιλα όχι. όταν λέμε πέδιλα εννοούμε τα σανδάλια όχι τη ντακούνα ή τις πλατφόρμες. η σαγιονάρα μπορεί να γλιστρήσει, τα άλλα δένουν στο πόδι και το κρατάνε σταθερό, είναι και φλατ οπότε δεν υπάρχει θέμα... αν μπει κάνα πετάλι ανάμεσα στο πόδι και στο πέδιλο τα ξαναλέμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μια φορα εχω οδηγησει αυτοκινητο με σαγιοναρα για αποσταση 1 χιλιομετρου σε παραλιοφαση.. Οκ ποτε ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 υπάρχουν καμένοι με την οδήγηση, οπότε μην νομίζεις ότι είναι "παράλογο"... αν μπει κάνα πετάλι ανάμεσα στο πόδι και στο πέδιλο τα ξαναλέμε γιατί να μπει πετάλι ντε;;; ενώ να φύγει η μπαλαρίνα δεν παίζει πχ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Με λουράκι στο κουντεπιε σταθερότατη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ωραία συζητησούλα! Εγώ καλοκαίρι με πέδιλο οδηγάω. Κλασικό, ντόητσλαντ πέδιλο. Χωρίς την κάλτσα εννοείται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Με λουράκι στο κουντεπιε σταθερότατη το ίδιο και το πέδιλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 γιατί να μπει πετάλι ντε;;; ενώ να φύγει η μπαλαρίνα δεν παίζει πχ... γιατί υπάρχει πιθανότητα, ενώ με normal παπούτσι όχι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 το ίδιο και το πέδιλο...Σου είπε για το κενό πεδηλου πέλματος πριν. Που μπορεί να μπλέξει πεντάλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 γιατί υπάρχει πιθανότητα, ενώ με normal παπούτσι όχι... κοίτα να δεις... αθλητικό καλοκαιριάτικα θα πεθάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftermann Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πού έχει κενό ανάμεσα στο πέδιλο και το πέλμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Σου είπε για το κενό πεδηλου πέλματος πριν. Που μπορεί να μπλέξει πεντάλ μωρέ δε νομίζω, πιο εύκολα πιανεται στο πατάκι πίσω... καλά τα πατάκια απορώ αν υπάρχουν για να μας δυσκολεύουν και μόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Απορώ πως οδηγούν μερικές με τα δωδεκάποντα. Χειρότερα και από σαγιονάρες πρέπει να είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις