linkin Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Eσυ το γελας αλλα ξερω ανθρωπο, 26 χρονων, λογιστη που βλεπει ολη μερα μικρο μου πονυ. Δεν κανω πλακα, οποτε τυχει και παω σπιτι του, μπαφους και μικρο μου πονυ. 2
Valerie_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 ε , το "κοριστι ειναι;;" ειναι κλασσικό ρε συ . Εν τω μεταξύ η δικια μου ειναι και μαλλιαρη και της εχω στο κεφαλι πιασμενη την φρατζα με τριχοπιαστράκι . Ε ΓΙΝΕΤΑΙ να ειναι ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ και να εχει ΠΙΑΣΤΡΑΚΙ ΦΡΑΤΖΑΣ ;;;;;; Πέραν του οτι ΠΑΝΤΑ με ρωτανε " εσυ της το εβαλες ;; " αα το βρηκα , στην επόμενη που θα το πει θα πω "σε ολα τα θηλυκα παντα κατι βαζω" Το δικό μου είναι κυνηγοσκυλο και αποφεύγω τέτοιες χαζές ερωτήσεις :-P
slipknot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Eσυ το γελας αλλα ξερω ανθρωπο, 26 χρονων, λογιστη που βλεπει ολη μερα μικρο μου πονυ. Δεν κανω πλακα, οποτε τυχει και παω σπιτι του, μπαφους και μικρο μου πονυ. Δεν το γελάω καθόλου, υπάρχουνε πολλοί. Τουλάχιστον αυτός που ξέρεις έχει μια δικαιολογία (μπάφος) για να το βλέπει, οι άλλοι... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I want to recognize your beauty is not just a mask © something of a hopeless romantic crossed with a cynical scientist 1
slevinkelevra Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 το πρωί @gym μου λέει ενας γνωστός που σπάει μπάλες ρε κοιτα μη ξυριστείς , μικροδείχνεις , δε σου πάει μ λέει θα σε περνάνε για ανήλικο ρε , θα πας σε κανα bar και δε θα σου δίνουν να πιείς αχχα κ έλεγε τα δικά του ειχα ξυπνήσει στραβά κ δεν ειχα όρεξη και είχε όρεξούλα του λέω φιλε εγώ αμα ξυριστώ μπαίνω στο σπίτι σου , γαμάω τη γυναίκα σου , μας πιάνεις στα πράσα και πιστευεις οτι ήρθα να πω τα κάλαντα /wink έβγαλε το σκασμό κ ολα good τώρα ειδα οτι ο τυπος με έσβησε απο fb και με έκανε και block αχαχχααχαχχααχαχαχχααχαχχααχαχαχχααχαχχααχαχαχχααχαχχααχαχαχχααχαχχααχαχαχχααχαχχααχαχαχχααχαχχααχαχαχχααχαχχααχαχαχχααχαχχααχαχαχχααχαχχααχ το παραχεσες και συ ψηλε μου, πλακιτσα εκανε κ ο αλλος δλδ αμα εκανες συ πλακιτσα κ σου λεγε για τη γκομενα σου θα γουσταρες? // also ναι ρε μαγκες μην αλλαζετε συνεχεια αβαταρια, ζαλιστηκα // also also woooooooooooooooooooow i mean WOW λιγα νωχελικα σκρατσακια να χε στο τελος....
Material_Defender_1032 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 νυχτες https://www.youtube.com/watch?v=oA-NXvoK5tY
revolver1990 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Άνοιξη ήρθε ξανά,γλυκαναν τα δειλινά Μικρό μου ΠΟΝΙο κόσμος τελειώνειείμαστε πρώτοιμα τρέχουμε μόνοιμοιραία μπάρμπιχοντρή με ρυτίδεςβλέπεις ειδήσειςμα φοράς παρωπίδεςΜικρά στρουμφάκιαμε αρβύλες και κράνηκαι τη Χιονάτηβιάζουν οι νάνοιΗ κάντι κάντιδιακινεί ηρωίνηγια τον βαρόνοαστυνόμο Σαΐνη 2
nicoc89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 #σπάω το beat όπως σπάω την κοκαινάααα δεν βρέχει φράγκα βρέχει βρέχει πεινα το μυαλό μου ήταν και είναι μέσα στην κομπίνα γιαυτο και με έχουνε σε καραντίνα φέρε φέρε μου το χρήμα απλώς μην έρθεις πιο κοντά γιατί απλά θα πέσεις θύμα αυτό το ραπ πυροβόλα σα καραμπίνα αυτό το ραπ σε μαστουρώνει σα βενζίνα αυτό το ραπ δεν είναι τρίμμα κανεις ραπ και είναι κρίμα κρίμα κρίμα 3
Voziniotis-3 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αλήτηζζζζ; Δώστε λινκ. Γιατί το μόνο που ξέρω σε βρέχει φράγκα είναι αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις