Antwni Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Τον πείραξε η διασιμότητα, δεν ξέρω. Οτι πολύ τον βρίζουν, τον λένε χοντρό κτλπ? Πραγματικά όμως πιστεύω ότι θα πέρασε δύσκολη φάση στην ζωή του.
nicoc89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 w00t? γιατι που πηγες; Βουλγαρία για μια δουλειά
TriLoBiTe Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 έχει βγάλει και τελευταία καλά ρε Θα μελετήσω αργότερα, φεύγω ήρθε ο νίκοτς. Σας αφήνω στα καλύτερα χέρια. Σίλκυ ζμουθ.
Valerie_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά σόρρυ λίγο για την παρέμβαση αλλά ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
nicoc89 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 πήρανε σπίτι μου μια σάλτσα inferno λέει κ καλά καυτερήπαίρνω ενα κουτάλι της σούπας κ μου λέει ο κολλητός θα καείς μλκ , μη βάζεις τόσηνα δοκιμάσω θέλω του λέω κ τρώω , νόστιμη ... καλή φάσηλεω στο φιλαράκι να ρε μλκ δοκίμασε που καίει , βλέπεις να κοκκίνισα? βάζει στο δάχτυλο μια σταγόνα , την τρώει και τον βλέπω να γουρλώνει τα μάτια , τρέχει πίνει νερό κ έβριζε
Adon1s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 πήρανε σπίτι μου μια σάλτσα inferno λέει κ καλά καυτερή παίρνω ενα κουτάλι της σούπας κ μου λέει ο κολλητός θα καείς μλκ , μη βάζεις τόση να δοκιμάσω θέλω του λέω κ τρώω , νόστιμη ... καλή φάση λεω στο φιλαράκι να ρε μλκ δοκίμασε που καίει , βλέπεις να κοκκίνισα? βάζει στο δάχτυλο μια σταγόνα , την τρώει και τον βλέπω να γουρλώνει τα μάτια , τρέχει πίνει νερό κ έβριζε Σε καταλαβαίνω , μου συμβαίνει συχνά σε αντίστοιχα περιστατικά . Πχ να βάζουν κάτι """HOT""" με το σταγονομετρο επειδη "θα καούν" , τρώνε , κάνουν λες και ετοιμάζονται να βγάλουν φωτιές απο όλες τις τρύποες τους , και για να νοιώσω εγω απλά θα προσθέσω είτε ταμπα΄σκο είτε μπούκοβο 1
slipknot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 παιδιά σόρρυ λίγο για την παρέμβαση αλλά gay tattoo.jpg ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ 2
cthulhucarbide Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν λίγο ανακάλυψα μια ξαδέρφη που δεν ήξερα πριν Όλα τα ταλέντα από την άλλη μεριά πήγανε
revolver1990 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν λίγο ανακάλυψα μια ξαδέρφη που δεν ήξερα πριν Όλα τα ταλέντα από την άλλη μεριά πήγανε Dude...μόλις γύρισα από σπίτι ξαδέρφου και είχε μια κοπελίτσα 16άρα....με αποκάλεσε κύριο ..... Γερο-mod θα έρθω να σου κάνω παρέα. 4
slipknot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Αυτά να τα αναφέρεις και στο παραδίπλα topic που λένε πως η νέα γενιά βρίζει και ειρωνεύεται ασύστολα, m'lord. 2
black_rabBiT Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα όσες φορές μου μιλάνε στον πληθυντικό ή με αποκαλούν κύριο, συνήθως σε καμια τράπεζα ή δημόσια υπηρεσία, δεν μπορώ να το χωνέψω. Δεν μεγάλωσα ρεεεεεεε
Adon1s Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 αγαπητο φόρουμ θέλω την βοηθειά σας Εχω ενα πατσαβουρόσκυλο , θηλυκο , πολυ ομορφο και γλυκο , κατα κοινη ομολογία . Μικρό , μαλλιαρό , άσπρο κλπ Το πρόβλημα που έχω είναι οτι δεν μπορω να διαχειριστώ τα "ΑΧΟΥΤΟ" "ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ , "ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ " , "ΠΟΣΟ ΓΛΥΚΟΥΛΙΙΙ" "ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ" απο τις διάφορες που θα με δουν στον δρόμο και στο περίπτερο,όταν πάω για καφέ κλπ Βοηθάτε , τι να τις πω εγω ; "ναι , ειναι γλυκουλι το γουτσου γουτσίνι" ;;
black_rabBiT Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Πέσιμο σε καμια γκομενα ρε ταμτάκο. Ρε θηρίο; ρε;;;; ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις