kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 >implying οτι δεν βάζετε καρφωνεστε τις ταχύτητες... Kids I am disappoint. Σπερες Next level , καρφώτη σε μηχανικό κιβώτιο χωρις να πατας συμπλέκτη. Like a boss.
viper2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Next level , καρφώτη σε μηχανικό κιβώτιο χωρις να πατας συμπλέκτη. Like a boss. Ετςι ειναι το σωστό, ετςι ειναι το πρέπον.
kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δωστε δουλεια στους μηχανικους . Πλάκα πλάκα , 170 Κ χλμ , και το μόνο που εχει αλλάξει ειναι δίσκο-πλατό στα 15 χρόνια...σκλι μαύρο.
BadBoy Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Το έκανα για ένα διάστημα αυτό με τις καρφωτές στις μικρές ταχύτητες, αλλά μετά πέρασα την οδηγική εφηβεία και σταμάτησα να ταλαιπωρώ την καημένη τη μηχανή. Όσο για τα παπούτσια, δεν έχω δεύτερο ζευγάρι για το αμάξι, αλλά τα καλοκαίρια πάντα κουβαλώ μια φουλ αλλαξιά ρούχα στο πορτ μπαγκάζ. Ποτέ δεν ξέρεις.
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τον πρώτο μήνα που οδηγουσα σε κατηφόρα κατέβασα από τριτη, δευτερα Χωρίς φρένο. Το σασμάν ζει ακόμα.
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει μια φράση από αυτά που λέτε... τι είναι οι καρφωτές;;;
kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 #εμπειριες. Τον πρώτο μήνα που οδηγουσα σε κατηφόρα κατέβασα από τριτη, δευτερα Χωρίς φρένο. Το σασμάν ζει ακόμα. Το έκανα για ένα διάστημα αυτό με τις καρφωτές στις μικρές ταχύτητες, αλλά μετά πέρασα την οδηγική εφηβεία και σταμάτησα να ταλαιπωρώ την καημένη τη μηχανή. Όσο για τα παπούτσια, δεν έχω δεύτερο ζευγάρι για το αμάξι, αλλά τα καλοκαίρια πάντα κουβαλώ μια φουλ αλλαξιά ρούχα στο πορτ μπαγκάζ. Ποτέ δεν ξέρεις. 1
Gtr34 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πολλοι το κανουν αυτο και το εχω δει και σε επαγγελματιες δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. <p>Ανάθεμα κι αν έχω καταλάβει μια φράση από αυτά που λέτε...</p> <p>τι είναι οι καρφωτές;;; </p> Δεν πατας συμπλεκτη .
kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Γενικά σε συγκεκριμένες οδηγήκες συνθήκες ειναι προτιμότερο να "φρενάρεις" κατεβάζοντας ταχύτητα παρά με απότομο φρένο. Βρεγμένο οδόστρωμα , απότομες κατηφορικες στροφές κλπ. 1
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πολλοι το κανουν αυτο και το εχω δει και σε επαγγελματιες δεν μπορω να καταλαβω τον λογο. Δεν πατας συμπλεκτη . whatafak πώς γίνεται;;; :/ δεν ξέρω τι λέτε εγώ τον συμπλέκτη τον αγαπώ, το πόδι πάντα πάνω είναι. δεν ξέρω αν φρενάρω καν χωρίς συμπλέκτη :/
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εγώ πραγματικά ζηλεύω αυτούς που έχουν αυτοπεποιθηση με το αμάξι, χωρίς να κάνουν το μάγκα, χωρίς να τα χάνουν κλπ. 1
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 καλύτερα ξυπόλητη παρά με πέδιλα/σαγιονάρες... no way man Αλλά και το 2ο ζευγαρι μονο για οδηγηση ειναι χοντρη μαλακία. Το κανει η μαναμ και μου τη δινει στα νευρα. whatafak πώς γίνεται;;; :/ δεν ξέρω τι λέτε εγώ τον συμπλέκτη τον αγαπώ, το πόδι πάντα πάνω είναι. δεν ξέρω αν φρενάρω καν χωρίς συμπλέκτη :/ πόσες φορές εχεις αλλάξει δισκο-πλατώ;;
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 no way man Αλλά και το 2ο ζευγαρι μονο για οδηγηση ειναι χοντρη μαλακία. Το κανει η μαναμ και μου τη δινει στα νευρα. πόσες φορές εχεις αλλάξει δισκο-πλατώ;; καμία μέχρι στιγμής... ντάξει 4 μήνες οδηγώ, ο συμπλέκτης λειτουργεί λίγο σαν τη σιγουριά μου in case of emergency
Προτεινόμενες αναρτήσεις