Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Δημοσ.

yeah...

Μη το ψάχνετε πολύ, έχουμε ξεκινήσει σημαντικές αλλαγές στο site με ορίζοντα την αναβάθμιση σε νέους server μιας και η κίνηση έχει ανέβει αρκετά. Κλασσικά, υπομονή μιας και όλες οι αλλαγές έχουν ήδη δρομολογηθεί και δε θα αργήσουν να γίνουν. Φυσικά θα υπάρξει σχετική ενημέρωση.

• Like 1
Δημοσ.

Ένα ποστ που απαιτεί 20 δευτερόλεπτα δεν είναι τίποτα να γίνει.

Πέραν αυτού, πρόπερσυ που έγινε η αλλαγή πλατφόρμας ήταν πολύ ωραία που καταργήθηκε το μέρος που αποθηκεύονταν τα αρχεία του χρήστη, και τα χάσαμε όλα χωρίς λόγο

Δημοσ.

Ο τάφος φυσικά, αφού οποιαδήποτε εξέλιξη μπορεί να έχει τεράστιο impact για τον ανθρώπινο πολιτισμό!

Η apple αυτό το impact το πέτυχε με το πρώτο iphone, την πρώτη συναρπαστική κατηφόρα την περάσαμε στο rollercoaster της ζωής, τώρα απλά συνεχίζουμε.

Σιγα το wow factor του iphone. Νομιζω πως εδω και 3 χρονια μου προσφέρει το android μου τα νεα φητσερς του i6:lol:

B-but what about all these cores and dem barometer?

*tips

In other news

Κάρτα γραφικών που παίρνει ρεύμα αλλα δεν δίνει εικόνα παει για πέταμα ή υπαρχει κανά οδηγός για troubleshooting?

T.HANKS

• Like 1
Δημοσ.

Πάει ο άλλος ανοίγει θέμα στο μπλα μπλα και λέει ότι του φταίει μέχρι και η γιαγιά του με το φαγητό.Μετά θέλουν σοβαρές απαντήσεις.

Meh.gif

Anyway καλή καρδιά

Δημοσ.

Δεν αντέχω άλλο τόσο καφρίλα

Αμόρφωτοι άνθρωποι

Περί ψυχανάλυσης...

Αποκέντρωση τώρα

Η σειρά δεν μπορεί να είναι τυχαία.

• Like 3
Δημοσ.

Διάβασα ένα scam mail που υποτίθεται στο στέλνει κάποιος πράκτορας του FBI. Oy vey, εμένα γιατί μου στέλνουν μόνο απ' τη Mossad;

Δημοσ.

ποιο νερό είναι; εχει ανθρακικο; αν ναι γουσταρω

"table water" γράφει .Δεν έχει ανθρακικό όχι .Κανονικό εμφιαλωμένο νερό είναι.Το θέμα είναι οτι έχει μια περίεργη γέυση,δε μπορώ να την περιγράψω.Είναι σαν Αγευστη γέυση αντιύλης μάυρης τρύπας του σύμπαντος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...