Gtr34 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις είδα οτι το μtorrent έφαγε 2gb ram...<br> Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή του /g/ Βαλε Tixati
slevinkelevra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρω έχω περάσει κι από εκεί μια βόλτα ένα φεγγάρι. εχεις περασει απο που, απο cosmo? ρε μη τα λες αυτα , σ εχω για bad ass, μη μου φλωρεψεις κ συ
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ξέρω έχω περάσει κι από εκεί μια βόλτα ένα φεγγάρι. η αναλογία είναι 70-30 γυναίκες άντρες όπως και να το κάνουμε. και δεν είπα γι; γυναίκα μοντ στο μπλα μπλα,εσύ τα λες μόνος σου γιατί είσαι προκατειλημμένος. Καμία προκατάληψη, μίλησα για το ΜΜ γιατί βρισκόμαστε σε ανάλογο topic. Οφείλω όμως να τονίσω ότι τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ύποπτες κινήσεις που θυμίζουν τα πρώτα στάδια οργάνωσης ενός coup d'etat. Εγώ υποστηρίζω Stannis με πάθος. Μόλις είδα οτι το μtorrent έφαγε 2gb ram... Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή του /g/ Φρίκη. Τι version, αυτές οι trendy οι καινούργιες; 2.2.1 εδώ, πούπουλα.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 τι να σου πω. με vuze πιανω χαμηλότερες ταχύτητες, και το έχω μόνο στο λινουχ
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 εχεις περασει απο που, απο cosmo? ρε μη τα λες αυτα , σ εχω για bad ass, μη μου φλωρεψεις κ συ παλιά όταν ήμανε πιτσιρίκα!
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 η οποια είναι; Βαλε Tixati Φρίκη. Τι version, αυτές οι trendy οι καινούργιες; 2.2.1 εδώ, πούπουλα. 3.4.2 και ξανακρασαρε... all these rss feed and rules gone... 1
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ τόσο καιρό πίστευα ότι η συμβουλή του /g/ ήταν install gentoo.
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Απο ποια σελιδα ειναι η παραπανω εικονα ; http://boards.4chan.org/g/ 1
Antwni Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 brickoman?Δώκε λινκ. Antwni να πας να γράψεις στο fitness thread Το παίζει 17χρονο που δίνει πανελλήνιες... Όπως και στο προηγούμενο acc του που έφαγε ban. Με διώχνεις??? :cry:
slevinkelevra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ήμανε αστα αυτα. τετοια λεει μονο ο νικοτς. παλιά όταν ήμανε πιτσιρίκα! ελπιζω να λες αληθεια, oh you fabulous cosmo girlie girl
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 αστα αυτα. τετοια λεει μονο ο νικοτς. ελπιζω να λες αληθεια, oh you fabulous cosmo girlie girl 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις