slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Υπήρχε γυναίκα στο section Μουσική παλιότερα. Το θέμα είναι πως κάθε section έχεις τις ιδιαιτερότητες του, τι θα γινόταν αν έμπαινε γυναίκα m'od στο Μπλα Μπλα; Μαύρες μέρες θα βιώναμε. Δεν αποκλείω δε, τρολλοκρατική επίθεση από 29 Φλεβάρη. 3
revolver1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Για φαντάσου να ήταν κάποιος από μας Mod...θα έκλεινε το forum στην βδομάδα.
Antwni Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 βλαμμενες ειναι οι δικές μας ρε. μην το ψάχνετε Επειδή δεν σου κάθονται δεν σημαίνει ότι είναι και βλαμμένες... Btw, ξέρετε γιατί ο bricko τρολλάρει ασύστολα? Τόσο ψεύτης είναι και in real life?
revolver1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 brickoman?Δώκε λινκ. Antwni να πας να γράψεις στο fitness thread
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Για φαντάσου να ήταν κάποιος από μας Mod...θα έκλεινε το forum στην βδομάδα. Φανταζεσαι μαν; 1
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Παλιά υπήρχε και thumbs down, αν έτρωγες πολλά το post σου έμενε κρυφό και για να το διαβάσει ο άλλος έπρεπε να πατήσει αντίστοιχο κουμπί. Τι ωραίες εποχές, τώρα η μόνη εναλλακτική είναι να πατήσεις "Μου αρέσει" για να μπορέσεις να πατήσεις "Δε μου αρέσει". Επίσης είχαν ανοίξει και OOT Women Only, αλλά σ' αρέσει δε σ' αρέσει, στο τέλος πρυτάνευσε η λογική. Σ' αυτή τη γωνιά του ιντερνέτ υπάρχει ένα μέρος που αντιστέκεται ακόμα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τη γκατσαμε οπου να ναι θα άρχισουν τα iphone vs the world νήματα. αν δεν πέσει το site σήμερα καλά θα 'ναι 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Παλιά υπήρχε και thumbs down, αν έτρωγες πολλά το post σου έμενε κρυφό και για να το διαβάσει ο άλλος έπρεπε να πατήσει αντίστοιχο κουμπί. Τι ωραίες εποχές, τώρα η μόνη εναλλακτική είναι να πατήσεις "Μου αρέσει" για να μπορέσεις να πατήσεις "Δε μου αρέσει". Επίσης είχαν ανοίξει και OOT Women Only, αλλά σ' αρέσει δε σ' αρέσει, στο τέλος πρυτάνευσε η λογική. Σ' αυτή τη γωνιά του ιντερνέτ υπάρχει ένα μέρος που αντιστέκεται ακόμα. σόρρυ κύριος αν ήθελα να γράφω σε ένα φόρουμ μόνο με γυναίκες θα έγραφα στο κοσμοπόλιταν.
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Στο cosmo δε γράφουν μόνο γυναίκες. Ορίστε ένα ωραιότατο Γκάλοπ - Μόνο για άντρες. Το ζήτημα είναι ότι γενικά, στο Μπλα-Μπλα δε χωράει γυναίκα mod, πώς να το κάνουμε; Και το cosmo είναι πολύ ανώτερο απ' ότι λένε, πάντα θα έχει ένα tab στον browser μου.
Pantelwolf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 σλιπνοτ, εκεινο το βραδυ που θα πινουμε πρεζα παρεα με τον caution θα σε φωνάξουμε ρε ψυχη. 1
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ΕΓΩ σε ευχαριστώ που στάθηκες αφορμή να το ακούσω ξανά και να το βάλω για 100στη φορά. 3
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Στο cosmo δε γράφουν μόνο γυναίκες. Ορίστε ένα ωραιότατο Γκάλοπ - Μόνο για άντρες. Το ζήτημα είναι ότι γενικά, στο Μπλα-Μπλα δε χωράει γυναίκα mod, πώς να το κάνουμε; Και το cosmo είναι πολύ ανώτερο απ' ότι λένε, πάντα θα έχει ένα tab στον browser μου. Ξέρω έχω περάσει κι από εκεί μια βόλτα ένα φεγγάρι. η αναλογία είναι 70-30 γυναίκες άντρες όπως και να το κάνουμε. και δεν είπα γι; γυναίκα μοντ στο μπλα μπλα,εσύ τα λες μόνος σου γιατί είσαι προκατειλημμένος.
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μόλις είδα οτι το μtorrent έφαγε 2gb ram... Μάλλον θα ακολουθήσω την συμβουλή του /g/
Προτεινόμενες αναρτήσεις