Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπήρχε γυναίκα στο section Μουσική παλιότερα. Το θέμα είναι πως κάθε section έχεις τις ιδιαιτερότητες του, τι θα γινόταν αν έμπαινε γυναίκα m'od στο Μπλα Μπλα; Μαύρες μέρες θα βιώναμε. Δεν αποκλείω δε, τρολλοκρατική επίθεση από 29 Φλεβάρη.

• Like 3
Δημοσ.

Για φαντάσου να ήταν κάποιος από μας Mod...θα έκλεινε το forum στην βδομάδα.

Δημοσ.

βλαμμενες ειναι οι δικές μας ρε. μην το ψάχνετε

Επειδή δεν σου κάθονται δεν σημαίνει ότι είναι και βλαμμένες...

Btw, ξέρετε γιατί ο bricko τρολλάρει ασύστολα?

Τόσο ψεύτης είναι και in real life?

• Moderators
Δημοσ.

Για φαντάσου να ήταν κάποιος από μας Mod...θα έκλεινε το forum στην βδομάδα.

Φανταζεσαι μαν; :P

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά υπήρχε και thumbs down, αν έτρωγες πολλά το post σου έμενε κρυφό και για να το διαβάσει ο άλλος έπρεπε να πατήσει αντίστοιχο κουμπί. Τι ωραίες εποχές, τώρα η μόνη εναλλακτική είναι να πατήσεις "Μου αρέσει" για να μπορέσεις να πατήσεις "Δε μου αρέσει".

Επίσης είχαν ανοίξει και OOT Women Only, αλλά σ' αρέσει δε σ' αρέσει, στο τέλος πρυτάνευσε η λογική. Σ' αυτή τη γωνιά του ιντερνέτ υπάρχει ένα μέρος που αντιστέκεται ακόμα.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Τη γκατσαμε οπου να ναι θα άρχισουν τα iphone vs the world νήματα.

αν δεν πέσει το site σήμερα καλά θα 'ναι :P

• Like 1
Δημοσ.

Παλιά υπήρχε και thumbs down, αν έτρωγες πολλά το post σου έμενε κρυφό και για να το διαβάσει ο άλλος έπρεπε να πατήσει αντίστοιχο κουμπί. Τι ωραίες εποχές, τώρα η μόνη εναλλακτική είναι να πατήσεις "Μου αρέσει" για να μπορέσεις να πατήσεις "Δε μου αρέσει".

Επίσης είχαν ανοίξει και OOT Women Only, αλλά σ' αρέσει δε σ' αρέσει, στο τέλος πρυτάνευσε η λογική. Σ' αυτή τη γωνιά του ιντερνέτ υπάρχει ένα μέρος που αντιστέκεται ακόμα.

σόρρυ κύριος αν ήθελα να γράφω σε ένα φόρουμ μόνο με γυναίκες θα έγραφα στο κοσμοπόλιταν.

Δημοσ.

Στο cosmo δε γράφουν μόνο γυναίκες. Ορίστε ένα ωραιότατο Γκάλοπ - Μόνο για άντρες. Το ζήτημα είναι ότι γενικά, στο Μπλα-Μπλα δε χωράει γυναίκα mod, πώς να το κάνουμε;

Και το cosmo είναι πολύ ανώτερο απ' ότι λένε, πάντα θα έχει ένα tab στον browser μου.

Δημοσ.

Στο cosmo δε γράφουν μόνο γυναίκες. Ορίστε ένα ωραιότατο Γκάλοπ - Μόνο για άντρες. Το ζήτημα είναι ότι γενικά, στο Μπλα-Μπλα δε χωράει γυναίκα mod, πώς να το κάνουμε;

Και το cosmo είναι πολύ ανώτερο απ' ότι λένε, πάντα θα έχει ένα tab στον browser μου.

Ξέρω έχω περάσει κι από εκεί μια βόλτα ένα φεγγάρι. η αναλογία είναι 70-30 γυναίκες άντρες όπως και να το κάνουμε. και δεν είπα γι; γυναίκα μοντ στο μπλα μπλα,εσύ τα λες μόνος σου γιατί είσαι προκατειλημμένος. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...