viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ^μοντ είσαι,επίβαλλε την τάξη! u must be new to forums 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ^μοντ είσαι,επίβαλλε την τάξη! E ναι μωρε ξες τωρα πως πανε αυτα, cause and effect, αιμα δακρυα και ιδρώτας και δε συμμαζεύεται Peace was never an option. Ετσι. You're either with us or against us φαση.
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Good news, guys! Over 75% of women prefer FLAB to abs: Sex therapist Tracey Cox explains why women DON'T want chiselled perfection in their bed I showed four male friends the publicity stills of the ab-tastic Zac Efron and they all shrugged and said, 'He looks good. But he's paid to look like that. That's his job.' They made no comparison to themselves. There was no subconscious sucking in of their beer belly. No wistful glance at their not-so-bulging biceps. 2
mary Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τη γκατσαμε οπου να ναι θα άρχισουν τα iphone vs the world νήματα. Η καλύτερη λύση ειναι να μη κοιτας καν το θεμα και τις αναφορές. Ασε τους ειδικούς να επιβληθούν επι τούτου.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Η καλύτερη λύση ειναι να μη κοιτας καν το θεμα και τις αναφορές. Ασε τους ειδικούς να επιβληθούν επι τούτου. Ναι αλλα μαζεύονται και ασε που δε μου σκανε μονο ως reports αλλα και σε Πμ. Πλας υποτίθεται πως πρεπει να δικαιολογώ το μισθό μου καπως.
mary Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αλλα μαζεύονται και ασε που δε μου σκανε μονο ως reports αλλα και σε Πμ. Πλας υποτίθεται πως πρεπει να δικαιολογώ το μισθό μου καπως. Χμ...σωστα... Αλλά και πμς;;;; Ohhhh man... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Χμ...σωστα... Αλλά και πμς;;;; Ohhhh man... Ευτυχως δεν ειμαι στον τομεα των ειδησεων. Ευ τυ χως.
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 We're worried we wont shape up. #no_shit_sistah
Pantelwolf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξέρω για τους υπόλοιπους σλάβους, οι ρωσίδες πάντως και δυσκολες είναι και παντρεύονται από τα 21. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 δεν ξέρω για τους υπόλοιπους σλάβους, οι ρωσίδες πάντως και δυσκολες είναι και παντρεύονται από τα 21.Ισχύει τρελα. Βεβαια σαν τις ιταλιδες καμια ε. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πληρώνεσαιιιιιιιιιιιιιιι? Γενικα ή ειδικα;
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Οι Σλάβες είναι απαιτητικές γιατί μέσα στο DNA τους είναι κωδικοποιημένη η υψηλή προτεραιότητα σε δυνατά πόδια και δυστυχώς πολλοί τα παραμελούν για χάρη του upper body. Αιώνες συνήθειας και παράδοσης δεν ξεπλένονται έτσι εύκολα. Όπως είχε πει και ο μεγάλος Vladimir "Cyka" Vladivostov, "In this moment I am euphoric. Not because of any phony wooden seats, but because I am enlightened by my own slavic squatting". 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Παιδιά αν δυσκολεύεστε στο μοντεριλίκι κάντε καμιά εισήγηση για νέα πρόσωπα. γιατί όχι και γυναίκα; ε; Ε;
revolver1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Γενικα ή ειδικα; Ειδικά..αφορμή το πιο πάνω ποστ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις