Chrisxxx Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ναι. Αλλιως αναπληρωματικό ζευγαρι στο αμαξι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Λοιπόν μου δώσατε τρελή ιδέα, ανατομικό παπούτσι για το αμάξι μόνο Θενξ :-* 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πείτε καμία πρωινή μαλακία αλλιώς θα πάω για διάβασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Λοιπόν μου δώσατε τρελή ιδέα, ανατομικό παπούτσι για το αμάξι μόνο Θενξ :-* Μόνο γυναίκα μπορεί να πάρει ενα ζευγάρι παπούτσια μόνο για το αμάξι...=p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Σωστά είναι προτιμότερο να οδηγώ ξυπόλυτη :-P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ή εγω είμαι individualist ή αυτο το "τι δύναμη μου δίνει η δύναμη σου" ειναι εμετικο. Μέρες είναι πέρα για πέρα, έχεις δίκιο.. Καλομαθα όλο το χειμώνα με τα αθλητικά που είναι μαλακά και τώρα δεν μπορώ να οδηγήσω με τα πέδιλα και μένα στην αρχή μου ήταν τόσο άσχημο γι αυτό πέρασα με μετάβαση σε μπαλαρίνες αντί για πέδιλα... καλύτερα ξυπόλητη παρά με πέδιλα/σαγιονάρες... nope ξυπόλητη πονάς μετά το τέταρτο... συν του ότι σου π... ανάποδα τα πατουσάκια... Ναι. Αλλιως αναπληρωματικό ζευγαρι στο αμαξι. έχω 2 αναπληρωματικά για παν ενδεχόμενο δουλειάς... Καλησπέρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 nope ξυπόλητη πονάς μετά το τέταρτο... συν του ότι σου π... ανάποδα τα πατουσάκια... ναι αλλά με πέδιλα/σαγιονάρες είναι επικίνδυνο... Μόνο γυναίκα μπορεί να πάρει ενα ζευγάρι παπούτσια μόνο για το αμάξι...=p δεν θα το λέγα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Σωστά είναι προτιμότερο να οδηγώ ξυπόλυτη :-P Εχω ενα μπάρμπα , που οπότε παει ταξίδι οδηγαει ξυπολιτος , απόλαυση πρέπει να ναι μην το γελάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ναι αλλά με πέδιλα/σαγιονάρες είναι επικίνδυνο... με σαγιονάρες ναι, με πέδιλα όχι. όταν λέμε πέδιλα εννοούμε τα σανδάλια όχι τη ντακούνα ή τις πλατφόρμες. η σαγιονάρα μπορεί να γλιστρήσει, τα άλλα δένουν στο πόδι και το κρατάνε σταθερό, είναι και φλατ οπότε δεν υπάρχει θέμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Εχετε οδηγησει με μποτες (αντρικες) ; Το πχιο αβολο έβερ (μετα τη σαγιοναρα) Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 δεν θα το λέγα... Ενα λόγο που θες παπούτσια μόνο για το αυτοκίνητο.Πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 >implying οτι δεν βάζετε καρφωνεστε τις ταχύτητες... Kids I am disappoint. Σπερες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Κουζκο εγώ θα πάρω εύκαμπτα μπαλαρινακια, αλλά επειδή δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο για έξω,θα μείνει μόνο για οδηγηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 άλλο αυτο. παντως παντόφλα ειναι επικίνδυνη, τεστάρισμενο. Βέβαια πιο επικίνδυνα ειναι τα κωλοπατακια του αυτοκινήτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τί φάση με αυτα τα καινουρια που φορατε ολες ; Σερνπαντίνες ; Κάπως ετσι τα λένε , Αυτα που μοιάζουν σαν τυλιγμενα πιτόγυρα Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις