revolver1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ^^ Τόσα χρόνια η παρέα δεν το χουμε λύσει.Μπράζερς το λένε οι παλιοί.
black_rabBiT Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Brazzers..περιοδος..κατι παιζει αποψε.
Razor_7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ^^ Τόσα χρόνια η παρέα δεν το χουμε λύσει.Μπράζερς το λένε οι παλιοί. Θα άνοιγα θέμα , αλλά ποιός πηγαίνει για βουτιές τώρα?
TriLoBiTe Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τα βραδινά μπάνια είναι τα καλύτερα ρε.
cthulhucarbide Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντως όλες μου οι σχέσεις είχαν μεσογειακό κώλο μεχρι την τωρινή, που δεν είναι ελληνίς οπότε δε θα μπορούσε. Ποιος είναι ο μεσογειακός κώλος;
black_rabBiT Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 δεν θα κοιμηθουμε σημερα γαμω το κερατο μου
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 το μουνί μου είναι πιο καυτό από τις μολότωφ σας 3 λεπτά, 57 δεύτερα σκληρής αλήθειας. 1
Gtr34 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μια κρεπα γαμω, με εχει θερισει, μια κρεπα.
LongTom Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αγαπάμε Ελλάδα Βαλ Τόσα ταξίδια εχει κάνει ο καθνεας μας , μπορώ άνετα να πω πως σαν τις Ελληνίδες δεν εχει . Δε ξερω αν ειναι επειδη μεγαλωσα Ελλάδα και εχω ενα Χ πρότυπο στο μυαλό μου , αλλα .. Όντως οι Ελληνίδες είναι από τις ομορφότερες εις τας Ευρώπας . Μόνο τώρα που έχω πάει Δανία μπορώ να πω ότι βρήκα χώρα με περισσότερες όμορφες ανά αναλογία πληθυσμού,αλλά με την διαφορά ότι είναι όλες copy-paste.Η ομορφιά τους είναι μονοδιάστατη,εάν σε αρέσουν οι ξανθιές μετρίου αναστήματος με έναν λογιό φάτσα τότε είσαι στον παράδεισο,εάν είσαι του μελαχρινού στρατοπέδου, θέλεις ψηλές-κοντές ή δεν γουστάρεις τέτοια φάτσα έχασες... Τώρα για τις Βαλτικές τύπισσες είναι αλήθεια,δύο Λιθουανές που ήξερα ήταν μοντέλα,μια 1.94-94 και η άλλη κοντά στα 2.00(ίσα ίσα χωρούσε από την πόρτα) και το καλύτερο ήταν ότι είναι από τις ποιο ακομπλεξάριστες τύπισσες που έχω γνωρίσει.
slipknot Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 γυναικες. πεταμενα λεφτα. Εγώ ξεκίνησα καλλιτέχνης, άριστος σε όλα, μεγάλο ταλέντο, αλλά μ' έφαγε το σύστημα. Νομίζεις πως δεν έχω σχέδια; Αύριο-μεθαύριο κάνω μια ποιοτική δουλειά, έναν Άμλετ να πούμε και τους γαμάω όλους. 2
viper2005 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Re retards, τι κάνατε στο gen e topic? Tsktsktsk In other news Πολυ βαριά τα ububtu 14.04. Σβήσιμο και install τα 13.10
Προτεινόμενες αναρτήσεις