Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

^^ Τόσα χρόνια η παρέα δεν το χουμε λύσει.Μπράζερς το λένε οι παλιοί.

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

^^ Τόσα χρόνια η παρέα δεν το χουμε λύσει.Μπράζερς το λένε οι παλιοί.

Θα άνοιγα θέμα , αλλά ποιός πηγαίνει για βουτιές τώρα?

Δημοσ.

Πάντως όλες μου οι σχέσεις είχαν μεσογειακό κώλο μεχρι την τωρινή, που δεν είναι ελληνίς οπότε δε θα μπορούσε.

Ποιος είναι ο μεσογειακός κώλος;

Δημοσ.

Αγαπάμε Ελλάδα Βαλ 

Τόσα ταξίδια εχει κάνει ο καθνεας μας , μπορώ άνετα να πω πως σαν τις Ελληνίδες δεν εχει .

Δε ξερω αν ειναι επειδη μεγαλωσα Ελλάδα και εχω ενα Χ πρότυπο στο μυαλό μου , αλλα ..

Όντως οι Ελληνίδες είναι από τις ομορφότερες εις τας Ευρώπας .

Μόνο τώρα που έχω πάει Δανία μπορώ να πω ότι βρήκα χώρα με περισσότερες όμορφες ανά αναλογία πληθυσμού,αλλά με την διαφορά ότι είναι όλες copy-paste.Η ομορφιά τους είναι μονοδιάστατη,εάν σε αρέσουν οι ξανθιές μετρίου αναστήματος με έναν λογιό φάτσα τότε είσαι στον παράδεισο,εάν είσαι του μελαχρινού στρατοπέδου, θέλεις ψηλές-κοντές ή δεν γουστάρεις τέτοια φάτσα έχασες...

Τώρα για τις Βαλτικές τύπισσες είναι αλήθεια,δύο Λιθουανές που ήξερα ήταν μοντέλα,μια 1.94-94 και η άλλη κοντά στα 2.00(ίσα ίσα χωρούσε από την πόρτα) και το καλύτερο ήταν ότι είναι από τις ποιο ακομπλεξάριστες τύπισσες που έχω γνωρίσει.

Δημοσ.

γυναικες. πεταμενα λεφτα.

Εγώ ξεκίνησα καλλιτέχνης, άριστος σε όλα, μεγάλο ταλέντο, αλλά μ' έφαγε το σύστημα. Νομίζεις πως δεν έχω σχέδια; Αύριο-μεθαύριο κάνω μια ποιοτική δουλειά, έναν Άμλετ να πούμε και τους γαμάω όλους.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...