Pantelwolf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 αν σου αρέσουν οι ξανθιές και το μπασκετ, όπως είχε πει και ο εξαποδω. Πάντως όλες μου οι σχέσεις είχαν μεσογειακό κώλο μεχρι την τωρινή, που δεν είναι ελληνίς οπότε δε θα μπορούσε. 1
tehAllantin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 κλασική ελληνίδα,φοραδοκώλα. ετσιρε! (σιχαινομαι τα ατομα που ψαρεύουν κοπλιμέντα. Τι κόμπλεξ θεέ μου...) 1
Adon1s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 εχω κολημα . Θελω μεσογειακο σουλουπι , μελαχρινο με δερμα μελαχρινο επίσης , απαυτο που το καλοκαιρι απο το 2ο μπανιο γινεται κατραμι . Τωρα που γυρισα απο Εντιμπρα , ομολογω πριν παω ημουν προκατειλημμενος με τις Βρετανίδες , τις ειχα για μπάζα . Οκ , υπαρχουν και απαυτες αλλα επίσης ειδα πολλές ωραίες . Παιζει μαλλον και το οτι ειναι φοιτητουπολη , αλλα και πάλι σαν μαθημα κρατησα να μην ειμαι προ κατηλειμένος . Τωρα κατι Εσθονες και Σερβίδες , ωραιες και εντυπωσιακες , δεν διαφωνώ . Αλλα για brazzers .
tehAllantin Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως κάτι εσθονες, λετονες τις κοιτάμε από πολύ κάτω. Σίγουρα 10 εκατοστά κάτω. τι ψηλές που είναι γαμω το σουλούπι τους ειναι κατι εσθονα/λετονα στη δουλεια ρε συ εδώ/... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Η μια ειδικα που ειναι κοκκινο/καστανομαλλα με φακιδες και ΤΕΛΕΙΟ πρόσωπο.. Σβηνω, χανομαι
Pantelwolf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 χμ, οχι, θελω λευκό δέρμα. Και οι βρεταννίδες , όπως και οι ιρλανδέζες είναι φάγκλυ. Οι ιρλανδέζες είναι μάλιστα χοντρές φάγκλυ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 OCD Post Counter, Achievement Unlocked... 7
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 fucking ugly=fugly 2
slevinkelevra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 εχω κολημα . Θελω μεσογειακο σουλουπι , μελαχρινο με δερμα μελαχρινο επίσης , απαυτο που το καλοκαιρι απο το 2ο μπανιο γινεται κατραμι . σωστος ο φιλος. βεβαια, το αλλο κολλημα μου ειναι αυτο ειναι κοκκινο/καστανομαλλα με φακιδες // οι ιρλανδέζες είναι φάγκλυ. Οι ιρλανδέζες είναι μάλιστα χοντρές φάγκλυ. ελα ρε φιλε, κριμας, και τις ιρλανδεζες δεν τις ειχα για φαγκλυ -μονο τις αγγλιδες αλλα μαλλον ξερεις καλυτερα, i 'll take ya word for it
revolver1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί τι έχει το brazzers? Τι είναι αυτό?
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Πάντελ, να κανονίσουμε ένα βράδυ να πιούμε πρέζα παρέα ρε 1
slevinkelevra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Τι είναι αυτό? οτι ΔΕΝ ξερεις και καλα τι ειναι......αστα αυτα ρε shia να ουμε 1
Razor_7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατί τι έχει το brazzers? ρε είχαμε μια διαφωνία τις προάλλες. Μπρέιζερς ή μπράζερς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις