Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν σου αρέσουν οι ξανθιές και το μπασκετ, όπως είχε πει και ο εξαποδω.

Πάντως όλες μου οι σχέσεις είχαν μεσογειακό κώλο μεχρι την τωρινή, που δεν είναι ελληνίς οπότε δε θα μπορούσε.

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχω κολημα . Θελω μεσογειακο σουλουπι , μελαχρινο με δερμα μελαχρινο επίσης , απαυτο που το καλοκαιρι απο το 2ο μπανιο γινεται κατραμι .

Τωρα που γυρισα απο Εντιμπρα , ομολογω πριν παω ημουν προκατειλημμενος με τις Βρετανίδες , τις ειχα για μπάζα . Οκ , υπαρχουν και απαυτες αλλα επίσης ειδα πολλές ωραίες . Παιζει μαλλον και το οτι ειναι φοιτητουπολη , αλλα και πάλι σαν μαθημα κρατησα να μην ειμαι προ κατηλειμένος .

Τωρα κατι Εσθονες και Σερβίδες , ωραιες και εντυπωσιακες , δεν διαφωνώ . Αλλα για brazzers . 

Δημοσ.

Όντως κάτι εσθονες, λετονες τις κοιτάμε από πολύ κάτω. Σίγουρα 10 εκατοστά κάτω. τι ψηλές που είναι γαμω το σουλούπι τους

ειναι κατι εσθονα/λετονα στη δουλεια ρε συ εδώ/... ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ! Η μια ειδικα που ειναι κοκκινο/καστανομαλλα με φακιδες και ΤΕΛΕΙΟ πρόσωπο.. Σβηνω, χανομαι

Δημοσ.

χμ, οχι, θελω λευκό δέρμα.

Και οι βρεταννίδες , όπως και οι ιρλανδέζες είναι φάγκλυ. Οι ιρλανδέζες είναι μάλιστα χοντρές φάγκλυ.

Δημοσ.

εχω κολημα . Θελω μεσογειακο σουλουπι , μελαχρινο με δερμα μελαχρινο επίσης , απαυτο που το καλοκαιρι απο το 2ο μπανιο γινεται κατραμι .

σωστος ο φιλος. βεβαια, το αλλο κολλημα μου ειναι αυτο

ειναι κοκκινο/καστανομαλλα με φακιδες 

//

οι ιρλανδέζες είναι φάγκλυ. Οι ιρλανδέζες είναι μάλιστα χοντρές φάγκλυ.

ελα ρε φιλε, κριμας, και τις ιρλανδεζες δεν τις ειχα για φαγκλυ -μονο τις αγγλιδες

αλλα μαλλον ξερεις καλυτερα, i 'll take ya word for it

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...