Pantelwolf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 γενικα ραμπιτ, υπάρχει λόγος που στα πανεπιστήμια τα μαθήματα δικτυων ξεκινούν από το 2ο έτος. Πρέπει πρώτα να έχεις μια βάση στα μαθηματικά κυρίως και την αλγοριθμική και μετά να πας στα δίκτυα Και μη μου πεις στο ΜΙΤ τι κανουν, μιλάμε για τα νορμαλ. Ενας νορμαλ φοιτητης που παει για να μαθει, οχι το νερντ που εγραφε κώδικα από τα 12.
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 πρωτη φορά ακούω το χαρακτηρισμό. ε δεν πια και δυσκολα τα συνθετικα
Pantelwolf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 μμμναι. για να λες κλασσικη ελληνιδα καταλαβα περιπου, αλλα το μυαλο μου θα πηγαινε σε ψηλοκάπουλη. 1
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Για να μάθεις δίκτυα πρέπει να ξέρεις μερικά μαθηματικούλια, αλγορίθμους και αρχιτεκτονική υπολογιστών. Και αν θέλεις να έχεις καλό grasp, θέλεις και ψηφιακά.Όλα τα παραπάνω τα κάνουν μια χαρά στα ΑΕΙ μας.Και μπορείς κάλλιστα να ξέρεις δίκτυα τα ΚΕΡΑΤΑ ΣΟΥ, αλλά να μην ξέρεις κάποιο ακρώνυμο. Μην γίνεστε εξυπνάκηδες και μην διαλέγετε "αντιπαραδείγματα" 1
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Και μόλις έσκασε μήνυμα "ρε αλήθεια είπες πως παχυνα "
Pantelwolf Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 ναι, απορώ πως χώρεσες στο τζιν, έτοιμο να εκραγεί ήταν. 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοείς δεν έχουν την ΜΥΤΑΡΑ την Ιταλιάνικη ε; Dude το έχουν όλοι εκεί....ο παππούς είχε μυτόγκα ρομπερτ κούμπιτσα και λίγα λέω. Και μόλις έσκασε μήνυμα "ρε αλήθεια είπες πως παχυνα " Πες της ότι είναι κ@ργιολ@κι από τον Ρηβόλβα του insomnia...θα καταλάβει. 1
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δώσε πόνο val! Έχω πει "εντάξει... έχεις και 'συ τα παχάκια σου..." σε κοπέλα που ήταν στο και τέταρτο της νευρικής ανορεξίας. And God bless me! 2
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν της απαντώ, είμαι σίγουρη θα κοιταεί όλο το βράδυ στο καθρέφτη 3
Adon1s Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Αγαπάμε Ελλάδα Βαλ Τόσα ταξίδια εχει κάνει ο καθνεας μας , μπορώ άνετα να πω πως σαν τις Ελληνίδες δεν εχει . Δε ξερω αν ειναι επειδη μεγαλωσα Ελλάδα και εχω ενα Χ πρότυπο στο μυαλό μου , αλλα ..
slevinkelevra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν της απαντώ, είμαι σίγουρη θα κοιταεί όλο το βράδυ στο καθρέφτη αμα λεω γω εισαι bad ass chick [ρε βλαμμενο , μη δινεις πολλες λεπτομερειες για το τι παιχτηκε, μη τυχει κ σε βρει εδω μεσα]
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Μπα δεν, μόνο από φβ σκαμπαζει.. Έτσι συμφορουμιτες. Να στηρίζετε ντόπια προϊόντα. :-P 1
revolver1990 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 μπορώ άνετα να πω πως σαν τις Ελληνίδες δεν εχει . Ισχύει. Στο uk οι γυναίκες το μόνο που ζητούν είναι να έχουν έναν σύζυγο που να μην πίνει και να είναι πιστός Στην μοδερ ράσια θέλουν να είναι πιο ευγενικός και όχι άγριος σαν τραγί. Στην Ελλάδα θελουν τον ουρανό με τα άστρα. Όμορφες οι Ελληνίδες αλλά υπάρχουν και καλύτερες.
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Όντως κάτι εσθονες, λετονες τις κοιτάμε από πολύ κάτω. Σίγουρα 10 εκατοστά κάτω. τι ψηλές που είναι γαμω το σουλούπι τους 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις