slevinkelevra Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι περιεργο φοιτητής δευτερο έτος σε ΑΕΙ πληροφορικής να μη ξέρει τι ειναι adsl; (εννοω να μη ξερει καν τι σημαίνει) περιεργο μπορει, αλλα δε σημαινει οτι ειναι κακος φοιτητης ή προγραμματιστης ξερω γω. μη τρελενομαστε, ειναι σα να λες επειδη ο αλλος ξερει απο δικτυα , ξερει κ κωδικα, επειδη κωδικας κ δικτυα σχετιζονται με pc νταξ σημαινει asymetrical digital subcriber's line. και?.......
black_rabBiT Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν ξέρω τι σκατά τους μαθαίνουν εκεί αλλά για εμένα το networking είναι η βάση. Ακόμα και για έναν προγραμματιστή. Πρώτα μαθαίνεις networking και μετά python.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι περιεργο φοιτητής δευτερο έτος σε ΑΕΙ πληροφορικής να μη ξέρει τι ειναι adsl; (εννοω να μη ξερει καν τι σημαίνει) ελάχιστα έως καθόλου...
slevinkelevra Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 το networking είναι η βάση. Ακόμα και για έναν προγραμματιστή. γιατι?
Valerie_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν έχουμε μια τύπισα στην παρέα που όποτε πάμε για φαγητό δεν τρώει γιατί έχει παχύνει (και καλά) όποτε είμαστε για ποτό πίνει άσπρο κρασί ή σόδα λεμόνι γιατί έχει παχύνει (και καλά) εν τω μεταξύ η κοπελιά έχει πολύ ωραίο σωματάκι αν και δεν γυμνάζεται απλά έχει το στυλάκι κλαψουρίζω για να μου λένε όλοι τι ωραίο κορμί που έχω. ε σήμερα λοιπόν κλασικά "εγώ παιδιά δεν θα φάω γιατί πάχυνα" ε δεν κρατήθηκα και "ναι ρε συ,ήθελα να στο πω πρέπει να έχεις πάρει λίγο στον κώλο" έπικ φάτσα 4
ParhsG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 περιεργο μπορει, αλλα δε σημαινει οτι ειναι κακος φοιτητης ή προγραμματιστης ξερω γω. μη τρελενομαστε, ειναι σα να λες επειδη ο αλλος ξερει απο δικτυα , ξερει κ κωδικα, επειδη κωδικας κ δικτυα σχετιζονται με pc νταξ σημαινει asymetrical digital subcriber's line. και?....... Δεν εννοω αυτο. Να μη ξέρει οτι ειναι το internet να το πω λαικά σαν να μην εχει ξανακουσει τη λεξη.Δηλαδη αν του πεις εχω dsl 24 θα πει τι ειναι αυτο; 1
Pantelwolf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 γιατι? γενικά λάθος ισχυρισμός, σαν να λέει πρεπει πρώτα να μάθεις να κάνεις τρίπλα με τη μπάλα του μπασκετ, και μετά θα γίνεις αρσιβαρίστας Λοιπόν έχουμε μια τύπισα στην παρέα που όποτε πάμε για φαγητό δεν τρώει γιατί έχει παχύνει (και καλά) όποτε είμαστε για ποτό πίνει άσπρο κρασί ή σόδα λεμόνι γιατί έχει παχύνει (και καλά) εν τω μεταξύ η κοπελιά έχει πολύ ωραίο σωματάκι αν και δεν γυμνάζεται απλά έχει το στυλάκι κλαψουρίζω για να μου λένε όλοι τι ωραίο κορμί που έχω. ε σήμερα λοιπόν κλασικά "εγώ παιδιά δεν θα φάω γιατί πάχυνα" ε δεν κρατήθηκα και "ναι ρε συ,ήθελα να στο πω πρέπει να έχεις πάρει λίγο στον κώλο" έπικ φάτσα Βαλ, εσύ απο σωματάκι τί λεει;
Pa0ki Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει αλλάξει πλέον το πρότυπο της Ελληνίδας γυναίκας Ιταλίδες δεν έγιναν ακόμη αλλά σε καλό δρόμο είναι
caution Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 κλασική ελληνίδα,φοραδοκώλα. Χαχααα - άνετη though! Έχει αλλάξει πλέον το πρότυπο της Ελληνίδας γυναίκας Ιταλίδες δεν έγιναν ακόμη αλλά σε καλό δρόμο είναι Εννοείς δεν έχουν την ΜΥΤΑΡΑ την Ιταλιάνικη ε; 2
slevinkelevra Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 γενικά λάθος ισχυρισμός, σαν να λέει πρεπει πρώτα να μάθεις να κάνεις τρίπλα με τη μπάλα του μπασκετ, και μετά θα γίνεις αρσιβαρίστας λαθος ο ισχυρισμος ποιανου? σε εχασα... Λοιπόν έχουμε μια τύπισα στην παρέα που όποτε πάμε για φαγητό δεν τρώει γιατί έχει παχύνει (και καλά) όποτε είμαστε για ποτό πίνει άσπρο κρασί ή σόδα λεμόνι γιατί έχει παχύνει (και καλά) εν τω μεταξύ η κοπελιά έχει πολύ ωραίο σωματάκι αν και δεν γυμνάζεται απλά έχει το στυλάκι κλαψουρίζω για να μου λένε όλοι τι ωραίο κορμί που έχω. ε σήμερα λοιπόν κλασικά "εγώ παιδιά δεν θα φάω γιατί πάχυνα" ε δεν κρατήθηκα και "ναι ρε συ,ήθελα να στο πω πρέπει να έχεις πάρει λίγο στον κώλο" έπικ φάτσα μεγιστο εγκλημα εισαι κ συ . . . . . . . . . γ αυτο σε γουσταρω
black_rabBiT Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 γενικά λάθος ισχυρισμός, σαν να λέει πρεπει πρώτα να μάθεις να κάνεις τρίπλα με τη μπάλα του μπασκετ, και μετά θα γίνεις αρσιβαρίστας Τι γνωσεις θελεις να εχει ενας πτυχιουχος ΑΕΙ πληροφορικης; Αν ξερεις και τι μαθαινουν πες μου.
Valerie_ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 τι έγκλημα σιγά. απλά με έχει ζαλίσει ένα χρόνο και κάπου έπρεπε να ξεσπάσω τα νεύρα περιόδου. 3:) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις