black_rabBiT Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Το άλλο καλοκαίρι Κάτσε να βγάλουμε το χειμώνα πρώτα.
mary Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Τι είναι αυτό ρε παιδιά ? Τι κάνω? Δε θελω να σε πληγώσω αλλά μαλλον αρκετοί σε καναν αναφορά πως δεν ειναι αυτο το πραγματικο σου ονομα.
black_rabBiT Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν. Παίδες. Τονοσαλάτα γαλαξίας vs τονοσαλάτα carrefour. Δεν ξέρεις ποιον να πρωτο πετάξεις! Εντάξει του carrefour παλεύεται, το άλλο είναι για τα σκουπίδια κατευθείαν. Άσε που είναι τίγκα στο φασόλι και το καλαμπόκι. Έψαχνα να βρω τον τόνο. Το crash test θα συνεχιστεί.
ParhsG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι περιεργο φοιτητής δευτερο έτος σε ΑΕΙ πληροφορικής να μη ξέρει τι ειναι adsl; (εννοω να μη ξερει καν τι σημαίνει)
black_rabBiT Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 ωχ καημένε εμείς θα σώσουμε τον κόσμο; 2
ParhsG Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν. Παίδες. Τονοσαλάτα γαλαξίας vs τονοσαλάτα carrefour. Δεν ξέρεις ποιον να πρωτο πετάξεις! Εντάξει του carrefour παλεύεται, το άλλο είναι για τα σκουπίδια κατευθείαν. Άσε που είναι τίγκα στο φασόλι και το καλαμπόκι. Έψαχνα να βρω τον τόνο. Το crash test θα συνεχιστεί. Γιατι δε παίρνεις κονσερβα με τονο σκετη ; 1
Gtr34 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 <p>Είναι περιεργο φοιτητής δευτερο έτος σε ΑΕΙ πληροφορικής να μη ξέρει τι ειναι adsl; (εννοω να μη ξερει καν τι σημαίνει)</p> Εχω συναντησει τετοια περιστατικα, σε αλλο κλαδο βεβαια.Στην πορεια ομως διεπρεψαν !
black_rabBiT Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι δε παίρνεις κονσερβα με τονο σκετη ; Αν παρω σκετη θα πρεπει να την φτιαξω με μαρουλια και αλλα κολπα η να φτιαξω καμια φασολαδα να την φαω. Μου αρεσει και η ετοιμη ομως.
Voziniotis-3 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Είναι περιεργο φοιτητής δευτερο έτος σε ΑΕΙ πληροφορικής να μη ξέρει τι ειναι adsl; (εννοω να μη ξερει καν τι σημαίνει) Είμαι τέταρτο έτος και δεν ξέρω. Βέβαια το να το μάθω απέχει 2 λεπτά και 2 κλικ κυριολεκτικά.
Pantelwolf Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 είχαμε εμείς τότε παλιά στο τέξας, άτομα που νόμιζαν οτι ο υπολογιστής έιναι η οθόνη. Πτυχίο πήραν, αλλά δεν πήγαν μακριά. @Valerie, ενας φίλος, είχε ψευδώνυμο σε στυλ Ψευδ Ωνυμο , ε, το έκανε Ωνυμο Ψευδ και ο λογαριασμός άνοιξε. 1
Valerie_ Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Pantelwolf μου έδωσες τρελή ιδέα!! Μαίρη ο λογαριασμός οταν γίνονται πολλές αναφορές, ζητάει ταυτότητα για να ανοίξει. Έδωσα κάτι αληθοφανές και άνοιξε. 1
tony81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν. Παίδες. Τονοσαλάτα γαλαξίας vs τονοσαλάτα carrefour. Δεν ξέρεις ποιον να πρωτο πετάξεις! Εντάξει του carrefour παλεύεται, το άλλο είναι για τα σκουπίδια κατευθείαν. Άσε που είναι τίγκα στο φασόλι και το καλαμπόκι. Έψαχνα να βρω τον τόνο. Το crash test θα συνεχιστεί. Έλα ρε και συνήθως τα προϊόντα γαλαξίας είναι πολύ καλά, ενώ του carefour κυρίως δεν πολύ τρώγονται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις