Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τι είναι αυτό ρε παιδιά ? Τι κάνω?

Δε θελω να σε πληγώσω αλλά μαλλον αρκετοί σε καναν αναφορά πως δεν ειναι αυτο το πραγματικο σου ονομα.

Δημοσ.

Λοιπόν. Παίδες.

Τονοσαλάτα γαλαξίας vs τονοσαλάτα carrefour. Δεν ξέρεις ποιον να πρωτο πετάξεις! Εντάξει του carrefour παλεύεται, το άλλο είναι για τα σκουπίδια κατευθείαν. Άσε που είναι τίγκα στο φασόλι και το καλαμπόκι. Έψαχνα να βρω τον τόνο.

Το crash test θα συνεχιστεί.

Δημοσ.

Είναι περιεργο φοιτητής δευτερο έτος σε ΑΕΙ πληροφορικής να μη ξέρει τι ειναι adsl; (εννοω να μη ξερει καν τι σημαίνει)

Δημοσ.

Λοιπόν. Παίδες.

Τονοσαλάτα γαλαξίας vs τονοσαλάτα carrefour. Δεν ξέρεις ποιον να πρωτο πετάξεις! Εντάξει του carrefour παλεύεται, το άλλο είναι για τα σκουπίδια κατευθείαν. Άσε που είναι τίγκα στο φασόλι και το καλαμπόκι. Έψαχνα να βρω τον τόνο.

Γιατι δε παίρνεις κονσερβα με τονο σκετη :P ;

• Like 1
Δημοσ.

<p>Είναι περιεργο φοιτητής δευτερο έτος σε ΑΕΙ πληροφορικής να μη ξέρει τι ειναι adsl; (εννοω να μη ξερει καν τι σημαίνει)</p>

Εχω συναντησει τετοια περιστατικα, σε αλλο κλαδο βεβαια.Στην πορεια ομως διεπρεψαν !

Δημοσ.

Γιατι δε παίρνεις κονσερβα με τονο σκετη :P ;

Αν παρω σκετη θα πρεπει να την φτιαξω με μαρουλια και αλλα κολπα η να φτιαξω καμια φασολαδα να την φαω. Μου αρεσει και η ετοιμη ομως.

Δημοσ.

Είναι περιεργο φοιτητής δευτερο έτος σε ΑΕΙ πληροφορικής να μη ξέρει τι ειναι adsl; (εννοω να μη ξερει καν τι σημαίνει)

Είμαι τέταρτο έτος και δεν ξέρω. Βέβαια το να το μάθω απέχει 2 λεπτά και 2 κλικ κυριολεκτικά.

Δημοσ.

είχαμε εμείς τότε παλιά στο τέξας, άτομα που νόμιζαν οτι ο υπολογιστής έιναι η οθόνη. Πτυχίο πήραν, αλλά δεν πήγαν μακριά.

@Valerie, ενας φίλος, είχε ψευδώνυμο σε στυλ Ψευδ Ωνυμο , ε, το έκανε Ωνυμο Ψευδ και ο λογαριασμός άνοιξε.

• Like 1
Δημοσ.

Pantelwolf μου έδωσες τρελή ιδέα!!

Μαίρη ο λογαριασμός οταν γίνονται πολλές αναφορές, ζητάει ταυτότητα για να ανοίξει.

Έδωσα κάτι αληθοφανές και άνοιξε. :-D

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν. Παίδες.

Έλα ρε και συνήθως τα προϊόντα γαλαξίας είναι πολύ καλά, ενώ του carefour κυρίως δεν πολύ τρώγονται..
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...