dimitra_m3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 sex σε σένα πιάνει; σε μένα ούτε καν για διατριβή πάντως
Voziniotis-3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Θελει και τον καταλληλο τεχνιτη-παρτενερ για να πετυχει. Προσφερομαι ...
haris013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 σε σένα πιάνει; σε μένα ούτε καν για διατριβή πάντως κοίτα, βοηθάει να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς μετά βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει σε όλους τους ανθρώπους. γενικά κάνε κάτι να χαλαρώσεις ή κάτι που σου αρέσει και ξεκίνα με όρεξη την διατριβή.
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 κοίτα, βοηθάει να χαλαρώσεις και να συγκεντρωθείς μετά βέβαια δεν ξέρω αν ισχύει σε όλους τους ανθρώπους. γενικά κάνε κάτι να χαλαρώσεις ή κάτι που σου αρέσει και ξεκίνα με όρεξη την διατριβή. ρε συ σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να θες και άλλο, ούτε καν συγκέντρωση για διάβασμα/γράψιμο γουατεβερ. έχω δοκιμάσει τα πάντα και που σηκώνει το budget μου, αλλά τίποτα δεν μου φέρνει όρεξη για γράψιμο.. μια μετακόμιση σε νέο σπίτι θα ήταν το ιδανικό...αλλά παραμένει όνειρο, θερινής νυκτός ...
haris013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ρε συ σε βοηθάει να χαλαρώσεις και να θες και άλλο, ούτε καν συγκέντρωση για διάβασμα/γράψιμο γουατεβερ. έχω δοκιμάσει τα πάντα και που σηκώνει το budget μου, αλλά τίποτα δεν μου φέρνει όρεξη για γράψιμο.. μια μετακόμιση σε νέο σπίτι θα ήταν το ιδανικό...αλλά παραμένει όνειρο, θερινής νυκτός ... αμα πας σε κάποιο άλλο χώρο για να γράψεις? να αλλάξεις έτσι λίγο περιβάλλον? πχ κάποιο αναγνωστήριο, σε κάποιο χαλαρό καφέ/βιβλιοθήκη?
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μπα, αποσπαται ο εγκεφαλος. Λιγα πραγματα κανω σε εξωτερικους χωρους αναγνωσης. Πρεπει να συγκεντρωθω γιατι δεν με βλεπω καλα...
haris013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Μπα, αποσπαται ο εγκεφαλος. Λιγα πραγματα κανω σε εξωτερικους χωρους αναγνωσης. Πρεπει να συγκεντρωθω γιατι δεν με βλεπω καλα... εσύ ξέρεις καλύτερα
dimitra_m3 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εσύ ξέρεις καλύτερα Τρεμω την ωρα της παρουσιασης.με πιανει ταχυπαλμια, τρεμουλο, ολα τα καλα. πωπω πρεπει να παω διακοπες επειγοντως
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Πηγα κατα τη 01:00 το σκυλο βολτα και αφού την έπλυνα μπήκα για μπάνιο Δεν υπάρχει η υγρασία!!!3 βήματα εξω και μούσκεμα Κλασσική καλοκαιρινή Θεσσαλονίκη #τηνεξεταστικήμουμέσα
parsifal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Κοιμήθηκα στις 19:30, ξύπνησα πριν λίγο. Πρέπει να αλλάξω μπαταρία στο βιολογικό μου ρολόι... :-\
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 2.30 ωρες προσπαθω να κοιμηθω και τιποτα... Γραφω σε λιγες ωρες και εχω εκνευριστει γιατι θελω να παω με καθαρο μυαλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις