nicoc89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ναι αυτο το ξερω γμτ. Κοιτα αυτες τις μερες του εδωσα να καταλαβει, αλλα απο δω και μπρος θα το παω κουλ το ζητημα με τσιχλες κλπ, αλλα σιγουρα οχι μασαμπουκι. η "όρεξη" δεν ανοίγει για πάντα , μετά απο λίγο coolάρεις οι τσίχλες φρούτων ειναι κορυφή, απασχολείς το στόμα σου και ελέγχεις την πείνα , εμένα με έκαναν να ξεχνάω το τσιγάρο , αλλα μου έμεινε σαν συνήθεια κ τώρα και πρέπει να τις ελαττώσω γιατι κοστίζουν αμα θες 2 πακέτα τη μέρα xD η παγίδα ειναι οτι βρίσκεσαι στο σπίτι , σε φάση άραγμα , αν εισαι απασχολημένος δεν τρέχει κάστανο κατα τα άλλα dont worry σε λίγες μέρες θα το ξεχάσεις , εγώ δεν κατάλαβα πως πέρασαν οι μηνες γιατι το ξέχασα εντελώς και δεν το σκέφτομαι να το ξαναρχίσω γιατι απ τη μία σκέφτομαι οτι με χαλάρωνε και ηταν καλό να ηρεμεί τα νεύρα απ την άλλη θυμάμαι πόσο σκατά ένιωθα οταν κάπνιζα και το κατάλαβα αφού το έκοψα . αυτή την αηδία δεν θα την ξανανιώσω Νόμιμα.....και σε γνωστό τεχνολογικό σάιτ..... Πολύ πισω ειμαστε τελικα εδω στο ινσόμνια..... νόμιμο , παράνομο , το ίδιο ειναι 1
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Είχα παίξει κάποτε, είχα κάνει τυχαία έναν blackfaced rogue και πήγα να σουφρώσω τα ασημικά, αλλά μου βάλανε χέρι. No justice, no peace πάντα πρέπει να την πληρώνει ένας brotha. Για να μη μιλήσω για το leveling στα skills με το κωλοπερπάτημα, ξεκίνησα να πάω στην πρώτη πόλη και το ταξίδι ήταν LotR trilogy. Ίδρωσα και λαχάνιασα irl. Προτιμώ το candy crash. Ohyou.jpg
gatokoritso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλημερα. Ειμαι στην 6η μερα ακαπνος και σημερα (τωρα που μιλαμε δλδ) σκοτωνω για τσιγαρο! χεσε τα τσιγαρα και πιασε τους καφεδες. http://www.reddit.com/r/Coffee/ Θέμα γούστου είναι στην τελική, αλλά το Unity ποτέ δεν το χώνεψα, δε μου κάθεται καθόλου καλά. Υπάρχει δοκιμασμένη λύση για έναν σωστό gentlesir. Είχε ένα κουτί με Christmas crackers (τώρα το άκουσα πρώτη φορά) μαζί της και της είπαν πως δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο μ' αυτό γιατί έχει κοφτερές άκρες, αυτή προσπάθησε να περάσει απ' τους security έτσι κι αλλιώς και μετά τους το πέταξε. Η σειρά btw φαίνεται να έχει πολλά είδωλα - ταξιδιώτες. well φαινεται να εχει ψωμι η σειρα.. 1
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 well φαινεται να εχει ψωμι η σειρα.. Στα segments του Liverpool είναι μια supervisor που μιλάει λίγο ρομποτικά, με scouse προφορά και φοράει ένα χαριτωμένο καπέλο που μοιάζει με σοκολατάκι. Δες εδώ να λυγίζει με έναν κλασμένο που θέλει να πετάξει για Δουβλίνο. 1
Valerie_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 http://www.marrakesh.gr/kahm.php Γουατ δε φακ!!!!!
revolver1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Για τον άλλο που γουστάρει σιλκ σμουθ καταστάσεις 1
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Συγνώμη, αλλά ο Νικόλας δε χρειάζεται 100% vegan κανναβέλαια, αυτό ξεπερνάει τα όρια της περιποίησης στους άντρες. Αν έχεις/αφήσεις μακρύ μαλλί και θέλεις κάποια μέρα να το ισιώσεις και να γίνει fapulous, χρησιμοποίησε το σίδερο πρωί όπως ετοιμάζεις τα ρούχα. Αυτό κάνω εγώ.
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι όλοι τέρμα αφάνες όμως, μπορεί να έχει λίγο σπαστό μαλλί και να επιζητά το έξτρα γκλάμορ.
Razor_7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Έχει πρέσα ο Νικολας και τα ισιώνει like a boss
slevinkelevra Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 θυμαμαι παλια, πριν γινει η ολη φαση με ερτ/νεριτ, οταν υπηρχε ακομα το Cosmos της ερτ, καθε βραδυ τεταρτης ακουγα την εκπομπη του Ιωσηφ Βαγκνερ , soul, jazz κτλ. με χαλαρωνε απο τη δουλεια που με ειχε διαλυσει τοτε. το πιο αγαπημενο κομματι που μου εμεινε https://www.youtube.com/watch?v=XDK8ZXRaIYQ θεικο πραμα η μουσικη. και την εχουμε για δεδομενο
Voziniotis-3 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ε τι θες; Να κάνουμε πίπες στον εκάστοτε μουσικό;
slevinkelevra Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ε τι θες; Να κάνουμε πίπες στον εκάστοτε μουσικό; εγω λεω για μια φαση που τη συνδεσα με ενα κομματι κ αλλος καταλαβαινει για πιπες σε μουσικους να σου πω ψηλε, κατουρα κ λιγο, γτ αμα παθει κατι το πουλακι σου, ποιον θα χουμε δω μεσα να μας πηδαει? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις