viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλημερα. Ειμαι στην 6η μερα ακαπνος και σημερα (τωρα που μιλαμε δλδ) σκοτωνω για τσιγαρο! Φάε ζάχαρη. =] 1
revolver1990 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) That awkward/funny moment που συνειδητοποιώ ότι έστειλα στο chat με την Πολωνή fappening url και τώρα με έχει στο ψιλό γαζί (εάν ήταν Ελληνίδα θα με είχε βρίσει μάλλον) =ρ Της είπες να σου στείλει τίποτα δικό ΤΗΣ? Καλημέρα σας είπα? Κράτα Mod άλλη μια βδομάδα και θα το έχεις ξεχάσει. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2014 από revolver1990 1
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σήμερα πρεπει να ειναι μερα χαλάρωσης. Πρεπει. *ringggg
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Φάε ζάχαρη. =] It worked!! Ή καπνιστης ή χοντρος λοιπον. Aερααααααααααα!
nicoc89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλημερα. Ειμαι στην 6η μερα ακαπνος και σημερα (τωρα που μιλαμε δλδ) σκοτωνω για τσιγαρο! It worked!! Ή καπνιστης ή χοντρος λοιπον. Aερααααααααααα! μην το κάνεις αυτό , θα ξενερώσεις απλά πάρε τσίχλες με γευση φρούτα και μάσα θα πιάσεις τον εαυτό σου να κολλάει κ να ξεχνιέται σοβαρά τώρα μη το ρίξεις στη μάσα θα βάλεις πολλά κιλά , ιδικά σωσίβιο φάε οπως έτρωγες πριν κ θα εισαι κομπλε 1
*nenya* Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κουράγιο Stormrain! (Αν πας Leonidas για πραλινες φέρε και για μένα.) Sent from a galaxy far faaar away. 1
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 It worked!! Ή καπνιστης ή χοντρος λοιπον. Aερααααααααααα! Μισή κουταλίτσα. Μην πέσεις με τα μούτρα =]
Chrisxxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλημερα. Ειμαι στην 6η μερα ακαπνος και σημερα (τωρα που μιλαμε δλδ) σκοτωνω για τσιγαρο! Καφέ, λίνουξ, τροφοδοτικό με τη σειρά που τα έγραψα.
mary Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 οι μπάτσοι πουλάνε την νικοτίνη Νόμιμα.....και σε γνωστό τεχνολογικό σάιτ..... Πολύ πισω ειμαστε τελικα εδω στο ινσόμνια.....
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 μην το κάνεις αυτό , θα ξενερώσεις απλά πάρε τσίχλες με γευση φρούτα και μάσα θα πιάσεις τον εαυτό σου να κολλάει κ να ξεχνιέται σοβαρά τώρα μη το ρίξεις στη μάσα θα βάλεις πολλά κιλά , ιδικά σωσίβιο φάε οπως έτρωγες πριν κ θα εισαι κομπλε Ναι αυτο το ξερω γμτ. Κοιτα αυτες τις μερες του εδωσα να καταλαβει, αλλα απο δω και μπρος θα το παω κουλ το ζητημα με τσιχλες κλπ, αλλα σιγουρα οχι μασαμπουκι. Κουράγιο Stormrain! (Αν πας Leonidas για πραλινες φέρε και για μένα.) Sent from a galaxy far faaar away. Γεια σου ρε Νενη με την υποστηριξη σου!! Και μου εβαλες ιδεες, ευτυχως που δεν εχω κοντα Leonida Μισή κουταλίτσα. Μην πέσεις με τα μούτρα =] Δουδιε τα διευκρινιζουμε αυτα 1
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εντωμεταξύ, βγάζουν το morrowwind με full hd πακέτα και τα σχετικά. Οπου αυτο το game ειναι ο ορισμός του πως να σκοτώσεις την κοινωνική σου ζωή... #μακρυα_απο_εμας 2
Valerie_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αποξηραμένα φρούτα στορμ! όχι να τα τρως με τη χούφτα, εμένα με βοήθησαν.. 1
scullyist Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Σενιόρ Στορμ, H νικοτίνη μεταξύ άλλων ως γνωστό, α) αυξάνει τον μεταβολισμό, β) μειώνει την όρεξη. Τουτέστιν, με το που την κόβεις ξεκινάνε τα αντίστροφα... α) μειώνεται ο μεταβολισμός σου β) ανοίγει η όρεξη σου. Τουτέστιν, ακόμη κι αν έχεις τις δυνάμεις ν' αντισταθείς στο (β), θα παρεις βάρος επειδή και το ίδιο να τρως, θα καις λιγότερο από πριν λόγω του (α). Τουτέστιν, αν θέλεις να μείνεις στα ίδια θα πρέπει όχι μόνο να αντισταθείς στο (β), αλλά παράλληλα ν' αυξήσεις δραστηριότητα για να πας κόντρα και να ισοφαρίσεις το cause and effect του (α). Αυτά όχι για να σε πτοήσω και να βαπτιστώ party pooper, αλλά εις το όνομα του know your enemy και πάρε τα μέτρα σου. Τουτέστιν ("all together now..."), καλή δύναμη. 2
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εντωμεταξύ, βγάζουν το morrowwind με full hd πακέτα και τα σχετικά. Οπου αυτο το game ειναι ο ορισμός του πως να σκοτώσεις την κοινωνική σου ζωή... #μακρυα_απο_εμας Είχα παίξει κάποτε, είχα κάνει τυχαία έναν blackfaced rogue και πήγα να σουφρώσω τα ασημικά, αλλά μου βάλανε χέρι. No justice, no peace πάντα πρέπει να την πληρώνει ένας brotha. Για να μη μιλήσω για το leveling στα skills με το κωλοπερπάτημα, ξεκίνησα να πάω στην πρώτη πόλη και το ταξίδι ήταν LotR trilogy. Ίδρωσα και λαχάνιασα irl. Προτιμώ το candy crash.
Προτεινόμενες αναρτήσεις