Razor_7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πωω τι ανακάλυψα πάλι........... Τύφλα να 'χει ο Κολόμβος...
Pantelwolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 To "ΠολίσΤζα" δε το λες και τοσο Δουβλινέζικο εδιτ ειδα τιτλο βιδεο , οκ Garda, πληθυντικός Gardaí το λένε εδώ.
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ράκος. Προσπαθώ εδώ και ώρες να βρω λύση στο πρόβλημα ενός κομματιού από αυτό που μου έχει φάει το καλοκαίρι. Δεν το βλέπω να βγαίνει ομαλά
Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 That awkward/funny moment που συνειδητοποιώ ότι έστειλα στο chat με την Πολωνή fappening url και τώρα με έχει στο ψιλό γαζί (εάν ήταν Ελληνίδα θα με είχε βρίσει μάλλον) =ρ
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 "Να φύγετε, να πάτε στα χωριά σας" Μέρες
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κάνω κλικ στο τελευταίο Ubuntu και βλέπω ~1gb download size. Okay, θα έχουν βάλει καινούργια πραγματάκια. Το κάνω install σε ενα vm και, τσουπ, κατεβάζει και αλλα πραγματα εδώ και 20 λεπτά... Whatisthiaidonteven
black_rabBiT Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Γιατι κλαίει η μαλακισμένη; Τι λέει στο τέλος αυτός;
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Θέμα γούστου είναι στην τελική, αλλά το Unity ποτέ δεν το χώνεψα, δε μου κάθεται καθόλου καλά. Υπάρχει δοκιμασμένη λύση για έναν σωστό gentlesir. Γιατι κλαίει η μαλακισμένη; Τι λέει στο τέλος αυτός; Είχε ένα κουτί με Christmas crackers (τώρα το άκουσα πρώτη φορά) μαζί της και της είπαν πως δεν μπορεί να μπει στο αεροπλάνο μ' αυτό γιατί έχει κοφτερές άκρες, αυτή προσπάθησε να περάσει απ' τους security έτσι κι αλλιώς και μετά τους το πέταξε. Η σειρά btw φαίνεται να έχει πολλά είδωλα - ταξιδιώτες.
viper2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Θέμα γούστου είναι στην τελική, αλλά το Unity ποτέ δεν το χώνεψα, δε μου κάθεται καθόλου καλά. Υπάρχει δοκιμασμένη λύση για έναν σωστό gentlesir. t] >υπερδυναμο *tips
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Ίσως το πιο h4rdc0re flashmob που έχω δει.
nicoc89 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 βλέπω ενα κοριτσάκι με ενα σκύλο να προσπαθεί για κανα 5λεπτο μέσα στη μέση του δρόμου (χαζό ε?) να το σώσει απο ένα άλλο σκύλο που προσπαθούσε να το μπηδίξει. Καταλαβαίνω οτι θα τα πατήσει όλα μαζι κανα αμάξι κ λεω , άντε φόρα κανα παπούτσι να πας να το πιάσεις , του γείτονα πρέπει να ειναι , μικρόσωμο όσο ο γούτου και λιγο παραπάνω , άσπρο , δεν το ειχα δει και καλά. Πάω το πιάνω , ολο χαρά το σκατό , λες και κέρδισε το joker , ειχε λουρί και ενα κομμένο σκοινάκι να κρέμεται. το παιδάκι πρέπει να χάρηκε περισσότερο γιατι νόμιζε οτι προσπαθούσε να του φάει το σκύλο .. που να ήξερε ...το πάω στον γείτονα , του φωνάζω , βγαίνει έξω ο γιος του, οχι κ ο καλύτερος dude , καμια 40ρα κ δε με χωνεύεισου έφερα το σκύλο του λεω , ε ? ποιο σκύλο ? δεν ειναι δικος μου λεειτου λεω σίγουρα? πάει κοιτάει να δει μην ειναι , πάω κ εγώ , κοιτάζουμε το σκύλο τους ταυτόχρονα , κοιτάζουμε κ αυτό που πήγακοιταζόμαστεΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ βάζουμε κάτι γέλια κ λεω άντε να δω τι θα το κάνω τώρα ,έχω 3 σκυλιά και δεν με παίρνει ουτε για αστείο για 4ο, να το κρατήσω ουτε μια ώρα , έξω απ το σπίτι μου στην αυλή έχω 2 γάτες που επιτίθενται στους σκύλους , ειναι του δρόμου κ δεν τις πλησιάζουν οι αδέσποτοι οι μεγάλοι , να το κρατήσω εκεί ? θα το φάνε ζωντανό , να το πάω στο μπαλκόνι ? δεν χωράει , ίσα ίσα η γκοπ ειναι και τα κάνει πουτάνα , άσε οτι μπορεί να την γκάστρωνε , οι μεγάλες θα το έτρωγαν ζωντανό , ειναι διάολοι με τα ξένα .και το σημαντικότερο , αμα γυρίσει η μάνα και δει κ άλλο σκύλο ενώ ειχε πει stop μετά το 1ο θα με στείλει να κοιμάμαι σε κανα παγκάκιοπότε όπως προχωράω προς το σπίτι μου και σκέφτομαι τα παραπάνω σκάει μια αγέλη απο σκύλους κ τα περισότερα με λουριά , ενας μεγάλος να φωνάζει λες και του σκότωσα τη μάνα και το μικρό να χοροπηδάει και να τραβιέται σαν μανιακό να πάει κοντά του. Έρχονται κοντά το αμολάω και έκανε join την αγέλη και φύγανε σα να τους έβαλες νέφτι στον γκώλοαυτά λέτε να το έσκασαν ? τυχαίο ? ηταν πολλά καμια 10ριά ++
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Kαλημερα. Ειμαι στην 6η μερα ακαπνος και σημερα (τωρα που μιλαμε δλδ) σκοτωνω για τσιγαρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις