Material_Defender_1032 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 και που λετε ειχε προχτες 50% στα μπενενττζερηζ τα παγωτα και παρήγγειλα 6 μισολιτρα #faklanes clopyrighter ;p επίσης
Pantelwolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 αλήθεια. μετά έκανα πατέντες για να χωρέσει το κρέας.
Pantelwolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 οτι και να σου πούνε, το cookies & dough ειναι το καλύτερο. 1
Pantelwolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Κι αν δεν μου αρέσει ? :-P και που λέτε "Ανάθεμα, μωρε, το θηλυκό και πώς μας περδουκλόνει σαν τη μουδιάστρα ξετινάζεισε, σαν κολητσάνα αρπάσε κ'έχει ένα ξόβεργο, μωρε παιδια, κι αλοίτου ο που κολήσει!" 2
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 "Ανάθεμα, μωρε, το θηλυκό και πώς μας περδουκλόνει σαν τη μουδιάστρα ξετινάζεισε, σαν κολητσάνα αρπάσε κ'έχει ένα ξόβεργο, μωρε παιδια, κι αλοίτου ο που κολήσει!" nicoc89;
Pantelwolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 κοντά είσαι. νίκος κι αυτός. έχω κλάψει, για πολλά βιβλία έχω κλάψει (για την τιμή τους) μα για κείνο πιο πολύ. Το ήθελα χρόνια και έφτασα να ξενιτευτώ για να μπορώ να τα διαθέσω και τελικά να το πάρω. Τα άξιζε, με το παραπάνω. Τα έδινα ξανά. 2
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 κοντά είσαι. νίκος κι αυτός. έχω κλάψει, για πολλά βιβλία έχω κλάψει (για την τιμή τους) μα για κείνο πιο πολύ. Το ήθελα χρόνια και έφτασα να ξενιτευτώ για να μπορώ να τα διαθέσω και τελικά να το πάρω. Τα άξιζε, με το παραπάνω. Τα έδινα ξανά. Τέτοιες περιπτώσεις (ή κι ακριβότερες) σε κάνουν να χαίρεσαι λίγο που δεν υπάρχουν διανοούμενοι διαρρήκτες. Πάντα για χρυσαφικά, ηλεκτρονικά και ρευστό ψάχνουν.
Pantelwolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 τωρα, διανοούμενος διαρρήκτης, να μιλάει και ελληνικά εδω πέρα, ε το λες και απίθανο.
slipknot Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Εμ τι να φοβηθείς στο Δουβλίνο, τους αγαπάνε όλους, μέχρι και την αστυνομία.
Adon1s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 To "ΠολίσΤζα" δε το λες και τοσο Δουβλινέζικο εδιτ ειδα τιτλο βιδεο , οκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις