gatokoritso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Βρήκα περίπτερο που έχει παγωτό bounty. Κάπου εδώ τελειώνει η ζωή μου η δικη μου τελειωσε οταν ανακαλυψα το παγωτο snickers.μετα απο αυτο τιποτα δεν ειναι ιδιο..
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τέλεια. Άρχισαν οι μουσικές στην πλατεία. Αν θυμάμαι καλά κρατάνε καμιά δεκαριά μέρες κάθε βράδυ. Μπορεί να μου πει κάποιος για ποιόν πούστη λόγο να θέλω να ακούω ποντιακά από το μπαλκόνι μου κάθε βράδυ; Γιατί να μην ακούμε Justin Timberlake ή έστω λίγο GOA ρε αδελφέ; Έλληνες σκατάνθρωποι μακρυά μου. Το πιο δύσκολο πράγμα είναι να συμβιώνω μαζί σας.
gatokoritso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Κοριτσια: boring. ετσι κολαζεις κοσμο:
black_rabBiT Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 boring. Βρες μου καλύτερο παγωτό στην αγορά. Θα δοκιμάσω από περιέργεια.
slipknot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Να πάτε στην Τουρκία για παγωτό, σίγουρα θα γουστάρετε.
Valerie_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 η δικη μου τελειωσε οταν ανακαλυψα το παγωτο snickers.μετα απο αυτο τιποτα δεν ειναι ιδιο..Ήταν δίπλα δίπλα στο ψυγείο, θα πάρω αύριο. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Με ρυζι basmati τι στον πέο φτιάχνεις; Έκανα ανασκαφή στα τρόφιμα και έχω 15 ρύζια να πούμε.
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 boring. ετσι κολαζεις κοσμο: sorry sis αλλά το scandal με κολάζει πιο πολύ
Adon1s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Με ρυζι basmati τι στον πέο φτιάχνεις; Έκανα ανασκαφή στα τρόφιμα και έχω 15 ρύζια να πούμε. νομιζω οτιδηποτε ταιριαζει με ρυζι σε στυλ κοτόπουλο , λαχανικά , μοσχάρι , μπριζολες κλπ . Οχι γεμιστα ξερωγω .
gatokoritso Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 boring. Βρες μου καλύτερο παγωτό στην αγορά. Θα δοκιμάσω από περιέργεια. από τότε που άρχισα να φτιάχνω παγωτά δεν είμαι πολύ ενεργή στην αγορά
Pantelwolf Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 και που λετε ειχε προχτες 50% στα μπενενττζερηζ τα παγωτα και παρήγγειλα 6 μισολιτρα #faklanes 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις