Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 1000αρικο θα στάξω εγώ όμως Και μην με λες Βότσι. Super-3 Πολίχνης είμαστε.
revolver1990 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 τόσα χρόνια ολο ενα πακέτο περιμένεις , ΠΛΟΥΣΙΕ Έτοιμο για το πάμε πακέτο τον βλέπω. Hungary? Ίσως η αγαπημένη μου χώρα σε τούτο τον πλανήτη. Σε ποιό μέρος είσαι; Sent from a galaxy far faaar away. Για το δέμα του λέει . lolz 1
nicoc89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 1000αρικο θα στάξω εγώ όμως Και μην με λες Βότσι. Super-3 Πολίχνης είμαστε. χωρίς οθόνη/case/ηχο/keybo/mouse? ναι αλλα εγώ θα δώσω αλλα 500 για ρόδα ή για κάτι άλλο που έχω στο νου either way πάνω κάτω διασκέδαση θα βγάλουν κ αυτά αλλα θα με βοηθήσουν κ στο θέμα της δουλειάς τι ειναι το πολίχνη ρε βοζι ? Έτοιμο για το πάμε πακέτο τον βλέπω. αυτήπίνειομορφομανιντου 1
*nenya* Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) τόσα χρόνια ολο ενα πακέτο περιμένεις , ΠΛΟΥΣΙΕ Έτοιμο για το πάμε πακέτο τον βλέπω. Hungary? Ίσως η αγαπημένη μου χώρα σε τούτο τον πλανήτη. Σε ποιό μέρος είσαι; Sent from a galaxy far faaar away. Για το δέμα του λέει . lolzΠφφφ απογοητευτηκα.Sent from a galaxy far faaar away. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από *nenya* 1
gatokoritso Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 εχω παθει τρελο κολλημα με το dead trigger 2. ειναι τοσο χαλαρωτικο
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 εχω παθει τρελο κολλημα με το dead trigger 2. ειναι τοσο χαλαρωτικο άγριο γκομενάκι μας βγαίνεις εσύ 1
slevinkelevra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 τα κοριτσοπουλα θα γουσταρουν, θα τους αρεσει http://sarahcandersen.com/ το πως το ανακαλυψα δεν εχει καμια απολυτως σημασια και οι bros θα γουσταρουν αυτο http://forlackofabettercomic.com/ 1
Valerie_ Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Βρήκα περίπτερο που έχει παγωτό bounty. Κάπου εδώ τελειώνει η ζωή μου 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αεεεεεεεεεεεεεραααααααααααααααααααααααααααααααααα
nicoc89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Βρήκα περίπτερο που έχει παγωτό bounty. Κάπου εδώ τελειώνει η ζωή μου nice nice υποθέτοντας οτι ειναι απο τα αγαπημένα σου θα κάνω μια σύγκριση --------------------------------------------------------------------------------------------------->> το χάσμα μεταξύ της απόλαυσης που σου δίνει το παγωτό bounty και της απόλαυσης που σου δίνει μια χούφτα άχυρα ειναι η διαφορά του να τρως το αγαπημένο σου γλυκό/παγωτό/φαγητό high απότι νηφάλιος θυμάμαι την πρώτη φορά που έφαγα μπακλαβά με παγωτό , σιρόπι φράουλας και απο πάνω σαντιγυ κακάο κ απο πάνω καβουρδισμένο φουντούκι και μερέντα και ηταν σαν να έσκαγαν βεγγαλικά μέσα στο κεφάλι μου ηταν πολυ ποιο πάνω απ οταν άκουσα το She Wolf του Guetta με ακουστικά τέρμα ήχος και πήγα να πέσω απο την καρέκλα τι ωραίες εποχές Αεεεεεεεεεεεεεραααααααααααααααααααααααααααααααααα 2
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Παίζουν σκυλοτραγουδα. Στην διαπασών...
slipknot Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Τι μου λες, εδώ ένας ενήλικας τσακώνεται με ένα παιδάκι για το αν ο Μανωλάς είναι όντως Ολυμπιακός ή όχι, αν γενικά οι ποδοσφαιριστές πιστεύουν στις ομάδες ή στα λεφτά και την ίδια ώρα το κοριτσάκι από δίπλα φωνάζει "ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ", "ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" για να τραβήξει προσοχή, με μια τσιρίδα που σου διαπερνάει τη ψυχή. Super League, not even once. Και η premier league έχει ρεπό και γράφει από 13/09; Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2014 από slipknot
Προτεινόμενες αναρτήσεις