Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φαπ-μαν στο δρομο με κοιταν οι πεζοι οταν περνάν
τα αυτοκινητα κορνάρουν χαιρετάν κ ζητάν
μια φωτό απ το πουλι μου με ρωταν
που το βρήκα μου το δώσανε για πρικα απαντώ κ γελάν
θα μου σκίσουνε τα ρουχα να με φάν τετοιες fan
τι να λέει οι ωραίοι εχουν χρέοι το τραγούδι τοσα χρόνια σας τα λεει
ναι καλα και οκ ολοι ειμαστε ωραίοι τι να λεει ει ει ει ει ει

ντρουμ ντρουμ ντρουμ φσσσσσσσσσσσσσσσσ

• Like 1
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

^αδικεισαι συ δω μεσα. Στειλε κανα τετοιο στο καρβελα να σε κανει πρωτη μουρη.

• Like 1
Δημοσ.

φλώρικο κλάδο πληροφορικής . Web Developing.

ειδες που εχεις πεσει και συ στη παγιδα? web developing δεν ειναι φλωρικο, το κανουν να φαινετε φλωρικο, γιατι σε πεισανε οτι ειναι απλο και για τον καθενα. δεν ειναι ομως. εκτος αν ολοι μπορον να φτιαξουν κ απο εναν νεο apache ή node.js ας πουμε

όχι πως η γκρίνια σου δικαιολογείται. Για τον πεο είναι η μόδα των nerds.

αφου ειναι για τον πεο, τοτε δικαιολογειται. με μπερδευεις εδω

αν δεν κάνω λάθος οι κομπιουτεράκηδες θεωρούνται geeks.

υπαρχει ο διαχωρισμος geeks>nerds>dorks αλλα τους βαφτησα ολους nerds για να τελειωνουμε. και οχι δεν ειναι μονο οι κομπιουτερακηδες geeks αλλα και οι θεωρητικοι φυσικοι πχ

Και nerds όντως είναι και οι αμαξάκηδες.

μη σε πετυχω πουθενα βλασφημο αλαζονικο πιτσιρικι :P  , που ειναι και οι αμαξακηδες nerds. θα μας στελεις εσυ. εκτος αν θεωρεις τιμη σου κ καμαρι σου να εξισωνετε μεσω του nerd το hacking μαζι με καγκουροκλαρινογαμπρους που ξερουν απ οξω μονο τελικες ταχυτητες

• Moderators
Δημοσ.

Αξιζει τον κοπο να βαλω ssd σε i3 laptop που εχει μονο μια υποδοχη για σκληρο; Η απλα να το πουλησω και να παρω κατι καλυτερο ξερωγω;

Και το ξερα πως ηταν μλκια το οτι πηρα λαπτοπ με 18αρα οθόνη και τωρα περιορίζομαι σε 18 και ανω.

• Moderators
Δημοσ.

Με 100 ευρώ στο αγοράζω.

Αν ειναι να το δωσω 100 ευρω θα το χρησιμοποιήσω καλυτερα για να κοβω λαχανικα πανω του :P

Αλλα δεν ειναι αυτο το ποιντ, πειτε για ssd.

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά το κομμωτήριο είναι αναγκαίο κακό.

Ουφφφ άντε να φύγω από δω μεσααα

Sent from a galaxy far faaar away.

• Like 1
Δημοσ.

Storm προφανώς και αξίζει.Πάρε κάνα 256gb plus και σε μερικά χρόνια τον βάζεις στον επόμενο σου υπολογιστή.Oι ssd έχουν 5 χρόνια+ διάρκεια ζωής.Έχωσα και γω στο laptop μου και είδα διαφορά.Απλώς,δεν ξέρω αν αξίζει ακόμα να διαθέσεις χρήματα για πάνω απο 500gb  γιατί οι τιμές πέφτουν.Σε μερικούς μήνες μπορεί να είναι και 20% πιο κάτω.

• Like 1
Δημοσ.

Αξίζει. Αγοράζεις και μια θήκη για τον δίσκο που θα αντικαταστησεις (για να τον έχεις σαν εξωτερικό) και είσαι άρχοντας 

• Like 1
Δημοσ.

Στόρμ τι παίζει με το neverwinter και την 650?Ρωτάω γιατί έπαιζα στα ultra με την ίδια σύνθεση.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...