nicoc89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 φαπ-μαν στο δρομο με κοιταν οι πεζοι οταν περνάντα αυτοκινητα κορνάρουν χαιρετάν κ ζητάνμια φωτό απ το πουλι μου με ρωτανπου το βρήκα μου το δώσανε για πρικα απαντώ κ γελάνθα μου σκίσουνε τα ρουχα να με φάν τετοιες fanτι να λέει οι ωραίοι εχουν χρέοι το τραγούδι τοσα χρόνια σας τα λεειναι καλα και οκ ολοι ειμαστε ωραίοι τι να λεει ει ει ει ει ειντρουμ ντρουμ ντρουμ φσσσσσσσσσσσσσσσσ 1
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ^αδικεισαι συ δω μεσα. Στειλε κανα τετοιο στο καρβελα να σε κανει πρωτη μουρη. 1
slevinkelevra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 φλώρικο κλάδο πληροφορικής . Web Developing. ειδες που εχεις πεσει και συ στη παγιδα? web developing δεν ειναι φλωρικο, το κανουν να φαινετε φλωρικο, γιατι σε πεισανε οτι ειναι απλο και για τον καθενα. δεν ειναι ομως. εκτος αν ολοι μπορον να φτιαξουν κ απο εναν νεο apache ή node.js ας πουμε όχι πως η γκρίνια σου δικαιολογείται. Για τον πεο είναι η μόδα των nerds. αφου ειναι για τον πεο, τοτε δικαιολογειται. με μπερδευεις εδω αν δεν κάνω λάθος οι κομπιουτεράκηδες θεωρούνται geeks. υπαρχει ο διαχωρισμος geeks>nerds>dorks αλλα τους βαφτησα ολους nerds για να τελειωνουμε. και οχι δεν ειναι μονο οι κομπιουτερακηδες geeks αλλα και οι θεωρητικοι φυσικοι πχ Και nerds όντως είναι και οι αμαξάκηδες. μη σε πετυχω πουθενα βλασφημο αλαζονικο πιτσιρικι , που ειναι και οι αμαξακηδες nerds. θα μας στελεις εσυ. εκτος αν θεωρεις τιμη σου κ καμαρι σου να εξισωνετε μεσω του nerd το hacking μαζι με καγκουροκλαρινογαμπρους που ξερουν απ οξω μονο τελικες ταχυτητες
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 κανω indexing στους δισκους μου και ολα πανε πιο αργα...
Material_Defender_1032 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 τέρμα βαρεμάρα αυτές τις ημέρες #αντιπαλευον
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αξιζει τον κοπο να βαλω ssd σε i3 laptop που εχει μονο μια υποδοχη για σκληρο; Η απλα να το πουλησω και να παρω κατι καλυτερο ξερωγω; Και το ξερα πως ηταν μλκια το οτι πηρα λαπτοπ με 18αρα οθόνη και τωρα περιορίζομαι σε 18 και ανω.
Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Με 100 ευρώ στο αγοράζω. Αν ειναι να το δωσω 100 ευρω θα το χρησιμοποιήσω καλυτερα για να κοβω λαχανικα πανω του Αλλα δεν ειναι αυτο το ποιντ, πειτε για ssd. 1
*nenya* Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Τελικά το κομμωτήριο είναι αναγκαίο κακό. Ουφφφ άντε να φύγω από δω μεσααα Sent from a galaxy far faaar away. 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Storm προφανώς και αξίζει.Πάρε κάνα 256gb plus και σε μερικά χρόνια τον βάζεις στον επόμενο σου υπολογιστή.Oι ssd έχουν 5 χρόνια+ διάρκεια ζωής.Έχωσα και γω στο laptop μου και είδα διαφορά.Απλώς,δεν ξέρω αν αξίζει ακόμα να διαθέσεις χρήματα για πάνω απο 500gb γιατί οι τιμές πέφτουν.Σε μερικούς μήνες μπορεί να είναι και 20% πιο κάτω. 1
Gtr34 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Αξίζει. Αγοράζεις και μια θήκη για τον δίσκο που θα αντικαταστησεις (για να τον έχεις σαν εξωτερικό) και είσαι άρχοντας 1
revolver1990 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Στόρμ τι παίζει με το neverwinter και την 650?Ρωτάω γιατί έπαιζα στα ultra με την ίδια σύνθεση.
Pantelwolf Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 που βρηκες καλο λαπτοπ με 18ρα οθονη; μονο μεχρι 17 βρισκω..
revolver1990 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 που βρηκες καλο λαπτοπ με 18ρα οθονη; μονο μεχρι 17 βρισκω.. http://www.reviewgist.com/best-18-inch-laptop
Προτεινόμενες αναρτήσεις