Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Lucifer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators

πολύ βαριά γεύση και πικρή για τα γούστα μου. Εντάξει, δεν ειμαι και πολύ τς μπύραζ.

άρα πες καλύτερα "δεν μου αρέσει", το "δεν πίνεται" πάει για amstel heineken κτλπ :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Πού είναι το custom user title?

Στο δρομο. Εχασες πάντως που δεν ηρθες γιατι ο αγαπητος μας Smod ήταν σε κεφια και μοιραζε custom titles.

Μονο εγω δε πηρα :(

Στο δρομο. Εχασες πάντως που δεν ηρθες γιατι ο αγαπητος μας Smod ήταν σε κεφια και μοιραζε custom titles.

Μονο εγω δε πηρα :(

...τάνα εξεταστική!

Επίσης επειδή το nickname μου παρερμηνεύεται, να πω ότι η Θεσ/νίκη μου πέφτει λίγο μακριά για καφέ :P

...τάνα εξεταστική!

Επίσης επειδή το nickname μου παρερμηνεύεται, να πω ότι η Θεσ/νίκη μου πέφτει λίγο μακριά για καφέ :P

:whistle: Μα τη Παναγία για Σαλονικιο σε είχα τόσο καιρό! Ή εστω απο δω κοντε βρε αδερφε.

ΥΓ. Παιδιά, δε τρωμε κόσμο στις συναντησεις, ούτε ειμαστε γυαλαμπουκιες και νερντς. Απλα γνωριζομαστε, πινουμε καδεφακι και περναμε 2-3 ωριτσες με ωραια παρέα. :-)  Αυτά, για τις μελλοντικές συναντήσεις.....

:whistle: Μα τη Παναγία για Σαλονικιο σε είχα τόσο καιρό! Ή εστω απο δω κοντε βρε αδερφε.

ΥΓ. Παιδιά, δε τρωμε κόσμο στις συναντησεις, ούτε ειμαστε γυαλαμπουκιες και νερντς. Απλα γνωριζομαστε, πινουμε καδεφακι και περναμε 2-3 ωριτσες με ωραια παρέα. :-)  Αυτά, για τις μελλοντικές συναντήσεις.....

Ρε ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ΠΑ-ΝΤΟΥ

26314_399724509928_4801425_n.jpg

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...