Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πολύ βαριά γεύση και πικρή για τα γούστα μου. Εντάξει, δεν ειμαι και πολύ τς μπύραζ. άρα πες καλύτερα "δεν μου αρέσει", το "δεν πίνεται" πάει για amstel heineken κτλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 σου δυσφημήσαμε τημπύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Πού είναι το custom user title? Στο δρομο. Εχασες πάντως που δεν ηρθες γιατι ο αγαπητος μας Smod ήταν σε κεφια και μοιραζε custom titles. Μονο εγω δε πηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τι ειναι custom titles; Θελω και εγώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Στο δρομο. Εχασες πάντως που δεν ηρθες γιατι ο αγαπητος μας Smod ήταν σε κεφια και μοιραζε custom titles. Μονο εγω δε πηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ε να γραφει οτι θελω ντε, οχι τα ετοιματζιδικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 σου δυσφημήσαμε τημπύρα φαντάζομαι ότι θα αντιδρούσες το ίδιο για κάποιο φαγητό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Ωραια θελω και εγω τοτε. Καντε το Hacker Member το δικο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Στο δρομο. Εχασες πάντως που δεν ηρθες γιατι ο αγαπητος μας Smod ήταν σε κεφια και μοιραζε custom titles. Μονο εγω δε πηρα ...τάνα εξεταστική! Επίσης επειδή το nickname μου παρερμηνεύεται, να πω ότι η Θεσ/νίκη μου πέφτει λίγο μακριά για καφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ...τάνα εξεταστική! Επίσης επειδή το nickname μου παρερμηνεύεται, να πω ότι η Θεσ/νίκη μου πέφτει λίγο μακριά για καφέ Μα τη Παναγία για Σαλονικιο σε είχα τόσο καιρό! Ή εστω απο δω κοντε βρε αδερφε. ΥΓ. Παιδιά, δε τρωμε κόσμο στις συναντησεις, ούτε ειμαστε γυαλαμπουκιες και νερντς. Απλα γνωριζομαστε, πινουμε καδεφακι και περναμε 2-3 ωριτσες με ωραια παρέα. Αυτά, για τις μελλοντικές συναντήσεις..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 τι μεσο ορο ηλικιας εχετε; σας ντρεπομαι εγω το παιδαρελι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μα τη Παναγία για Σαλονικιο σε είχα τόσο καιρό! Ή εστω απο δω κοντε βρε αδερφε. ΥΓ. Παιδιά, δε τρωμε κόσμο στις συναντησεις, ούτε ειμαστε γυαλαμπουκιες και νερντς. Απλα γνωριζομαστε, πινουμε καδεφακι και περναμε 2-3 ωριτσες με ωραια παρέα. Αυτά, για τις μελλοντικές συναντήσεις..... Ρε ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ΠΑ-ΝΤΟΥ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Παιδιά! Άσχετο, αλλά η συναυλία των Clutch αλλάζει χώρο ε! Μην ξεχαστεί κανείς και πάει στο Fuzz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 αγαπαω δραμα. Και 2 κορίτσα Δραμινά! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Παοκι μη με πεις ότι ξέρεις τον xiffi?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις