Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

πολύ βαριά γεύση και πικρή για τα γούστα μου. Εντάξει, δεν ειμαι και πολύ τς μπύραζ.

άρα πες καλύτερα "δεν μου αρέσει", το "δεν πίνεται" πάει για amstel heineken κτλπ :P

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πού είναι το custom user title?

Στο δρομο. Εχασες πάντως που δεν ηρθες γιατι ο αγαπητος μας Smod ήταν σε κεφια και μοιραζε custom titles.

Μονο εγω δε πηρα :(

Δημοσ.

Στο δρομο. Εχασες πάντως που δεν ηρθες γιατι ο αγαπητος μας Smod ήταν σε κεφια και μοιραζε custom titles.

post-202120-0-77351000-1403473812_thumb.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

σου δυσφημήσαμε τημπύρα

φαντάζομαι ότι θα αντιδρούσες το ίδιο για κάποιο φαγητό...

Δημοσ.

...τάνα εξεταστική!

Επίσης επειδή το nickname μου παρερμηνεύεται, να πω ότι η Θεσ/νίκη μου πέφτει λίγο μακριά για καφέ :P

Δημοσ.

...τάνα εξεταστική!

Επίσης επειδή το nickname μου παρερμηνεύεται, να πω ότι η Θεσ/νίκη μου πέφτει λίγο μακριά για καφέ :P

:whistle: Μα τη Παναγία για Σαλονικιο σε είχα τόσο καιρό! Ή εστω απο δω κοντε βρε αδερφε.

ΥΓ. Παιδιά, δε τρωμε κόσμο στις συναντησεις, ούτε ειμαστε γυαλαμπουκιες και νερντς. Απλα γνωριζομαστε, πινουμε καδεφακι και περναμε 2-3 ωριτσες με ωραια παρέα. :-)  Αυτά, για τις μελλοντικές συναντήσεις.....

Δημοσ.

:whistle: Μα τη Παναγία για Σαλονικιο σε είχα τόσο καιρό! Ή εστω απο δω κοντε βρε αδερφε.

ΥΓ. Παιδιά, δε τρωμε κόσμο στις συναντησεις, ούτε ειμαστε γυαλαμπουκιες και νερντς. Απλα γνωριζομαστε, πινουμε καδεφακι και περναμε 2-3 ωριτσες με ωραια παρέα. :-)  Αυτά, για τις μελλοντικές συναντήσεις.....

Ρε ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ΠΑ-ΝΤΟΥ

26314_399724509928_4801425_n.jpg

Δημοσ.

Παιδιά! Άσχετο, αλλά η συναυλία των Clutch αλλάζει χώρο ε! Μην ξεχαστεί κανείς και πάει στο Fuzz :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...