Moderators stormrain Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 in the previous page =] A Ναι. Σας καλύπτω γω ρε μην ανησυχείτε. 2
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 παρολο που ειναι ακριβο, ειναι ωραιο το moto 360 smartwatch (με τον μεταλλικο μπρασελε) http://www.techradar.com/news/portable-devices/moto-360-release-date-news-and-features-1244426#articleContent A Ναι.Σας καλύπτω γω ρε μην ανησυχείτε. vote storm for gmod. strawpoll now :-p
revolver1990 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 ρε τιν ατο ? https://www.youtube.com/watch?v=YoB8t0B4jx4#t=192 1
mary Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Φίλε Ρέιζα αυτό ήταν, τελειώνουν τα ψωμιά μας.. Πολύ φοβάμαι πως πολύ σύντομα θα πρέπει να αναζητήσουμε νέα ιντερνετική στέγη.. εγώ έχω κάτι φρατζόλες στην κατάψυξη,θα τις βγάλω. Έχουμε περάσει και χειρότερα στην κατοχή με γαλέττες, κάτι θα γίνει και τώρα :( Μαίρη να ξέρεις πάντα σε εκτιμούσα, από τότε κιόλας που χες τον χοντρογκάρφιλντ για άβαταρ κι αμα είπαμε και δύο κουβέντες παραπάνω ψωμί κι αλάτι (όχι αυτό που έβγαλα από την κατάψυξη). Να 'σαι καλά και σ' ευχαριστώ για την κατανόηση. Μην ανησυχειτε ρε. Ειμαι καλος ανθρωπος εγω. Εκτιμω τα καλά παιδιά και το καλο τρόλεϋ (που λεει και ο νικοκ). 1
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 το twitta εχει γεμισει με δηλωσεις made in salonika...
slevinkelevra Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 γαματη απλα δε μπορω να σταματησω να τη κοιταω http://cdn.themetapicture.com/pic/images/2014/09/05/funny-creepy-wedding-bride-mist.jpg
nicoc89 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 https://www.youtube.com/watch?v=YoB8t0B4jx4#t=192 ρεειχανοιχτατερματαηχεια 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 [slevinjustsaying] ακου τι παιζει. ειναι ξεφτιλα να εχει γινει τρεντι το nerd. δεν ηταν των μαζων και ποτε δε θα ειναι nerd ηταν και ειναι απομονωση και δημιουργια μειοψηφικης ελιτ. μεσω αυτων προεκυψαν ομορφα πραγματα, ταινιες, κουλτουρες, καλτ, κομικ κτλ κτλ κτλ το χειροτερο ειναι οτι και τα nerd επαγγελματα εγιναν μοδα. εμαθε ο αλλος παραγραφους στην HTML, παει , ειναι χακερ! ε μα ελεος! μαθε λεει joomla και μπουμ, εφτιαξες το facebook. κατανταει προσβλητικο. καποιοι λιωσανε και λιωσαμε πανω απο βιβλια. στη τελικη οσο ενα επαγγελμα ειναι μειοψηφια κ πιο ευκολα μουρη πουλας κ εχεις κ λιγοτερο ανταγωνισμο. αν γινετε ολοι web developers, εγω κλεφτης θα γενω? στα διαλα. το θετικο ειναι οτι οι γκομενες ψαρωνουν με τετοια επειδη ειναι τρεντι. αλλα ουτε καν, nerd + γκομενιλικια δε θα πρεπε να συνδεονται. true to the core, αν εισαι nerd και θες γκομενα ριξε τη μ αλλο τροπο πολυ κοιταμε τα θυληκα και χανουμε την ουσια το nerd ειναι κουλτουρα που ειχε σα βαση να σεβεσαι, μοιραζεσαι, διδασκεις, δωρεαν ολα αυτα. να δεχεσαι το διαφορετικο. να δημιουργεις , να βελτιωνεις. να διαφερεις. και επειδη σε απομωνωναν ηθελες δεν ηθελες, σα κινητηρια δυναμη ηταν να φτιαξεις κατι τοσο γαματο που να σε δεχτουν ολοι. σεβασμος μεσα απο τη δουλεια σου δηλαδη. ασε τη δουλεια σου να μιλησει για σενα. ποτε δεν ηταν κινητηρια δυναμη να φορας μεγαλα κοκκαλινα γυαλια για να βρεις γκομενα. αλλα πραγματα βαζανε πρωτα, οχι μοδες και γκομενες. και μην ακουσω βλακιες οτι ολοι οσοι ασχολουντε παθιασμενα με κατι ειναι nerds. ξεχνατε κατι. πρεπει να ασχολουνται παθιασμενα με κατι που δεν ασχολειτε ο πολυς κοσμος και να το δουλευουν κυριως με τη σκεψη και το μυαλο τους. υποκουλτουρες, τεχνολογια, θετικες επιστημες, καλτιλες, μουσικες και visual arts. αλλιως και οι αμαξοκαγκουρες ειναι nerds. ε μη τρελαθουμε τωραααααααα αλλα i guess αυτος ο ορισμος βολευει το mainstream γιατι ειναι γενικος κ πιανει τους παντες. και το mainstream πρεπει καθε τοσο να βρισκει κατι να το πουλαει στη μαζα για να βγαζει λεφτα και να ανανεωνει μοδες κτλ. ασχετα πως το καταστρεφει, οπως εκανε και με τη hip hop πχ. τεεεεεεσπα, stay true to the core ρε fellow nerds [/slevinjustsaying] Ε μα και εσύ τον ποιό φλώρικο κλάδο της πληροφορικής διάλεξες. Web Developing. Πιάσε κάναν άλλον να σε πω εγώ αν δεις μάζα. όχι πως η γκρίνια σου δικαιολογείται. Για τον πεο είναι η μόδα των nerds. Προσωπικά γουστάρω φάση hackers. Αντρίκια πράγματα. Επίσης αν δεν κάνω λάθος οι κομπιουτεράκηδες θεωρούνται geeks. Και nerds όντως είναι και οι αμαξάκηδες.
viper2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2014 κοιταω κατι τορρεντς και βλεπω music genre: witchhouse. wtf?
Προτεινόμενες αναρτήσεις