Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 γαμω τους γειτονες μου. γιατι υπαρχουν? να θελεις να κανεις βασανιστηρια την γατα και να μην μπορεις επειδη το σκασμενο σκουζει δυνατα και θα αρχισουν να βγαινουν στα μπαλκονια ενας ενας Δεν έχεις πολύ χρόνο να εξηγήσεις τι εννοείς. 4
g_alkis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Κόντεψα να φάω μισό κιλό κουρκουμπίνια. Μαύρη νύχτα θα κάνουμε. 1
Valerie_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Η μέρα κύλισε υπέροχα, μπάνιο στη θάλασσα και μετά έξοδος για καφέ. Ο σερβιτόρος κάτι έκανε λάθος και μου ήρθε ο καφές καπέλο. Αλλά δεν πτοηθηκα, μου έφερε άλλο. 1
BadBoy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν έχω κάτι αυτή τη στιγμή στο σπίτι που να μην έχω ξαναβάλει, αλλά υπήρξε ζήτηση να ξαναβάλω τέτοια φωτογραφία οπότε: Στην υγειά σας! 4
BadBoy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Είναι από τις καλύτερες που έχω πιει. Γούστα υποθέτω.
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 τέλος κ η 6η season του SOAενα πράγμα θα πω μονοεαντεσταδιαλαγαμωτημπαν..........ία.jpgαπο δω κ πέρα μονο τσόντεςPFFF! 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν έχω κάτι αυτή τη στιγμή στο σπίτι που να μην έχω ξαναβάλει, αλλά υπήρξε ζήτηση να ξαναβάλω τέτοια φωτογραφία οπότε: Στην υγειά σας! πάρε ένα trappist ποτήρι ρε απαράδεκτε ΔΕΝ πίνεται αυτη η μπύρα :S επειδή?
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Έχει 5 λεπτά που η διαχείριση εργασιών δεν αποκρίνεται. Τα άλλα κανονικά. Κάνεις επαννεκίννηση τώρα για αυτήν την μαλακία ή δεν κάνεις
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δεν έχω κάτι αυτή τη στιγμή στο σπίτι που να μην έχω ξαναβάλει, αλλά υπήρξε ζήτηση να ξαναβάλω τέτοια φωτογραφία οπότε: Στην υγειά σας! Πού είναι το custom user title?
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Μην το ψάχνεις...Κάνε αυτό που προτείνει/κάνει ο Nicoc και κάνω εδώ και κάνα χρόνο και εγώ. DO NOT GIVE A SINGLE FUCK και θα είναι όλα όμορφα και ώραια. Πάω για τα σημερινά 10κμ. αν μπορούσα θα είχα βρει τη συνταγή της ευτυχίας, αλλά είμαι συναισθηματικούλα τρομάρα μου... τέλος κ η 6η season του SOA ενα πράγμα θα πω μονο εαντεσταδιαλαγαμωτημπαν..........ία.jpg απο δω κ πέρα μονο τσόντες PFFF! Ποιό είπαμε ότι είναι το SOA? με ψήνει φίλος να ξαναρχίσω true blood αφού παίζουμε το vampires (φάση dnd) γιατί λέει έχει γίνει καλό
revolver1990 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Sons of Anarchy....Επίσης,22/6 δηλαδή χθες άρχισε η τελευταία season του true blood.
tehAllantin Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πάρε ένα trappist ποτήρι ρε απαράδεκτε επειδή? πολύ βαριά γεύση και πικρή για τα γούστα μου. Εντάξει, δεν ειμαι και πολύ τς μπύραζ. αν μπορούσα θα είχα βρει τη συνταγή της ευτυχίας, αλλά είμαι συναισθηματικούλα τρομάρα μου... Ποιό είπαμε ότι είναι το SOA? με ψήνει φίλος να ξαναρχίσω true blood αφού παίζουμε το vampires (φάση dnd) γιατί λέει έχει γίνει καλό συναισθηματικουλα με bitchy attitude?? Τρου μπλαντ, θα ξεχάσεις κ αυτά που ήξερες για τα βαμπίρρρρρ
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Τι να κάνεις την γάτα; Την πεταω στα συρματα που ειναι για να απλωνεις τα ρουχα. Χαροπαλευει κρατοντας με τα δυο χερια το συρμα. Παω πιανω το συρμα και το ταρακουναω περα δωθε. Μενει το ενα χερι. Μενει μια γλυκια αναμνηση της γατας διοτι τωρα βρισκεται πεσμενη κατω. Ενταξει ηρεμιστε σε ισογειο μενω.
katiepie Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 πολύ βαριά γεύση και πικρή για τα γούστα μου. Εντάξει, δεν ειμαι και πολύ τς μπύραζ. συναισθηματικουλα με bitchy attitude?? Τρου μπλαντ, θα ξεχάσεις κ αυτά που ήξερες για τα βαμπίρρρρρ δεν είναι μόνιμο το bitchy δυστυχώς, είναι μόνο στη δουλειά είχα δει μέχρι αρχές season 5 νομίζω και δεν ξέρω, οκ ήταν viable αλλά όχι τρελά... βέβαια καλοκαίρι είναι, μεχρι Σεπτέμβρη έχουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις