Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γαμω τους γειτονες μου. γιατι υπαρχουν? να θελεις να κανεις βασανιστηρια την γατα και να μην μπορεις επειδη το σκασμενο σκουζει δυνατα και θα αρχισουν να βγαινουν στα μπαλκονια ενας ενας

Δεν έχεις πολύ χρόνο να εξηγήσεις τι εννοείς.

• Like 4
  • Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η μέρα κύλισε υπέροχα, μπάνιο στη θάλασσα και μετά έξοδος για καφέ. Ο σερβιτόρος κάτι έκανε λάθος και μου ήρθε ο καφές καπέλο. Αλλά δεν πτοηθηκα, μου έφερε άλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχω κάτι αυτή τη στιγμή στο σπίτι που να μην έχω ξαναβάλει, αλλά υπήρξε ζήτηση να ξαναβάλω τέτοια φωτογραφία οπότε:

cnhT97Y.jpg

Στην υγειά σας!

• Like 4
Δημοσ.

τέλος κ η 6η season του SOA
ενα πράγμα θα πω μονο
εαντεσταδιαλαγαμωτημπαν..........ία.jpg
απο δω κ πέρα μονο τσόντες
PFFF!

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχω κάτι αυτή τη στιγμή στο σπίτι που να μην έχω ξαναβάλει, αλλά υπήρξε ζήτηση να ξαναβάλω τέτοια φωτογραφία οπότε:

cnhT97Y.jpg

Στην υγειά σας!

πάρε ένα trappist ποτήρι ρε απαράδεκτε :P

ΔΕΝ πίνεται αυτη η μπύρα :S

επειδή?

Δημοσ.

Έχει 5 λεπτά που η διαχείριση εργασιών δεν αποκρίνεται. Τα άλλα κανονικά.

Κάνεις επαννεκίννηση τώρα για αυτήν την μαλακία ή δεν κάνεις

Δημοσ.

cnhT97Y.jpg

Στην υγειά σας!

Πού είναι το custom user title?

Δημοσ.

Μην το ψάχνεις...Κάνε αυτό που προτείνει/κάνει ο Nicoc και κάνω εδώ και κάνα χρόνο και εγώ. DO NOT GIVE A SINGLE FUCK και θα είναι όλα όμορφα και ώραια.

Πάω για τα σημερινά 10κμ.

αν μπορούσα θα είχα βρει τη συνταγή της ευτυχίας, αλλά είμαι συναισθηματικούλα τρομάρα μου...

τέλος κ η 6η season του SOA

ενα πράγμα θα πω μονο

εαντεσταδιαλαγαμωτημπαν..........ία.jpg

απο δω κ πέρα μονο τσόντες

PFFF!

Ποιό είπαμε ότι είναι το SOA?

με ψήνει φίλος να ξαναρχίσω true blood αφού παίζουμε το vampires (φάση dnd) γιατί λέει έχει γίνει καλό :P

Δημοσ.

Sons of Anarchy....Επίσης,22/6 δηλαδή χθες άρχισε η τελευταία season του true blood.

Δημοσ.

πάρε ένα trappist ποτήρι ρε απαράδεκτε  :P

επειδή?

πολύ βαριά γεύση και πικρή για τα γούστα μου. Εντάξει, δεν ειμαι και πολύ τς μπύραζ.

αν μπορούσα θα είχα βρει τη συνταγή της ευτυχίας, αλλά είμαι συναισθηματικούλα τρομάρα μου...

Ποιό είπαμε ότι είναι το SOA?

με ψήνει φίλος να ξαναρχίσω true blood αφού παίζουμε το vampires (φάση dnd) γιατί λέει έχει γίνει καλό :P

συναισθηματικουλα με bitchy attitude??

Τρου μπλαντ, θα ξεχάσεις κ αυτά που ήξερες για τα βαμπίρρρρρ

Δημοσ.

Τι να κάνεις την γάτα;

Την πεταω στα συρματα που ειναι για να απλωνεις τα ρουχα. Χαροπαλευει κρατοντας με τα δυο χερια το συρμα. Παω πιανω το συρμα και το ταρακουναω περα δωθε. Μενει το ενα χερι. Μενει μια γλυκια αναμνηση της γατας διοτι τωρα βρισκεται πεσμενη κατω.

Ενταξει ηρεμιστε σε ισογειο μενω.

Δημοσ.

πολύ βαριά γεύση και πικρή για τα γούστα μου. Εντάξει, δεν ειμαι και πολύ τς μπύραζ.

συναισθηματικουλα με bitchy attitude??

Τρου μπλαντ, θα ξεχάσεις κ αυτά που ήξερες για τα βαμπίρρρρρ

δεν είναι μόνιμο το bitchy δυστυχώς, είναι μόνο στη δουλειά :P

είχα δει μέχρι αρχές season 5 νομίζω και δεν ξέρω, οκ ήταν viable αλλά όχι τρελά...

βέβαια καλοκαίρι είναι, μεχρι Σεπτέμβρη έχουμε...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...