slevinkelevra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 You know the drill. Το δικό μου adidas : 3 stripes inside αντι για intel inside τι επεξεργαστη εχει? αεροσολα3 ? superstar 2πυρηνο? η norton 4πυρηνο? μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμουαχαχαχα
slipknot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 adidas : 3 stripes inside αντι για intel inside τι επεξεργαστη εχει? αεροσολα3 ? superstar 2πυρηνο? η norton 4πυρηνο? μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμουαχαχαχα Είμαι gopnik, οι 3 λωρίδες με γεμίζουν περηφάνια όπως squatάρω και παίζω dota. P4 @ 2.4 φοράει το κτήνος. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) δερφούλαμ συκα δεν τρώω γιατι μικρός ειχα βρει σε ενα σκουλίκια και μου έμεινε απο τότε αλλα δεν ειναι θέμα να χορτάσω ,στις 6 το πρωί μισό κιλό μηλόπιτα με τον καφέ μου στις 11 μπανάνες και μηλα , μετά μια κατσαρόλα μακαρόνια με κιμά για μεσημέρι και χωριάτικη με φέτα, μια απ τα ίδια για το βράδυ και πριν τον ύπνο μισο κιλό γιαούρτι με κανέλα και μια μπουκάλα κοκα λαιτ με παγάκια :3 Ρε συ το είχες ξαναπεί μα δε σε πίστεψα.. Το κανελώνεις το γιαούρτι? Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2014 από TriLoBiTe
black_rabBiT Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Ο νικος έγινε φετόνι και τρώει μια κατσαρόλα μακαρόνια. Ρε ασαπέρα ρε.
slevinkelevra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 P4 @ 2.4 φοράει το κτήνος. εγω νομιζα φοραει adidas μπουαχαχαχαχα
slipknot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 εγω νομιζα φοραει adidas μπουαχαχαχαχα Adidas φοράει όποιος το χειρίζεται καλέ.
Pantelwolf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Adidas φοράει όποιος το χειρίζεται καλέ. καλε ναι.
slevinkelevra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Adidas φοράει όποιος το χειρίζεται καλέ. btw, adidas superstar αυστηρα ασπρα με μαυρες ριγες, ΤΟ παπουτσι φιλε!
Pantelwolf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 πω έβαλα τόσο σκόρδο που κοντεύω να πέσω κάτω από την υπόταση.
Valerie_ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 πω έβαλα τόσο σκόρδο που κοντεύω να πέσω κάτω από την υπόταση. #sexyness_all_over_the place
Pantelwolf Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 αγαπητή μου, ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος ο ανατολίτης, θέλει το σκορδάκι μπόλικο στο γιαουρτλού. Επίσης, η γυναίκα η σωστή πρέπει να σε συναγωνίζεται σε σκορδο-κρεμμυδι για να πάει καλά η σχέση. 1
slipknot Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2014 καλε ναι. Άσε βρε τώρα βρε. btw, adidas superstar αυστηρα ασπρα με μαυρες ριγες, ΤΟ παπουτσι φιλε! Μια χαρά είναι, αλλά έχει και πιο φαρδιά μοντέλα. Αυστηρά μαύρα ή σκούρο μπλε όμως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις