Zaknafein Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 that was the plan, αλλά όοοοολοι έχουν φαγωθεί να βγαίνω έξω να γνωρίζω κόσμο και τα σχετικά last thing i want είναι να γνωρίσω βλαμμένες επίσης ώρες ώρες απορώ με άτομα που εκτιμούν οι φίλοι μου και σκέφτομαι πως και γιατί δε βλέπουν πράγματα... Δεν παλεύεται αυτή η φάση με τπτ. Πες και κανά όχι όταν σε τραβάνε για έξοδο κ δεν γουστάρεις, δεν είναι κακό.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Και αραζεις στην ξαπλωστρα και γυρω σου ειναι οικογενειες... Μπαινεις στη θαλασσα. Βγαινεις. Και ξαφνικα ειναι παντου γυρω σου κοριτσοπαρεες, τιγκα στα λαδια και τα μπραζιλ μαγιω. Λογικα περασα καποια πυλη και βρεθηκα σε παραλληλο συμπαν. 2
katiepie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Βασικά κάνεις αυτό που γουστάρεις και η παρέα οφείλει να το σεβαστεί χωρίς να πρήζει πουτσες μωρέ ξέρεις τα γνωστά, νομίζουν ότι θα γίνω καλύτερα έστω κι αν κάνω κάτι με το ζόρι... Εκεί είναι το λάθος. Όταν είσαι down δεν γνωρίζεις κόσμο. Γνωρίζεις εσένα. Κλείνεσαι και σαπίζεις σπίτι για όσο το γουστάρεις. Σε μένα αυτό λειτουργεί, γιατί βασικά i dont give a fuck about relationships από μικρός. βόζι δεν έχω θέμα με τον εαυτό μου, είμαι εντάξει πραγματικά με τον εαυτό μου και με το τι έκανα. απλά δε μου αξίζει έτσι όπως μου φέρθηκαν, αυτό.
revolver1990 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 μωρέ ξέρεις τα γνωστά, νομίζουν ότι θα γίνω καλύτερα έστω κι αν κάνω κάτι με το ζόρι... βόζι δεν έχω θέμα με τον εαυτό μου, είμαι εντάξει πραγματικά με τον εαυτό μου και με το τι έκανα. απλά δε μου αξίζει έτσι όπως μου φέρθηκαν, αυτό. Μην το ψάχνεις...Κάνε αυτό που προτείνει/κάνει ο Nicoc και κάνω εδώ και κάνα χρόνο και εγώ. DO NOT GIVE A SINGLE FUCK και θα είναι όλα όμορφα και ώραια. Πάω για τα σημερινά 10κμ. 1
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ξερνάω από τα μάτια. Πέρα από τα άθλια λόγια. Τι φωνή είναι αυτή ρε; Wannabe χουλιγκάνι από χιλιόμετρα, γιατί, γιατί;
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Η πιο δυστυχισμένη μορφή ευτυχίας που έχω δει. 2
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 that was the plan, αλλά όοοοολοι έχουν φαγωθεί να βγαίνω έξω να γνωρίζω κόσμο και τα σχετικά last thing i want είναι να γνωρίσω βλαμμένες επίσης ώρες ώρες απορώ με άτομα που εκτιμούν οι φίλοι μου και σκέφτομαι πως και γιατί δε βλέπουν πράγματα... άλλαξε φίλους 1
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ποιο iphone έχει; Αν έχει το πρώτο που είχε εμπρόσθια κάμερα (νομίζω το 4 ήταν) και δεν είχε και καλό φωτισμό, λογικό να είναι γτπ η ποιότητα. Δεν θυμάμαι ποιο μοντέλο είναι, αλλά είναι σε ηλιόλουστη μέρα και επίσης να έχει μεγιστη ανάλυση 3502 δεν παίζει
viper2005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πονοκέφαλος. Μα ούτε 250 σελίδες δεν διάβασα. #μα γιατι
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 γαμω τους γειτονες μου. γιατι υπαρχουν? να θελεις να κανεις βασανιστηρια την γατα και να μην μπορεις επειδη το σκασμενο σκουζει δυνατα και θα αρχισουν να βγαινουν στα μπαλκονια ενας ενας
revolver1990 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 γαμω τους γειτονες μου. γιατι υπαρχουν? να θελεις να κανεις βασανιστηρια την γατα και να μην μπορεις επειδη το σκασμενο σκουζει δυνατα και θα αρχισουν να βγαινουν στα μπαλκονια ενας ενας Λανειτ....
vocals_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δε μπορώ να διαβάσω άλλο. Δε μπορώ να συγκεντρωθώ. Αλλά πρέπει, ΠΡΕΠΕΙ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις