Voziniotis-3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Λέω να αρχίσω να διαβάζω μαθηματικά για χόμπι
revolver1990 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Pantelwolf αξίζει όλο αυτό?Να δουλεύεις τόσο και η συγκεκριμένη ποιότητα ζωής?
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Πόσο χαίρομαι όταν διαβαζω για νοικοκυροδουλειές από άντρες. Να ταν και άλλοι έτσι.... ΝΑΙ. Εμένα με φτιάχνει κιόλας. Μμμμμ 1
Valerie_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 ΝΑΙ. Εμένα με φτιάχνει κιόλας. Μμμμμ same here girl.. 1
BadBoy Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εντάξει παλικάρια στο επόμενο role play με τις δικιές σας ντυθείτε καθαρίστριες από ότι φαίνεται. Μην ξεχάσετε να στρώσετε το κρεβάτι πιο πριν επίσης. 1
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Τί; Role play μόνο; Να το καθιερώσουμε σε πιο μόνιμη βάση καλύτερα χαχαχαχ!
Pantelwolf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Κορίτσια, πμ με φωτο και προτάσεις. Ξέρετε εσείς (wink wink) Poll: σουτζουκάκια ή γιαουρτλού να φτιάξω;
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Σουτζουκάκια γιαουρτλού καλέ! http://www.argiro.gr/Recipe/%CF%83%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%8D-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B5%CF%82
Pantelwolf Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 δε θελω μακαρόνια τις μέρες που δε δουλεύω, θέλω κάτι που θα με κρατήσει μια ώρα τουλάχιστον στην κουζίνα. νενυα ναι αυτό εννοώ, να κάνω με κόκκινη σάλτσα ή με πίτες.. by the way κορίτσια, πέρσι μου φέραν δώρο αυτό
nicoc89 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 αύριο γιατι πρέπει να σφουγγαρίσω πρωτα, μη χαλάσουν τα νύχια. οχι βέβαια , πρώτα νύχια/αποτρίχωση και μετά ολα τα άλλα το νυχάκι με λύμα κ το δέρμα σιλκι σμουθ Πόσο χαίρομαι όταν διαβαζω για νοικοκυροδουλειές από άντρες. Να ταν και άλλοι έτσι.... το κάνω πολλές φορές αλλα αν με πιάσει μανία δεν σταματάω για ώρες δε θελω μακαρόνια τις μέρες που δε δουλεύω, θέλω κάτι που θα με κρατήσει μια ώρα τουλάχιστον στην κουζίνα. νενυα ναι αυτό εννοώ, να κάνω με κόκκινη σάλτσα ή με πίτες.. by the way κορίτσια, πέρσι μου φέραν δώρο αυτό ωραίο για προστασία μη πέσει κανα καυτό λάδι στο πουλί σου εγώ οταν λείπουν οι δικοί μου κυκλοφορώ γυμνός στο σπίτι , κάνω τις δουλειές , μαγειρεύω(χωρίς τίποτα γιατι δεν τηγανίζω) και μπαίνω κατευθείαν για μπάνιο. Βγαίνω και τρώω αν και καμια φορά ρίχνω καμια πενιά ποιο πριν γιατι ευχαριστιέσαι περισσότερο το φαγητό πενιές ρίχνω στο ντους συνήθως γιατι μπαίνω κάτ απ το ζεστό νερό που ανεβάζει την πίεση του αίματος(παντού) και κλείνω μάτι και αν πετύχει η φαντασία 1
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Με σως γιαουρτλού και αλάδωτες πίτες. Η ποδιά kinky. Να την φοράς συχνά.
slevinkelevra Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 δε ξερω γιατι αλλα με καθε πρωτη βροχη χαιρομαι σα μικρο παιδακι καλο φθινωπορω μωρε και ολα καλα θα πανε, θα δειτε
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 δε ξερω γιατι αλλα με καθε πρωτη βροχη χαιρομαι σα μικρο παιδακι καλο φθινωπορω μωρε και ολα καλα θα πανε, θα δειτε θα χεστουμε στο ταλιρο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις