TriLoBiTe Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 οχι ρε γμτο μας καταλαβες, ειμαστε 2.... slevin και levra...ο Levra στελνει χαιρετισματα και λεει που μας καταλαβες ρε κατασκοπε! Λαγωνικός. Σας είχα καταλάβει εδώ και καιρό και θα έπρεπε να σας μιλώ στον πληθυντικό, αλλά η συνήθεια βλέπεις...
linkin Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 The Fappening: part II (ελληνικοι χαρακτηρες)
viper2005 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 The Fappening: part II (ελληνικοι χαρακτηρες) Χμμμ Μέρες
Voziniotis-3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Σεπτέμβρης είναι περίοδος δημοσίων έργων; Τι φάση; Ένα καλοκαίρι ξίναμε πέτσα και τώρα μας έπιασε ο πόνος; Ψόφοοοοοοοοοο 1
Valerie_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 βασικά άλλαξαν οι δημοτικές αρχές. και μια δημοτική αρχή στο τέλος της θητείας σπάνια κάνει έργα
*nenya* Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Working with my sunglasses on Μια παραλία μου λείπει μόνο. Την φραπού την έχω ήδη εννοείται.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δευτερη μερα χωρις τσιγάρο. Δεν εχω σκοτωσει κανεναν ακομη. Αλλα ειναι δύσκολη φαση. Σήμερα το βραδυ θα συναντηθω με παρεα κκαπνιστών. Νομιζω θα ειναι καλο τσαλεντζ. 2
Voziniotis-3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Θέλω και εγώ φράππααααααα. Σε λίγο που θα κατέβω βιβλιοθήκη.
Valerie_ Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δευτερη μερα χωρις τσιγάρο. Δεν εχω σκοτωσει κανεναν ακομη. Αλλα ειναι δύσκολη φαση. Σήμερα το βραδυ θα συναντηθω με παρεα κκαπνιστών. Νομιζω θα ειναι καλο τσαλεντζ. θα υποκείψεις..
Gtr34 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Δευτερη μερα χωρις τσιγάρο. Δεν εχω σκοτωσει κανεναν ακομη. Αλλα ειναι δύσκολη φαση. Σήμερα το βραδυ θα συναντηθω με παρεα κκαπνιστών. Νομιζω θα ειναι καλο τσαλεντζ. Μην το κανεις καλυτερα, δωσε στον εαυτο σου μερικες μερες ακομα μακρια απο τον πειρασμο . 2
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 θα υποκείψεις.. Ελπιζω πως οχι. Να σου πω την αλήθεια το σκεφτομαι ως εξής. Το μονο που αποφασιζω να κοψω ειναι το τσιγαρο και σε καθαρα συνειδητη φαση. Αμα κοψω και τις συνηθειες που το περιλαμβανουν ε κλαην καλως ηρθες κατάθλιψη. Ετσι την εχω δει δλδ τωρα το βραδυ αναλογως το ποσο δυσκολο θα αποδειχθει ισως αναθεωρησω και κανω καναν μηνα να βγω απο το σπιτι λολ
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2014 Εννοειται πως αν δω οτι δεν την παλευω απλα την κανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις