Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πέρα από την πλάκα πρέπει να είσαι ιντερνετικά αστοιχείωτος για να φαππάρεις με αυτές τις εικόνες.Υπάρχουν σελίδες/Uploads τα οποία σε υπερκαλύπτουν όταν υπάρξει η ανάγκη.Το ξέρω και το ξέρεις :)

busted.jpg

• Like 3
Δημοσ.

Αποκλειστικό, leakαρε Rihanna, post it like it's hot.

Δε θα με πιάσουν ζωντανό οι mods.

οπως τσι πέφτ αυτό το μπροστά φαίνεται λες και έχει πεους :shock:

Δημοσ.

Για στείλτε παιδάκια ένα λινκ τώρα που βράδιασε που να τα περιέχει όλα.

Επίσης, τι φάση. Ανοίγω insomnia και βλέπω 35 likes σε ποστ. wtf τόσο σουξέ δεν είχα ούτε επι χρυ΄σων εποχών μου,

Επίσης τι γκομενάκια ωραία που κυκλοφορούν έξω γαμώτο. μλκ μερικές είναι απλά απίστευτες. τι να κάνω για να ρίξω μια τέτοια;

Δημοσ.

Τι έγινε ρε μαλάκες; Από τις 12 το μεσημέρι διαβάζω για τις καριόλες να πούμε.

To γύρισα στα σκυλιά, stay tuned.

Δημοσ.

Καλά είχε ανοίξει θέμα εδώ μέσα στο μπλα-μπλα "fapening" ? Ποιό παληκάρι το άνοιξε γιατί το 'χασα B)

Εγώ αλλά με φάγαν τα κυκλώματα...δεν πειράζει ας ξεχειλωσουμε το οφτόπικ

• Like 1
Δημοσ.

παρατηρούσα τις φωτογραφίες με τα αιδώ τους και μερικά φαινόντουσαν αδούλευτα
και αναρωτιέμαι τελικά αυτές οι στάρ έχουν ζωή ? ή οι ρυθμοί τσι καθημερινότητας τους δεν επιτρέπουν την σεξουαλική πράξη να γίνεται συνέχεια?

ειναι κ άλλα πράγματα που σκέφτομαι βλέποντας τες αλλα δεν θα τα γράψω γιατι έτσι

δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί η πραγματικότητα , ειναι περίεργο αλλα αυτές οι σταρ δεν ειναι αυτό που δείχνουν
η εικόνα τους ειναι φέκιν για λόγους ίμαντζ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παρατηρούσα τις φωτογραφίες με τα αιδώ τους και μερικά φαινόντουσαν αδούλευτα

και αναρωτιέμαι τελικά αυτές οι στάρ έχουν ζωή ? ή οι ρυθμοί τσι καθημερινότητας τους δεν επιτρέπουν την σεξουαλική πράξη να γίνεται συνέχεια?

ειναι κ άλλα πράγματα που σκέφτομαι βλέποντας τες αλλα δεν θα τα γράψω γιατι έτσι

δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί η πραγματικότητα , ειναι περίεργο αλλα αυτές οι σταρ δεν ειναι αυτό που δείχνουν

η εικόνα τους ειναι φέκιν για λόγους ίμαντζ

Εγώ αναρωτιέμαι τι πολιτική ακολουθούν τα forums σε τέτοιες περιπτώσεις.

Είναι σε επιφυλακή οι mods για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την ώρα μηδέν; Υπάρχει κάποιο σχέδιο όπως σε περίπτωση επίθεσης με πυρηνικά, ένα code red; Τηρείται κάποιο πρωτόκολλο; Αν ο mod είναι παντρεμένος, μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει στη γυναίκα του τι είναι το The Fappening; Είναι συνετό να κατεβάσει το original υλικό σα σημείο αναφοράς, για λόγους ταυτοποίησης σε περίπτωση που γίνει post;

Επεξ/σία από slipknot
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...