slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αποκλειστικό, leakαρε Rihanna, post it like it's hot. Δε θα με πιάσουν ζωντανό οι mods. 2
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Πέρα από την πλάκα πρέπει να είσαι ιντερνετικά αστοιχείωτος για να φαππάρεις με αυτές τις εικόνες.Υπάρχουν σελίδες/Uploads τα οποία σε υπερκαλύπτουν όταν υπάρξει η ανάγκη.Το ξέρω και το ξέρεις 3
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Αποκλειστικό, leakαρε Rihanna, post it like it's hot. Δε θα με πιάσουν ζωντανό οι mods. οπως τσι πέφτ αυτό το μπροστά φαίνεται λες και έχει πεους
Voziniotis-3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Για στείλτε παιδάκια ένα λινκ τώρα που βράδιασε που να τα περιέχει όλα. Επίσης, τι φάση. Ανοίγω insomnia και βλέπω 35 likes σε ποστ. wtf τόσο σουξέ δεν είχα ούτε επι χρυ΄σων εποχών μου, Επίσης τι γκομενάκια ωραία που κυκλοφορούν έξω γαμώτο. μλκ μερικές είναι απλά απίστευτες. τι να κάνω για να ρίξω μια τέτοια;
black_rabBiT Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Τι έγινε ρε μαλάκες; Από τις 12 το μεσημέρι διαβάζω για τις καριόλες να πούμε. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Τι έγινε ρε μαλάκες; Από τις 12 το μεσημέρι διαβάζω για τις καριόλες να πούμε. To γύρισα στα σκυλιά, stay tuned.
cthulhucarbide Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 /chkm8te E? Δεν είναι imgur αυτό..
TriLoBiTe Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Ήταν ρητορικουλέτα. A ok για μια στιγμή νόμισα πως τα έβαλες με τα κορίτσα.
black_rabBiT Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Εγώ πάντως θα το πω και κράξτε όσο θέλετε. /r/RealGirls
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 το φαπ φαπ ειν σα την ασπιρίνη , ακόμα κ αν δεν σου χρειάζεται κάνει καλό
Pa0ki Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Καλά είχε ανοίξει θέμα εδώ μέσα στο μπλα-μπλα "fapening" ? Ποιό παληκάρι το άνοιξε γιατί το 'χασα Εγώ αλλά με φάγαν τα κυκλώματα...δεν πειράζει ας ξεχειλωσουμε το οφτόπικ 1
nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 παρατηρούσα τις φωτογραφίες με τα αιδώ τους και μερικά φαινόντουσαν αδούλευτακαι αναρωτιέμαι τελικά αυτές οι στάρ έχουν ζωή ? ή οι ρυθμοί τσι καθημερινότητας τους δεν επιτρέπουν την σεξουαλική πράξη να γίνεται συνέχεια?ειναι κ άλλα πράγματα που σκέφτομαι βλέποντας τες αλλα δεν θα τα γράψω γιατι έτσιδεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί η πραγματικότητα , ειναι περίεργο αλλα αυτές οι σταρ δεν ειναι αυτό που δείχνουνη εικόνα τους ειναι φέκιν για λόγους ίμαντζ
black_rabBiT Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Tις έχει φαει το μεροκάματο και δεν έχουν όρεξη. Λογικό.
slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) παρατηρούσα τις φωτογραφίες με τα αιδώ τους και μερικά φαινόντουσαν αδούλευτα και αναρωτιέμαι τελικά αυτές οι στάρ έχουν ζωή ? ή οι ρυθμοί τσι καθημερινότητας τους δεν επιτρέπουν την σεξουαλική πράξη να γίνεται συνέχεια? ειναι κ άλλα πράγματα που σκέφτομαι βλέποντας τες αλλα δεν θα τα γράψω γιατι έτσι δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί η πραγματικότητα , ειναι περίεργο αλλα αυτές οι σταρ δεν ειναι αυτό που δείχνουν η εικόνα τους ειναι φέκιν για λόγους ίμαντζ Εγώ αναρωτιέμαι τι πολιτική ακολουθούν τα forums σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι σε επιφυλακή οι mods για κάποιο χρονικό διάστημα μετά την ώρα μηδέν; Υπάρχει κάποιο σχέδιο όπως σε περίπτωση επίθεσης με πυρηνικά, ένα code red; Τηρείται κάποιο πρωτόκολλο; Αν ο mod είναι παντρεμένος, μπαίνει στη διαδικασία να εξηγήσει στη γυναίκα του τι είναι το The Fappening; Είναι συνετό να κατεβάσει το original υλικό σα σημείο αναφοράς, για λόγους ταυτοποίησης σε περίπτωση που γίνει post; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2014 από slipknot 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις