katiepie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 κ όμως το πόσο φαίνεσαι παίζει ρόλο , γιατι η ηλικία ειναι ενα νούμερο , αν το σώμα σου γερνάει ποιο αργά απο τους άλλους και εισαι νεότερη απο αυτούς ακόμα κ αν γενήθηκες 2-3 χρόνια πριν. εμένα η αντίδραση όλων ειναι MirinMyGenetics.jpg σε κομπλεξική έπεσες αντί να πει μπράβο της και να σκεφτεί πότε θα γίνει σαν εσένα , ανεξάρτητη με δουλειά σκέφτηκε κάτι αρνητικό έτσι ειναι τα sad cunts , αντι να προσπαθήσουν να γινουν καλύτεροι κ να φτάσουν τον άλλο προσπαθούν να τον μειώσουν weak ass mofos αυτό το σκεφτόμουν χθες, ότι παραέχω γίνει ανεξάρτητη και δεν ξέρω αν είναι για καλό νομίζω ότι φαίνομαι γύρω στην ηλικία μου και προς τα κάτω αναλόγως... Κοιτά να δεις που θα βρέξει... it's done already. Θέλω να φάω club sandwich και δεν ξέρω που να πάω #firstworldproblems αυτή πως ηταν εμφανισιακά ? τι ηλικία ειχε ? σπούδαζε? 20 στο deree υπερβολικά κοντή, αυτό. ήταν απ τα κλασσικά κακομαθημένα κοριτσάκια του μπαμπά των νοτίων προαστίων, enough said
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 20 στο deree υπερβολικά κοντή, αυτό. ήταν απ τα κλασσικά κακομαθημένα κοριτσάκια του μπαμπά των νοτίων προαστίων, enough said εγώ τέτοια άτομα δε τα παίρνω στα σοβαρά ούτε τα κάνω παρέα , αν τώρα επιμένεις σου έχω λύση
katiepie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 εγώ τέτοια άτομα δε τα παίρνω στα σοβαρά ούτε τα κάνω παρέα , αν τώρα επιμένεις σου έχω λύση σιγά μην έκανα παρέα ρε μανάρι, για τέτοια με έχεις; απλά βρέθηκε σε κοινή παρέα και μου μίλησε επειδή ήμουν down μάλλον για να με downιάσει περισσότερο...
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 σιγά μην έκανα παρέα ρε μανάρι, για τέτοια με έχεις; απλά βρέθηκε σε κοινή παρέα και μου μίλησε επειδή ήμουν down μάλλον για να με downιάσει περισσότερο... οταν εισαι down μη το δείχνεις στους άλλους αλλιώς άραξε με άτομα που ξέρεις κ ειναι αρκετά close
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οταν επι 20 συνεχομενες μερες εχεις το ξυπνητηρι στις 10 και σηκωνεσαι στις 1, με τι ατομα πρεπει να αραζεις για να αλλαξει επιτελους αυτο; 3
giorgos147 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το διάβασμα πάει κατά διαόλου. Αρχικά έριξα πλύσιμο ποτηριών. Ε, μετά να μη πατήσω και ένα σκούπισμα; Και ένα σφουγγάρισμα μετά; #Τιμισεςδουλειες; Έβαλα και πλυντήριο. #Δεπερνάω 1
nicoc89 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Οταν επι 20 συνεχομενες μερες εχεις το ξυπνητηρι στις 10 και σηκωνεσαι στις 1, με τι ατομα πρεπει να αραζεις για να αλλαξει επιτελους αυτο; μ αυτά που δε πίνουνε τσιγάρα 1
giorgos147 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μια μαλακία. UML λέγεται. Εύκολο είναι αλλά θέλει διάβαζμα.
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Τεχνολογια Λογισμικού. Αχχχχχ ωραία περίοδος, όταν κάναμε το πρώτο μας game.
katiepie Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 οταν εισαι down μη το δείχνεις στους άλλους αλλιώς άραξε με άτομα που ξέρεις κ ειναι αρκετά close that was the plan, αλλά όοοοολοι έχουν φαγωθεί να βγαίνω έξω να γνωρίζω κόσμο και τα σχετικά last thing i want είναι να γνωρίσω βλαμμένες επίσης ώρες ώρες απορώ με άτομα που εκτιμούν οι φίλοι μου και σκέφτομαι πως και γιατί δε βλέπουν πράγματα...
Voziniotis-3 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εκεί είναι το λάθος. Όταν είσαι down δεν γνωρίζεις κόσμο. Γνωρίζεις εσένα. Κλείνεσαι και σαπίζεις σπίτι για όσο το γουστάρεις. Σε μένα αυτό λειτουργεί, γιατί βασικά i dont give a fuck about relationships από μικρός. 1
Valerie_ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Βασικά κάνεις αυτό που γουστάρεις και η παρέα οφείλει να το σεβαστεί χωρίς να πρήζει πουτσες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις