Προς το περιεχόμενο

The Official Off Topic Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• viper2005

3016

• nicoc89

2388

• revolver1990

1933

• TriLoBiTe

1810

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κ όμως το πόσο φαίνεσαι παίζει ρόλο , γιατι η ηλικία ειναι ενα νούμερο , αν το σώμα σου γερνάει ποιο αργά απο τους άλλους και εισαι νεότερη απο αυτούς ακόμα κ αν γενήθηκες 2-3 χρόνια πριν.

εμένα η αντίδραση όλων ειναι MirinMyGenetics.jpg

σε κομπλεξική έπεσες αντί να πει μπράβο της και να σκεφτεί πότε θα γίνει σαν εσένα , ανεξάρτητη με δουλειά σκέφτηκε κάτι αρνητικό

έτσι ειναι τα sad cunts , αντι να προσπαθήσουν να γινουν καλύτεροι κ να φτάσουν τον άλλο προσπαθούν να τον μειώσουν

weak ass mofos

αυτό το σκεφτόμουν χθες, ότι παραέχω γίνει ανεξάρτητη και δεν ξέρω αν είναι για καλό :P

νομίζω ότι φαίνομαι γύρω στην ηλικία μου και προς τα κάτω αναλόγως...

Κοιτά να δεις που θα βρέξει...

it's done already.

Θέλω να φάω club sandwich και δεν ξέρω που να πάω #firstworldproblems

αυτή πως ηταν εμφανισιακά ? τι ηλικία ειχε ? σπούδαζε?

20 στο deree υπερβολικά κοντή, αυτό. ήταν απ τα κλασσικά κακομαθημένα κοριτσάκια του μπαμπά των νοτίων προαστίων, enough said

Δημοσ.

20 στο deree υπερβολικά κοντή, αυτό. ήταν απ τα κλασσικά κακομαθημένα κοριτσάκια του μπαμπά των νοτίων προαστίων, enough said

εγώ τέτοια άτομα δε τα παίρνω στα σοβαρά ούτε τα κάνω παρέα , αν τώρα επιμένεις σου έχω λύση

1325530432812_560922.png

Δημοσ.

εγώ τέτοια άτομα δε τα παίρνω στα σοβαρά ούτε τα κάνω παρέα , αν τώρα επιμένεις σου έχω λύση

1325530432812_560922.png

σιγά μην έκανα παρέα ρε μανάρι, για τέτοια με έχεις; απλά βρέθηκε σε κοινή παρέα και μου μίλησε επειδή ήμουν down μάλλον για να με downιάσει περισσότερο...

Δημοσ.

σιγά μην έκανα παρέα ρε μανάρι, για τέτοια με έχεις; απλά βρέθηκε σε κοινή παρέα και μου μίλησε επειδή ήμουν down μάλλον για να με downιάσει περισσότερο...

οταν εισαι down μη το δείχνεις στους άλλους αλλιώς άραξε με άτομα που ξέρεις κ ειναι αρκετά close

Δημοσ.

Οταν επι 20 συνεχομενες μερες εχεις το ξυπνητηρι στις 10 και σηκωνεσαι στις 1, με τι ατομα πρεπει να αραζεις για να αλλαξει επιτελους αυτο;

• Like 3
Δημοσ.

Το διάβασμα πάει κατά διαόλου.

Αρχικά έριξα πλύσιμο ποτηριών. Ε, μετά να μη πατήσω και ένα σκούπισμα; Και ένα σφουγγάρισμα μετά; #Τιμισεςδουλειες;

Έβαλα και πλυντήριο.

#Δεπερνάω

• Like 1
Δημοσ.

Οταν επι 20 συνεχομενες μερες εχεις το ξυπνητηρι στις 10 και σηκωνεσαι στις 1, με τι ατομα πρεπει να αραζεις για να αλλαξει επιτελους αυτο;

μ αυτά που δε πίνουνε τσιγάρα

• Like 1
Δημοσ.

οταν εισαι down μη το δείχνεις στους άλλους αλλιώς άραξε με άτομα που ξέρεις κ ειναι αρκετά close

that was the plan, αλλά όοοοολοι έχουν φαγωθεί να βγαίνω έξω να γνωρίζω κόσμο και τα σχετικά

last thing i want είναι να γνωρίσω βλαμμένες :P

επίσης ώρες ώρες απορώ με άτομα που εκτιμούν οι φίλοι μου και σκέφτομαι πως και γιατί δε βλέπουν πράγματα...

Δημοσ.

Εκεί είναι το λάθος. Όταν είσαι down δεν γνωρίζεις κόσμο. Γνωρίζεις εσένα. Κλείνεσαι και σαπίζεις σπίτι για όσο το γουστάρεις. Σε μένα αυτό λειτουργεί, γιατί βασικά i dont give a fuck about relationships από μικρός.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...