nicoc89 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 μήπως υπάρχει το leak του icloud σε πακέτο ? για πειτε να ρίξω μια ματιά να καταλάβω το μέγεθος του προβλήματοςedit : τσι βρήκα!! κράτησα τα βιντεο να τσι ρίξω μια ματιά το βράδ :3
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μερες Τι κανει αυτο το pulse? Κατι πηρε το ματι μου αλλα δεν εδωσα σημασια ιδιαιτερη. Ειναι κατι σαν blog post feed απο τις πηγές που διαλέγεις. δεν κλέψαν από συσκευή αλλά από το icloud, once at the internets always at the internets =p ..? Ελπίζω να μην την πέσουν στο Dropbox... Επειδή πολύς λόγος έγινε σήμερα για βάηπα, και ποιός είναι ο βάηπας και τί είναι ο βάηπας, και γιατί κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, και γιατί δε δίνει το φέησμπούκ του στον Βόζη που με πάθος του το ζήτησε, και γιατί το ένα και γιατί το άλλο, θα ήθελα να κλείσω μ' ένα ερώτημα εν πολλοίς ρητορικό και μ' ένα ποίημα που έγραψα προ ολίγου.. Το ερώτημα ---> Είναι ο βάηπας ο δανδής του φόρουμ αυτού..? Ακολουθεί το ποίημα. Όσοι τον ποθείτε, μπορεί να τον ονειρευτείτε, μα ποτέ ποτέ ποτέ δε θα τον γευτείτε...
Voziniotis-3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Τι λέτε για αυτήν την γκόμενα ρε; Για ρίξτε ινφο γιατί δεν έχω ιδέα.
viper2005 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 The fappening 2014 Γελάω.... https://plus.google.com/s/%23thefappening
Valerie_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Για πείτε εσείς που ξέρετε στο αιφονι με το που βγάλεις μια φωτογραφία, αυτή με τη μία συγχρονίζει με icloud? η το επιλέγεις ?
Material_Defender_1032 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Lenovo T410 (χωρίς προβλήματα) ή T410s (με ελάχιστα εμφανισιακά θέματα) από ebay.de?
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν παίρνουμε iphone δεσποινής.Μόνο Samsung Galaxy
Valerie_ Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγώ κύριε μου, για αυτό δεν έχω ιδέα από icloud
Voziniotis-3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μου έβγαλε I/O problem ο δίσκος οπότε το torrent δεν κατεβαίνει. Το βράδυ θα την παίξω με τις φώτος αν είναι.
slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Κι άλλες photos θα leakάρουν σαν της Lawrence μου φαίνεται. Mmm, what you say? Mm, that you only meant well? Well, of course you did.
*nenya* Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Μπα , δεν μαρεσαν τόσο και απο την άλλη τι να το εκανα , να το φόραγα ; BTW εκει ήταν διάφοροι που όντως τα φορούσαν στην καθημερινότητά τους !!! (ειτε για λόγο τουρισμού ειτε απο αποψη , δε ξέρω . Αλλα τα φορούσαν ) Εν τέλει πήρα μια φουτερ "EDINBURGH" , κάτι κάρτες και εναν πέτρινο πιγκουινο απο τον ζωολογικό κήπο . Πανέμορφη, gothic πόλη το Edinburgh. Έπρεπε να πας χειμώνα να το νιώσεις στο πετσί σου. Κι εγώ έβλεπα αρκετούς καθημερινά να κυκλοφορούν με κιλτ, αλλά ήταν και Χριστούγεννα και το φορούσαν ως επίσημη ενδυμασία για να πάνε σε γιορτές κλπ. (Γαμώτο...δεν είδα να σηκώνει κανα κιλτ ο αέρας για να διαπιστώσω αν όντως ΔΕΝ φοράνε εσώρουχο από κάτω.) Επίσης, original kilt, για να τ'αγοράσεις θα έβλεπες ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. Πήγα σε μαγαζιά που τα ράβουν, είδα τις τιμές και έφυγα στα γρήγορα. Η τουριστική μουφοκινεζιά βέβαια είναι φθηνή αλλά διαπιστώνεις και την φθηνή ποιότητα.
gatokoritso Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Για πείτε εσείς που ξέρετε στο αιφονι με το που βγάλεις μια φωτογραφία, αυτή με τη μία συγχρονίζει με icloud? η το επιλέγεις ? ετσι λενε μερικοι αλλα fuck it δεν θα υπαρχει επιλογη για απενεργοποιηση? παω να δω τι καινουργιο βγηκε....χιχιχιχιχι
black_rabBiT Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 αφηστε τα αηφονια ο τζομπς πέθανε. ΤΡΑΒΑΤΕ ΔΕΝ ΝΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ
Προτεινόμενες αναρτήσεις